Sucu

Mune konumu kapatabilir misin? Teşekkür ederim yorum yapan herkese.

Az önce hiç tanınmadığınız halde size kadın denmesini istediniz ben mi yanılıyorum

Bana hitap mi etti sokak ortasında? Sadece cinsiyet belirten bir kelime kullandı. Sosyal mecraları çok sık kullanıyoruz, yazıyoruz, okuyoruz ama anlamıyoruz. Ne birbirimizin niyetini anlıyoruz ne de yazılanların anafikrini. Yaptığımız tek şey karşı tarafın zayıf noktalarını bulmak, eksiklerini yüzüne çarpmak, küçümsemek, sorunlarından dolayı özür beklemek.

Neyse

Bu kadar takacak birşey yok alt tarafı antreye almış siz taşıyamazsınız diye sucular o kadar da bırakıyor zaten ta içeri.girmedi.ya taşıyamazdınız sonuçta ayrıca böylr durumlarda cüzdanınızı alım öyle kapıyı açın

Hiç bir şey yapmıyorum hanımefendi evde oturup sizin konu açmanızı bekliyorum .
Psikolog yardımı alıyor musunuz ?

Hiç bir şey yapmıyorum hanımefendi evde oturup sizin konu açmanızı bekliyorum .
Psikolog yardımı alıyor musunuz ?

Evet alıyorum hanımefendi. Siz psikolog yardımını sadece ruh sağlığı bozuk normal olmayan insanların aldığını mi düşünüyorsunuz yoksa?

Birincisi doğru tespit anlamıyorum. Hitap ederken isim mi kullansam sıfat mı ya da adıl mı bunları seçmek benim tercihim değil mi
İkincisi bayan kelimesi neden kullanılmamalı
Bunu ciddi ve samimi soruyorum

Bana gelen sucu da uzanıp aynen içeri koridora koyuyor suları.3 damacana suyu nasıl alacaktınız ki içeri.Bir tanesi 20 lt.Bu gayet normal bir durum.Adam iyiniyetle yardım etmiş.Siz fazla titiz düşünmüşsünüz.

Evet alıyorum hanımefendi. Siz psikolog yardımını sadece ruh sağlığı bozuk normal olmayan insanların aldığını mi düşünüyorsunuz yoksa?
Hanımefendi şimdi bana burada kariyerimi ne isim yaptığını söyletmeyin . Sağlık sektörünü sizden 500 kat iyi biliyorum. .
Ha sizin psikolojiniz bozuk ama yardim alsaniz da almaniz da.

Birincisi doğru tespit anlamıyorum. Hitap ederken isim mi kullansam sıfat mı ya da adıl mı bunları seçmek benim tercihim değil mi
İkincisi bayan kelimesi neden kullanılmamalı

Kullanabilirsiniz tabi, tamamen tarz meselesi. Günlük hayatta o kadar çok dilimizi katlediyoruz ki. Sonuçta " benimle polemik yapmayın " desem de "benimle tartışmayın " desem de aynı kapıya çıkıyor. Ama bir bir grup Türkçe sevdalısı, ikinci kullanımı tercih ediyoruz.

Sucuyu bilemem de,boyle durumlarda kapiyi aralik birakip iceri gidilmez. Kapinin yanina biraz para koyun ki ayrilmak zorunda kalmayin. Esinizin onlemi de mantiksiz,sabah su bitse esinizi beklemek manasiz

Hanımefendi şimdi bana burada kariyerimi ne isim yaptığını söyletmeyin . Sağlık sektörünü sizden 500 kat iyi biliyorum. .
Ha sizin psikolojiniz bozuk ama yardim alsaniz da almaniz da.

Sağlık sektörünü çok iyi biliyorsunuz ve ordan bir kaç yorumumla psikolojimin bozuk olduğu sonuca ulaşıyorsunuz. Benim kendi psikologumun yaptığı testler, ölçekler, değerlendirme kriterleri tamamen yalan dolan. Tamam Tamam sensin. Tamam haklısın.

Bu arada lütfen söyleyin kariyeriniz nedir ? Bir hastanenin psikiyatri anabilim dalı başkanı mısınız?

Yasiniz kac ? 15 mi ? Kullandiginiz kelimeler , cümle obekleri o yaşı temsil ediyor .

Gerçekten yazdıklarınız beni bile rahatsız etti. Nasıl bir üslubunuz var, normal hayatta da sizden farklı görüşlere sahip olanlarla bu şekilde mi tartışıyorsunuz. Bakın hanımefendi sizin her bulduğunuz bahaneyi çürüttü ve mantıklı açıklamalar yaptı. Ben de kullanırdım “bayan” kelimesini, sonra bir arkadaşım beni uyardı sizin gibi ben de “ay ne farkeder canım” “ yolda birine kadın diye mi seslenicem” dedim sonra arkadaşların yaptığı gibi açıkladı doğrusunu, olması gerekeni söyledi ve evet yanlış düşündüğümü kabul ettim bu üslupla devam etmedi bizim sohbetimiz, yapmayın lütfen.

Yasiniz kac ? 15 mi ? Kullandiginiz kelimeler , cümle obekleri o yaşı temsil ediyor .

Kullandigim cümle öbekleri 15 yaşını temsil ediyor :))) valla kahkaha attım bu yazıya.

Bana desen ki, kafana taktiğin sorunlar, sorunlara verdiğin tepkiler, bakış açın, kaygıların 15 yaş grubuna ait biraz inandırıcı olurdun. Benim pedagojik formasyonum var. Bu cümle öbeklerine ve mantık sıralamasına gore yaş tahminini biz üniversitedeyken 2-6 yaş arası çocuklar için yapardık.

Daha sonraki yaşlara gore ahlak gelişimi, bilişsel gelişim, mizah gelişimi vb. Konuları baz alırdık. Bilemedim şimdi. Sen yüksek yüksek yüksek master yapmışsın da ben oraları bilmiyor olabilirim.

Yok pedagoji ile pek ilgim yok . Pediatri 3 5 10 ay eğitim alınıp öğrenilecek bir şey değil .
Öğrenilince de işte sizin kadar öğreniliyor böyle.

Şimdi bizim odaya da su söyleyince suyu mutfağa kadar getiriyor sucu.
Sizi anlıyorum ama bence size iyi niyetle yaklaşmış, sonuçta siz de suyu taşımaya çalışmayın damacana ağır olabilir belinize zarar

Yerin dibinden çıkın lütfen..
Herkes sizin gibi TDK yı ezberlemek zorunda değil.. ne bu insanları küçük görme havaları sizi böyle böyle bitireceğiz falan kim oluyorsunuz pardon. kim isterse onu der ister kadın ister bayan ister kız sizin gibilerde yapılan yoruma değil ancak yazım yanlışlarına dikkat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…