- 27 Eylül 2021
- 146
- -7
- 11
- 28
- Konu Sahibi GunahBenimSucBenim
-
Teşekkür ederim yapıcı fikirleriniz için çok sağolunönemli olan o
adamla aranızda ilişki görüşme falan oldu mu yada özel konuşmalar ?Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Boşanmak istediğimde eşim yanaşmadı. Ben seni seviyorum boşanmam dedi. Ailem de izin vermediAdamı sevmiyorsunuz. Madem kendinize güveniniz tam neden boşanmıyorsunuz ? Çünkü siz bence yeniden bir duygusal boşluğa düşeceksiniz.
Yoo bazı insanlar aldatılmayı hak eder. Eşiniz gibi adamlar hak eder. Eşiniz ne yapıyor şu an? Boşanmaktan bahsediyor mu?Öyle demeyin. Sen ne demeye yaptın diyecekler biliyorum. Ama rezil bir insan olsa bile kimse aldatılmayı hak etmez. Eşim de etmiyodu ama ben yaptım. Allah affetsin inşallah eşim de affeder
Ne aşkı. Ben öylesine konuştum. Vakit geçirmek zaman öldürmekti sadece yemin ederimAşkımdan ölüyordum o yüzden konuştum gibi bir mazeretiniz bile yok. Kusura bakmayın ama karakteriniz ihanete meyilli demek ki. Eşiniz yerinde olsam boşanırdım
Hayır hayır olmadı. Ben gönülsüz bile konuşuyordum son mesajlar hep bunun üzerineydi ve görüşmeyi de sonlandırmıştık zatenadamla aranızda ilişki görüşme falan oldu mu yada özel konuşmalar ?
eşiniz boşanmazsa yada şans verirse ilişki danışmanına gidin.
yani bunu erkek yapınca boşan yazıyoruz, siz düşünün artık
Yoo bazı insanlar aldatılmayı hak eder. Eşiniz gibi adamlar hak eder. Eşiniz ne yapıyor şu an? Boşanmaktan bahsediyor mu?
Hayır beni biraz rahat bırak dedi. Çıktı evden. Arkadaşlarının ya da ailesinin yanına gitmiş belki de tek başına olabilir bilemiyorumYoo bazı insanlar aldatılmayı hak eder. Eşiniz gibi adamlar hak eder. Eşiniz ne yapıyor şu an? Boşanmaktan bahsediyor mu?
yav arkadaş ben sabah evden 7.40 da çıkıyorum devlet memuruyum işe gidiyorum. İşten koşa koşa eve geliyorum 18 aylık kızımla ilgilen onu dışarı çıkart havalandır eve gel karnını doyur uyut sonra o uyur uyumaz evi toparla yemek yap akşam oluyor.Sonra sofrayı kur eşin gelsin yemek çay derken kızı yıka mama yedir tekrar uyut uyku saati sonra sabah yine aynı işe git kısır döngü gibi. bazen banyo yapmaya kaş bıyık almaya vaktim olmuyor. sen ne ara vakit buldun da başka adamla konuştun. hemde sende 2 çocuk var. neyden feragat ettin. evin işinden mi çocukların bakımından mı?Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
Haklısınız. Soruyorum kendime de soruyorum neden yaptım ki rahat mı battı sanki. Ama veremiyorum cevap. Buna verilebilecek bi cevap yok maalesefo zaman aldatılmayı hakeden kadınlar da mı var ?
hiçbir insan böyle bir şeyi haketmez.
İşte sorun o zaten. Eşiniz ilerde canınız sıkılıp, riske attığı şeyleri hiç umursamadan başkalarıyla flört etmeyeceğinize nasıl güvenecek?Ne aşkı. Ben öylesine konuştum. Vakit geçirmek zaman öldürmekti sadece yemin ederim
bu bahane değil. bunu erkek yapınca gözü dışarda diyoruz , sizin gözünüz de dışarıda o zaman.Hayır hayır olmadı. Ben gönülsüz bile konuşuyordum son mesajlar hep bunun üzerineydi ve görüşmeyi de sonlandırmıştık zaten
Hiçbişeyden, her şeyimi de yapmaya özen gösterirdm elimden geldiğince. Bakın konuşmaya çok hevesli ya da yedi yirmidört birleriyle flört eden bi insan değilim. Boş vakit buldukça can sıkıntısından konuştuğum biriydi. Ben dışarı çıkmayan bi insanım. Çıkarsam bi kaç haftada bir çıkarım çünkü çıkamıyorum istesemde. Arkadaşım yok çevrem yok yalnız hissettim hep kendimi. Arkadaşım olsun istedim sadeceyav arkadaş ben sabah evden 7.40 da çıkıyorum devlet memuruyum işe gidiyorum. İşten koşa koşa eve geliyorum 18 aylık kızımla ilgilen onu dışarı çıkart havalandır eve gel karnını doyur uyut sonra o uyur uyumaz evi toparla yemek yap akşam oluyor.Sonra sofrayı kur eşin gelsin yemek çay derken kızı yıka mama yedir tekrar uyut uyku saati sonra sabah yine aynı işe git kısır döngü gibi. bazen banyo yapmaya kaş bıyık almaya vaktim olmuyor. sen ne ara vakit buldun da başka adamla konuştun. hemde sende 2 çocuk var. neyden feragat ettin. evin işinden mi çocukların bakımından mı?
