Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi manevi kimseden bi beklentim yok. Tek kalsam allahıma şükür çalışır kendime de çocuklarıma da yeterim. Eşime destek olmak için çalışıyorum. Bana bakmasını beklemedim. Ona olan maddi manevi desteğimden dolayı hep Allah razı olsun başkadı olsa senin gibi destek olmazdı niye para yok demezdi der hep. Ben hep onun yanında olmaya çalıştım. Evlatlarımla da elimden geldiğince ilgileniyorum ama yaptığım hatayı örtmez elbette bunlar

Teşekkür ederim, kızlarımızın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz

Teşekkür ederim. Allah canımı alsın ki pişmanım. Korkudan tedirginlikten yada herhangi bişeyden değil. Gerçekten yaptığım şey için çok pişmanım

Kocanız boşanmasa bile siz boşanma davası açın... Zira ben bu utançla evliliğimi devam ettiremezdim. Eğer günün birinde sizi affetmek isterse gerçekten günahlarınızın affı için hakkını helal eder de yeniden evlenmek isterse sizinle temiz bir başlangıç yapabilirsiniz gibime geliyor. Böylesi güç ve çirkin... Çocuklarınızın yüzüne bile bakamayabilirsiniz büyüdüklerinde babası her fırsatta dillendirirse konuyu.. Biraz onurunuz gururunuz varsa diretmeyin. Kimse aldatılmayı haketmez. Empati kurun ve aldığı yaranın farkına varın. Aynısını eşiniz yapsaydı ne yapardınız ?

Öneri istiyorsunuz sa bu durum da nasıl bir öneri verilir ki..Eşiniz size bir daha asla güvenmeyecek acı ama gerçek..bu evlilik zora ki devam etse bile ikinize de hayat cehennem olur bence..boşluktaydınız ilgi bekletiniz yaptınız demek ki ilk boşluğa düştügünüz de yine yapacaksınız..bence olaylar büyümeden ayrılın bari çocuklarınız kötü etkilenmesin.

Adamı sevmiyorsunuz. Madem kendinize güveniniz tam neden boşanmıyorsunuz ? Çünkü siz bence yeniden bir duygusal boşluğa düşeceksiniz.

Hayır hayır bitmiş bi konuşmaya denk gelmişti eşim. Profile grmek istediğinde beni engellemiş bile. Bitirdiğim gün herşeyi öğrendi eşim

Aldatılmayı hak etmiş bir adam. Belki o da sizi aldatıyordu.

Kesinlikle.

neden boşanmak yerine aldatmak peki ?
hem de küfürlü konuşan, gevşek başka bir adamla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…