Sucu

Ya bunlar nasıl başlık konuları hic mi işiniz gücünüz yok ?
Biraz kitap okuyun , sanatla ilgilenin kendinize bir şeyler katın.

Şuan hangi kitabı okuyorsunuz? Hangi diziyi izliyorsunuz ? En son hangi sergiye gittiniz ve neler hissettiniz? Bu sene kaç tiyatro izlediniz? Haftada kaç kitap okuyorsunuz? Boş zamanlarınizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Neler uretiyorsunuz gün içinde? Kaç sayfa yazıyorsunuz?

Destek alıyor musunuz?? Minik şeyleri kafanızda çok kuruyorsunuz sanırım :) bende biraz öyleyim bende bebek planı içindeyim hamile kaldığımda kullanacağım cilt bakım ürünlerini bile araştırdım:))

O kadar çok düşünüyorum ki ama sanırım sadece kendimi yoruyorum. Siz baş etmek için neler yapıyorsunuz?

Kötü bir niyet sezemedim ama biraz dusuncesiz davranmis. Size sorabilirdi iceri alayim mi diye. Kendince iyilik yapmis

Ay o krem meselesi inanın başıma bela. Kırışıklık karşıtı krem bile kullanmıyorum son 6 aydır. Bütün kremlerim çöp oldu. Ama hamile arkadaşlarıma bakıyorum bb krem bile sürüyorlar. Ruj sürmek istersem ne yapacağım diyorum kendi kendime. Ya da oje sürmek istiyorum olmuyor. Rimel zaten civa iceriyomus. Saçlarımı boyatamıyorum. Lazere gidemiyorum. Cilt bakimim kaldı olduğu gibi. Sabredeceğim artık doğurana kadar.

Psikoloğum, işi bırakmamami istedi özellikle ama fiziksel olarak inanılmaz yoruluyorum okulda. Bir dakika oturabilen biri değilim. Hiç öğrencileri serbest bırakıp öğretmen masasına oturduğumu hatırlamıyorum. Elimde kalem öğrencileri tek kontrol ediyorum. Tenefüslerde öğrenciler dibimden ayrılmıyor.

Ama bıraktım çalışmayı o yüzden daha çok düşünüyorum.

Bende öğretmenim ve bende ayrıldım şu an işten biliyor musun :))

Yaaa o kadar çok kendime benzettim ki sizi şoktayım şu an..

Bayansınız diye yardımcı olmuş bu kadar basit

Niyetini bilemeyeceğim ama kapıyı tam kapatmadan asla para vs almaya içeri gitmem böyle bir durumda. Siz de tedbiri elden bırakmayın bir dahaki sefere..

adamın ne niyetle yaptığını bilmem ama kapıyı açık bırakıp gitmeniz bir kere büyük hata..o tarzda bir sürü olay duyuyoruz..allah korumuş sizi diyelim geçelim :)

Bence sadece yardim etmek istemiş ama yaşadığımız zaman dilimi çok kötü size de birşey diyemedim

Ben olsam sağolasın derim, iyilik yapmış sonuçta.

Eşimin görevi gereği Şırnak'ta yaşıyoruz.
Şu an ben doğum yapacağım için orda değilim ama, 1 yıl boyunca oranın o psikolojisi ile kapıya gelen komşuya,kapıcıya,kargo görevlisine,sucu,tüpcü kimseye kapıyı açamadım. Bayramda seyranda gelen çocuklara bile kapı açmadım.

Belki iyi niyetlidir, belki kötü niyetli bunu artık asla bilemeyiz,neler görüp duyuyoruz.
Ama bana daha çok iyi niyetli gibi geldi.

Adam iyilik yapmış sonuçta agir sular tasimayin içeri diye herşeyden de art niyet aramayin. Birdahakine paranızı hazır tutun kapı yaninda

İnsan ister istemez düşünüyo kötüsünü. Ben damacana ve parayı dışarı bırakırım. Zil çalınca sadece apartman kapısını açarım,evin ziline basmazlar bile. Her seferinde farklı eleman getiriyodu ve türk elemana bir kez rastladım. Kaldı ki türk olsa ne olur,neler duyar olduk..Bende böyle bir çözüm buldum. Sizde böyle yapabilirsiniz

Zaman kotu insanin aklina binbir turlu sey geliyor. Bundan so ra para almaya giderken para almaya gidecegini o nedenle kapiyi kapatacagini acikla karsindaki kisiye. Parayi kapiyi kapatip al gel

Kadın demek istediniz

İkisinin de anlamı aynı kapıya çıkmıyor mu. Buna takılanları hiç anlamıyorum. Cinsiyeti KADIN olan herkese kadın diyelin o zaman 5 yaşında ki de kadın 50 yaşındaki de öyle değil mi ?
Yerine, yaşına göre bu terim değişir liseye giden bir kıza ben kadın demem şahsen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…