Ya bunlar nasıl başlık konuları hic mi işiniz gücünüz yok ?
Biraz kitap okuyun , sanatla ilgilenin kendinize bir şeyler katın.
Destek alıyor musunuz?? Minik şeyleri kafanızda çok kuruyorsunuz sanırım :) bende biraz öyleyim bende bebek planı içindeyim hamile kaldığımda kullanacağım cilt bakım ürünlerini bile araştırdım:))Ben çalışmayı bıraktım raporluyum 2 haftadır. Evde kala kala düşünüyorum sürekli. Sürekli kitap okuyorum, film izliyorum, patik örüyorum yemekler yapıyorum. Ama düşünmemi durduramıyorum. O yüzden evdeki temizlik konusuna ve her şeye bu kadar kafamı takmam. Ama geçici olur inşallah
Kötü bir niyet sezemedim ama biraz dusuncesiz davranmis. Size sorabilirdi iceri alayim mi diye. Kendince iyilik yapmisArkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .
Şuan da acaba adam iyi niyetliydi ben günahını mi aldım diye kendimi suçluyorum. Sağolsun içeri kadar almış suları, aile babası sonuçta, ekmek parası için uğraşıyor diye kafama çok taktım. Adamın arkasından konuştum vebalini mi aldım?
Bu arada adamı tanımıyorum hakkında yaptığım yorumlar tahmin sadece. Bir kere gördüm sadece başka da hiç görmedim
Destek alıyor musunuz?? Minik şeyleri kafanızda çok kuruyorsunuz sanırım :) bende biraz öyleyim bende bebek planı içindeyim hamile kaldığımda kullanacağım cilt bakım ürünlerini bile araştırdım:))
O kadar çok düşünüyorum ki ama sanırım sadece kendimi yoruyorum. Siz baş etmek için neler yapıyorsunuz?
Bende öğretmenim ve bende ayrıldım şu an işten biliyor musun :))Ay o krem meselesi inanın başıma bela. Kırışıklık karşıtı krem bile kullanmıyorum son 6 aydır. Bütün kremlerim çöp oldu. Ama hamile arkadaşlarıma bakıyorum bb krem bile sürüyorlar. Ruj sürmek istersem ne yapacağım diyorum kendi kendime. Ya da oje sürmek istiyorum olmuyor. Rimel zaten civa iceriyomus. Saçlarımı boyatamıyorum. Lazere gidemiyorum. Cilt bakimim kaldı olduğu gibi. Sabredeceğim artık doğurana kadar.
Psikoloğum, işi bırakmamami istedi özellikle ama fiziksel olarak inanılmaz yoruluyorum okulda. Bir dakika oturabilen biri değilim. Hiç öğrencileri serbest bırakıp öğretmen masasına oturduğumu hatırlamıyorum. Elimde kalem öğrencileri tek kontrol ediyorum. Tenefüslerde öğrenciler dibimden ayrılmıyor.
Ama bıraktım çalışmayı o yüzden daha çok düşünüyorum.
Biz özelden konuşalım kıralım şu obsesyonlarin bacağınıBende öğretmenim ve bende ayrıldım şu an işten biliyor musun :))
Yaaa o kadar çok kendime benzettim ki sizi şoktayım şu an..
Aynıı fikirdeyim:)) takipteyim şu an:)Biz özelden konuşalım kıralım şu obsesyonlarin bacağını
Bayansınız diye yardımcı olmuş bu kadar basitArkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .
Şuan da acaba adam iyi niyetliydi ben günahını mi aldım diye kendimi suçluyorum. Sağolsun içeri kadar almış suları, aile babası sonuçta, ekmek parası için uğraşıyor diye kafama çok taktım. Adamın arkasından konuştum vebalini mi aldım?
Bu arada adamı tanımıyorum hakkında yaptığım yorumlar tahmin sadece. Bir kere gördüm sadece başka da hiç görmedim
Kadın demek istedinizBayansınız diye yardımcı olmuş bu kadar basit
Bayan / kadınKadın demek istediniz
Adam iyilik yapmış sonuçta agir sular tasimayin içeri diye herşeyden de art niyet aramayin. Birdahakine paranızı hazır tutun kapı yanindaArkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .
Bayan / kadın
Bu ayrım saçma geliyor bana
Ne demek istediğimi anladınız işte
Bir de bu moda cıktı
Zaman kotu insanin aklina binbir turlu sey geliyor. Bundan so ra para almaya giderken para almaya gidecegini o nedenle kapiyi kapatacagini acikla karsindaki kisiye. Parayi kapiyi kapatip al gelArkadaşlar geçen gün, 3 damacana su siparişi verdim. Geldi adam kapıya koydu suları. Ben de kapıyı hafif kapatıp içeri para almaya gittim. Salona gidince tıkır tıkır kapıdan sesler geldi inanılmaz korktum adam içeri mi girdi acaba diye bir sürü felaket senaryosu canlandı gözümde. Neyse parayı aldım kapıya doğru yürüdüm. Adam 3 damacanayi da koridora taşımış. Yanyana dizmiş böyle. Belli ki bir adımını da kapıdan içeri sokmuş. Ya da çok uzun boyluydu sokmamış da olabilir. Hemen parasını verip kapıyı kapattım. Akşam eşime anlattım. Eşim de bundan sonra suyu benim gelmeme yakın sipariş ver dedi. Öyle de yapıyorum artık .
Kadın demek istediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?