Çok haklısınız. Bende bunun için ne gerekiyosa yapmaya hazırım. Umarım iyice kötüye gitmezİşte sorun o zaten. Eşiniz ilerde canınız sıkılıp, riske attığı şeyleri hiç umursamadan başkalarıyla flört etmeyeceğinize nasıl güvenecek?
Dediğim gibi. Konuşmayı silmeyi bırakın hesabımı silecektim. Ancak çocuklarla ilgilenmem gereken bir durum oldu ve hesap ta açık kaldı. Zaten eşim de o yüzden gördübu bahane değil. bunu erkek yapınca gözü dışarda diyoruz , sizin gözünüz de dışarıda o zaman.
çelişkili cevap vermişsiniz. eğer gerçekten bitirmiş olsaydınız ortada kanıt olmazdı
eşinizi inandırmanız zor.Dediğim gibi. Konuşmayı silmeyi bırakın hesabımı silecektim. Ancak çocuklarla ilgilenmem gereken bir durum oldu ve hesap ta açık kaldı. Zaten eşim de o yüzden gördü
Bunu ailenize anlatabilir ama biliyorsunuz değil mi ? Sürekli koz olarak kullanabilir. Ben yerinizde olsam güzelce konuşur be olmayacağını söylerdim. Zorla güzellik olmuyor.Boşanmak istediğimde eşim yanaşmadı. Ben seni seviyorum boşanmam dedi. Ailem de izin vermedi
Aynı konu olmasa bile eşimin benden gizli bi çok şeyine şahit oldum. Kızdım evet ama yine de onun fikrini alıp tamam o zaman dedim ve elimden geldiğince destek oldum. Benimki o kadar kolay bi durum değil ama bakalım zamanla göreceğim bendeeşinizi inandırmanız zor.
kadın olduğunuz için savunacak değilim.
eşiniz yapmış olsaydı siz bi daha güvenmezdiniz , eşiniz de size güvenemez. bakalım neye karar verecek
Konuşmaya yanaştığı zaman detaylıca bir konuşuruz madem tekrardanBunu ailenize anlatabilir ama biliyorsunuz değil mi ? Sürekli koz olarak kullanabilir. Ben yerinizde olsam güzelce konuşur be olmayacağını söylerdim. Zorla güzellik olmuyor.
Adamın ağzı küfürlü imiş ne sekilde ilgi gösteriyordu merak ettim acık ası?!?!Merhabalar, ben bir ay sonra evliliğinde yedinci yılını devirecek, 2 tane dünyalar güzeli kız çocuğu annesi biriyim. Olayları uzun uzadıya yazıp sıkmak istemiyorum. Kısaca derdimi anlatacak olursam, duygusal bi boşluk sırasında sosyal mecra üzerinden tanıştığım biriyle görüştüm. Çok da severek isteyek konuşmuyordum açıkçası. Şöyleki yalnız hissediyordum, ilgi görmek cezbetti diyelim. Fazlasıyla laubali ve küfürvari konuşuyordu. Ben hep geçiştirerek konuşmuştum. Gel gelelim eşim beni yakaladı. Dün kıyamet koptu. Seni öldürürdüm ama çocuklarıma acıyorum dedi. Ben çok pişmanım. Allah belamı versin ki çok pişmanım. Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim balon oldu. Eşim ne bulumduğu odaya sokuyo, ne konuşmama ne dokunmama izin vermiyo. Sabahta çıktı gitti evden. Eşimi seviyorum, çocuklarım olmadan zaten yaşayamam. Ben evliliğimi toparlamak kurtarmak istiyorum. Yargılayabilirsiniz. Her türlü yargı ve eleştiriye açığım. Ama yol da gösterirseniz sevinirim. Ben kendimi toparlayacağıma söz verdim. Tüm sosyal hesplarımı kapattım. Allahım yardım et demekten dilimde tüy bitti. Bana akıl verir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?