Suçluyum biliyorum. Çok pişmanım. Yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adamla aranızda ilişki görüşme falan oldu mu yada özel konuşmalar ?
eşiniz boşanmazsa yada şans verirse ilişki danışmanına gidin.
yani bunu erkek yapınca boşan yazıyoruz, siz düşünün artık

Öyle demeyin. Sen ne demeye yaptın diyecekler biliyorum. Ama rezil bir insan olsa bile kimse aldatılmayı hak etmez. Eşim de etmiyodu ama ben yaptım. Allah affetsin inşallah eşim de affeder
Yoo bazı insanlar aldatılmayı hak eder. Eşiniz gibi adamlar hak eder. Eşiniz ne yapıyor şu an? Boşanmaktan bahsediyor mu?

Hayır hayır olmadı. Ben gönülsüz bile konuşuyordum son mesajlar hep bunun üzerineydi ve görüşmeyi de sonlandırmıştık zaten

yav arkadaş ben sabah evden 7.40 da çıkıyorum devlet memuruyum işe gidiyorum. İşten koşa koşa eve geliyorum 18 aylık kızımla ilgilen onu dışarı çıkart havalandır eve gel karnını doyur uyut sonra o uyur uyumaz evi toparla yemek yap akşam oluyor.Sonra sofrayı kur eşin gelsin yemek çay derken kızı yıka mama yedir tekrar uyut uyku saati sonra sabah yine aynı işe git kısır döngü gibi. bazen banyo yapmaya kaş bıyık almaya vaktim olmuyor. sen ne ara vakit buldun da başka adamla konuştun. hemde sende 2 çocuk var. neyden feragat ettin. evin işinden mi çocukların bakımından mı?

Hayır hayır olmadı. Ben gönülsüz bile konuşuyordum son mesajlar hep bunun üzerineydi ve görüşmeyi de sonlandırmıştık zaten
bu bahane değil. bunu erkek yapınca gözü dışarda diyoruz , sizin gözünüz de dışarıda o zaman.
çelişkili cevap vermişsiniz. eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız ortada kanıt olmazdı

Hiçbişeyden, her şeyimi de yapmaya özen gösterirdm elimden geldiğince. Bakın konuşmaya çok hevesli ya da yedi yirmidört birleriyle flört eden bi insan değilim. Boş vakit buldukça can sıkıntısından konuştuğum biriydi. Ben dışarı çıkmayan bi insanım. Çıkarsam bi kaç haftada bir çıkarım çünkü çıkamıyorum istesemde. Arkadaşım yok çevrem yok yalnız hissettim hep kendimi. Arkadaşım olsun istedim sadece

bu bahane değil. bunu erkek yapınca gözü dışarda diyoruz , sizin gözünüz de dışarıda o zaman.
çelişkili cevap vermişsiniz. eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız ortada kanıt olmazdı
Dediğim gibi. Konuşmayı silmeyi bırakın hesabımı silecektim. Ancak çocuklarla ilgilenmem gereken bir durum oldu ve hesap ta açık kaldı. Zaten eşim de o yüzden gördü

Dediğim gibi. Konuşmayı silmeyi bırakın hesabımı silecektim. Ancak çocuklarla ilgilenmem gereken bir durum oldu ve hesap ta açık kaldı. Zaten eşim de o yüzden gördü
eşinizi inandırmanız zor.
kadın olduğunuz için savunacak değilim.
eşiniz yapmış olsaydı siz bi daha güvenmezdiniz , eşiniz de size güvenemez. bakalım neye karar verecek

Boşanmak istediğimde eşim yanaşmadı. Ben seni seviyorum boşanmam dedi. Ailem de izin vermedi
Bunu ailenize anlatabilir ama biliyorsunuz değil mi ? Sürekli koz olarak kullanabilir. Ben yerinizde olsam güzelce konuşur be olmayacağını söylerdim. Zorla güzellik olmuyor.

eşinizi inandırmanız zor.
kadın olduğunuz için savunacak değilim.
eşiniz yapmış olsaydı siz bi daha güvenmezdiniz , eşiniz de size güvenemez. bakalım neye karar verecek
Aynı konu olmasa bile eşimin benden gizli bi çok şeyine şahit oldum. Kızdım evet ama yine de onun fikrini alıp tamam o zaman dedim ve elimden geldiğince destek oldum. Benimki o kadar kolay bi durum değil ama bakalım zamanla göreceğim bende

Adamın ağzı küfürlü imiş ne sekilde ilgi gösteriyordu merak ettim acık ası?!?!

Valla kendiniz kaşınmoşsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…