- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Maddi manevi kimseden bi beklentim yok. Tek kalsam allahıma şükür çalışır kendime de çocuklarıma da yeterim. Eşime destek olmak için çalışıyorum. Bana bakmasını beklemedim. Ona olan maddi manevi desteğimden dolayı hep Allah razı olsun başkadı olsa senin gibi destek olmazdı niye para yok demezdi der hep. Ben hep onun yanında olmaya çalıştım. Evlatlarımla da elimden geldiğince ilgileniyorum ama yaptığım hatayı örtmez elbette bunlarBunu bir erkek yapsa boşan diyecek kadınlar şimdi kadına yol gösterip ikna et diyorlar.
Ayrıca pişman olduğunuzu düşünmüyorum. Korkuyorsunuz sadece. Maddi ve manevi olarak yalnız kalmayı istemiyorsunuz. Ne güzel adam saf gibi çalışıp size bakıyordu değil mi ?
Birde madem bu kadar evlada düşkünsünüz keşke saçma sapan adamlarla konuşacağınıza , çocuklarınıza vakit ayırsaydınız.
Teşekkür ederimG GunahBenimSucBenim bu yorumu dikkate almanı öneririm.
Bunların söylendiği zamanlar, yollarda eşimin yolunu gözleyen, ondan başkasını gözüm görmeyen, iki dk ayrı kalamayan bi insandım. Geçen seneye kdar yaniHzbsjsjs internetiniz var diye yemişsiniz ama bir naneler
Yani bunu yazarken açtığınız konuyu mu unutuyorsunuz acaba ?
Teşekkür ederim, kızlarımızın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruzGüven tek kullanımlıktır, sende bunu kullandın ve tükettin.
Bundan sonra yaşayacakların senin için müstahaktır, hiç üzülmeyeceğim.
Dilerim o 2 güzel prenses yavru en zararsız şekilde atlatır bu durumu.
Teşekkür ederim. Allah canımı alsın ki pişmanım. Korkudan tedirginlikten yada herhangi bişeyden değil. Gerçekten yaptığım şey için çok pişmanımhatasız kul olmaz derler ya eşin öyle dediyse tamamm sende kimseye deme
seni bırakmak istememiş belliki belki çok yalnız kalcağını düşündü bide çocuklarının hatrına
çok pişmansın belli yapcak birşey yok yaptın bi hatanıı
umarım düzeliirrrTeşekkür ederim. Allah canımı alsın ki pişmanım. Korkudan tedirginlikten yada herhangi bişeyden değil. Gerçekten yaptığım şey için çok pişmanım
Siz yapmamanız gereken her şeyi yapmışsınız Zaten
Bu saatten sonra yapabileceğini bir şey yok
Eşiniz ne karar verirse o olacak
Adamı sevmiyorsunuz. Madem kendinize güveniniz tam neden boşanmıyorsunuz ? Çünkü siz bence yeniden bir duygusal boşluğa düşeceksiniz.Maddi manevi kimseden bi beklentim yok. Tek kalsam allahıma şükür çalışır kendime de çocuklarıma da yeterim. Eşime destek olmak için çalışıyorum. Bana bakmasını beklemedim. Ona olan maddi manevi desteğimden dolayı hep Allah razı olsun başkadı olsa senin gibi destek olmazdı niye para yok demezdi der hep. Ben hep onun yanında olmaya çalıştım. Evlatlarımla da elimden geldiğince ilgileniyorum ama yaptığım hatayı örtmez elbette bunlar
Hayır hayır bitmiş bi konuşmaya denk gelmişti eşim. Profile grmek istediğinde beni engellemiş bile. Bitirdiğim gün herşeyi öğrendi eşimBu saatten sonra tek yapmanız gereken eşinizi -eğer kararlıysanız bir daha yapmıycağınıza ikna edip inandırmak. Ama çok çokkkk zor. Yakalanmasaydınız devam edicekmiş gibi bir haliniz de var. Bu da cok yanlış. emin olamadım ben şahsen burdan tekrar aldatmıycağınıza
Aldatılmayı hak etmiş bir adam. Belki o da sizi aldatıyordu.Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
O öldürmezse babam öldürür. Boşanırsam çocuklarımı alırlar bu sefer ben ölürüm. Dayanamam.Ben sizin yerinizde olsam hemen evden çıkar boşanma davası açardım, adam bunu asla unutmaz ve atlatamaz şuan sakin davranmış cinnet anına gelir 3. sayfa haberleri gibi çıkarsınız.
Kesinlikle.Siz pişman falan değilsiniz. Eşiniz yakaladığı için olabileceklerden korkuyorsunuz. Çocuklarınızın elinizden alınmasından ve terk edilmek sizi korkutuyor. Bunu eşiniz yapsa sineye çeker miydiniz HAYIR. Sizin yaptığınız ahlaksızlık. İnşallah eşiniz sizi affetmez ve kızlarınızı elinizden alır
Üzerine gitmemeye çalışıyorum. Kendimi düzelteceğimi her şeyimle belli etmeye çalışıyorumumarım düzeliirrrsen sadece adamın canını sıkma 2 gün sonra genede sevdiğin şeyler yap
önemli olan oÜzerine gitmemeye çalışıyorum. Kendimi düzelteceğimi her şeyimle belli etmeye çalışıyorum
Eşimi kötülemek için söylediğimi sananlar olacaktır ama maalesef herhangi bir ilgi görmüyordum. Eşimin ailesi benden kıslanırcasına evde olduğu her an alırlardı onu. Çağırırlardı. Eşim çalışmadığı sürelerde evde hiç durmaz. Hiçbir aktivitemiz yok. Sohbet muhabbetimiz yok. Evde olsa hile sadece tv ve telefonla ilgilenir. Beraber bişeyler yaptığımız zamanlar yok denecek kadar azdır
Öyle demeyin. Sen ne demeye yaptın diyecekler biliyorum. Ama rezil bir insan olsa bile kimse aldatılmayı hak etmez. Eşim de etmiyodu ama ben yaptım. Allah affetsin inşallah eşim de affederAldatılmayı hak etmiş bir adam. Belki o da sizi aldatıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?