Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bacım valla bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap diye bir laf var ya valla konuyu okurken bunu düşündüm.
Yani ne tavsiye verebilirim hiç bilemiyorum, adam zaten bu kadar ilgisizse hiç boşanmayı düşünmediniz mi daha önce?
çocukları sanırım ne olursa olsun anneye veriyorlar zaten de ne şartlarda boşanırsınız boşandıktan sonra ne yaparsınız onu düşünmeniz lazım.

Bunu bi kadın yazınca boşan donuna kadar al diyorum. Kocanız da aynını yapar umarım. Aldatmanın hele yakalanmadan sonra pişmanlığın inandırıcılığı sıfır açıkçası.

Çocuklarınızı alırsınız küçükler zaten sorun olmaz. Kocanızla işi yokuşa sürmeyin boşanmayı kabul edin ağlayıp yalvarıp sinir etmeyin adamı.

Elbette güvenilmez ki oda güvenmeyecek biliyorum. Ama ben zamanla da olsa alamaz mıyım güvenini tekrar peki
Bunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz eşinizi tanıyan sizsiniz. Böyle bir yola girerken eşinizin sizi yakalayabileceği gelmeliydi maalesef yasak çok tatlı geliyor ama evliyken yapılmamalı yıkmayı göze alamıyorsanız hele. Zor bir süreç bekliyor sizi zaman lazım sadece o süreçte az çok belli olur evliliğin gittiği yol.

Henüz net bir karar vermedik ne yapacağımızla ilgili

Bari bundan sonra birazcık gururlu davranin da siz boşanın.
İlgi gormuyorsan mutsuzsan bosanirsin, baskasiyla evliyken başkalarıyla görüşmek bana gore gurursuzluk karaktersizlik.
Eşiniz yakalamasa gorustugunuz kiside biraz hosunuza gitse iş nerelere varacakti kim bilir.
Esinizin yerinde olsam sizi boşar çocuklarida alırdik.
Kusura bakmayin aldatan erkek icinde ayni seyleri soylerdim, bayansiniz diye tölerans gecemiyorum.

Hayırlısı olsun ne diyeyim bilmiyorum

Haklısınız tabiki diyecek bir şeyim yok maalesef

Dedim yaptığım her şeyin farkındayım. Özür dilerim dedim faydasızca. Eline ayağına kapandım. Af istedim. Umarım verir
Erkek aldatsaydi seni sana derdim ayrıl bir defa yapan yine yapar diye aynı şekilde kocanin yerinde olsam ayrilirdim affetmem

Size verebileceğim tek tavsiye boşanın. Zaten eşinize bağlı değilsiniz ki böyle bir şey yaşanmıştır. Bundan sonrası eşinizin size karşı olan acı çektirmesi olur. Hayatınızı öyle geçirmeyin.

Tamam evliyken başkasına aşık olunmasını anlayabilirim de, küfürlü konuşan bir adamın nesi sizi cezbetti? Küfürlü konuşması mı?

Eşimin en sevdiği aksesuarını kırdım demek gibi birşey mi bu?
Karsınızdaki sadakat,güven,sığınılan liman insan herne olursa olsun şüphesiz güvenmek ister...Yazık...Allah'ım kimsenin başına vermesin...Kadın ya da erkek evlılıgıne sadakatsız davranıyorsa o evlılıgı haketmıyor..Hakkına gırılen esi haketmiyor...Bu saatten sonra affetmez bence ama şans veriyorsa size bravo ona...Sizi başta Allah affetsin..Eşinizede sabırlar diliyorum sanırım çocuklarının annesine olan güvenini toprağa verdi...

Adam boşancak gibi durmuyor sanki. Konfor alanından çıkmak zor geliyor. Krizi fırsata çevirecek. Ne güzel, şimdi elinde ne yapsa gık çıkaramayacak bir kadın var.

Aldatılmayı affeden çok erkek var, bizzat başka erkeğe kaçan eşini gidip geri getiren tanıyorum. Dua edin, pişmansanız eşinizi ikna edin. Eğer sadece sosyal medyada yazışmak ise affedebilir. İlgisizlikten yalnızlıktan boşluğa düştüğünüzü belirtin. Tabi yazışmalara da bağlı, hepsini okuduysa oradan bir kanıya varabilir. Arkadaşça mı yazışmış, görüşmüş mü, cinsel içerikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…