- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Mesajda ne dedinSordu. Ben yalnızdım diyebildim sadece başka bişey çıkamadı ağzımdan
Bunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz eşinizi tanıyan sizsiniz. Böyle bir yola girerken eşinizin sizi yakalayabileceği gelmeliydi maalesef yasak çok tatlı geliyor ama evliyken yapılmamalı yıkmayı göze alamıyorsanız hele. Zor bir süreç bekliyor sizi zaman lazım sadece o süreçte az çok belli olur evliliğin gittiği yol.Elbette güvenilmez ki oda güvenmeyecek biliyorum. Ama ben zamanla da olsa alamaz mıyım güvenini tekrar peki
Sözümüz sohbetimiz olmadığını, aile sorunlarının bitmediğini, kimsem olmadığını yalnız hissettiğimi,bi hata yaptığımı affetmesinin uzun sürecek olduğunu bildiğimi ama ne gerekiyosa yapacağımı son olarak da onu sevdiğimi söyledimMesajda ne dedin
Henüz net bir karar vermedik ne yapacağımızla ilgiliBunu bi kadın yazınca boşan donuna kadar al diyorum. Kocanız da aynını yapar umarım. Aldatmanın hele yakalanmadan sonra pişmanlığın inandırıcılığı sıfır açıkçası.
Çocuklarınızı alırsınız küçükler zaten sorun olmaz. Kocanızla işi yokuşa sürmeyin boşanmayı kabul edin ağlayıp yalvarıp sinir etmeyin adamı.
Hayırlısı olsun ne diyeyim bilmiyorumBunun cevabını en iyi siz verebilirsiniz eşinizi tanıyan sizsiniz. Böyle bir yola girerken eşinizin sizi yakalayabileceği gelmeliydi maalesef yasak çok tatlı geliyor ama evliyken yapılmamalı yıkmayı göze alamıyorsanız hele. Zor bir süreç bekliyor sizi zaman lazım sadece o süreçte az çok belli olur evliliğin gittiği yol.
Haklısınız tabiki diyecek bir şeyim yok maalesefBari bundan sonra birazcık gururlu davranin da siz boşanın.
İlgi gormuyorsan mutsuzsan bosanirsin, baskasiyla evliyken başkalarıyla görüşmek bana gore gurursuzluk karaktersizlik.
Eşiniz yakalamasa gorustugunuz kiside biraz hosunuza gitse iş nerelere varacakti kim bilir.
Esinizin yerinde olsam sizi boşar çocuklarida alırdik.
Kusura bakmayin aldatan erkek icinde ayni seyleri soylerdim, bayansiniz diye tölerans gecemiyorum.
Erkek aldatsaydi seni sana derdim ayrıl bir defa yapan yine yapar diye aynı şekilde kocanin yerinde olsam ayrilirdim affetmemDedim yaptığım her şeyin farkındayım. Özür dilerim dedim faydasızca. Eline ayağına kapandım. Af istedim. Umarım verir
Erkek aldatsaydi seni sana derdim ayrıl bir defa yapan yine yapar diye aynı şekilde kocanin yerinde olsam ayrilirdim affetmem
Çocuklarımı alırlarSize verebileceğim tek tavsiye boşanın. Zaten eşinize bağlı değilsiniz ki böyle bir şey yaşanmıştır. Bundan sonrası eşinizin size karşı olan acı çektirmesi olur. Hayatınızı öyle geçirmeyin.
Utanıyorum gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorumTamam evliyken başkasına aşık olunmasını anlayabilirim de, küfürlü konuşan bir adamın nesi sizi cezbetti? Küfürlü konuşması mı?
Bir süre uzaklas ozaman ve karari sana birakiyorum deBunu istemiyorum ki. Ondan gelecek diye de ödüm kopuyo ama isterse de diyebilecek bişeyim yok
Adam boşancak gibi durmuyor sanki. Konfor alanından çıkmak zor geliyor. Krizi fırsata çevirecek. Ne güzel, şimdi elinde ne yapsa gık çıkaramayacak bir kadın var.Eşin de bir garip ha.
Kocamın birisiyle bu şekilde konuştugunu görsem karşıdaki kadının onu düşürdüğü durumla degil, kendi düşürüldüğüm durumla ilgilenirim.
Valla anlattıgın koca değişik bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?