sucum neydi ?

ZOULOU

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
118
0
16
Afyon
nerden baslasam nasil yazsam bilmiyorum..burda anlatirim rahatlarim konusmak zor bari yazayim dedim ama elim klavyedeki o harflere basmak istemiyor..ben 5 yasindayken annemden babamdan ayrilmak zorunda kaldim..nedeni bende kalsin ama baska yol yoktu..bana zarar gelmesin diye ananeme emanet edildim..annemin kardesi ilgileniyordu benimle gerisi ya iste ya tarlada yada hayvanciliktaydi..banada tembih ettiler sakin aksilik yapma o bakmazsa seni burda keserler oldururler o koruyacak seni diye..bende goze batmamak icin elimden geleni yaptim ama basarili olamadim..ne yapsam suctu yatmam kalkmam kosmam yurumem arkada kalmam onden gitmem yaninda yurumem hersey ve herdefasinda ceza aliyordum..iki sene ceza aldim bir gun anneme dedimki cok dayak yiyorum burda annem aldi beni kiyamamis aslinda dayak artik aliskanlik yapmisti umrumda bile deildi..sonra okula basladim.1.2.3.4. sinif derken 5. sinif ogretmen bebek nasil yapilir nasil hamile kalinir ve kari koca iliskisini anlatti..dunya basima yikildi.megerse 5/7 yas arasi emanet edildigim kisinin karisi olmusum haberim yokmus..o zamanlar kimseye bisi diyemedim..nasil derim ben cok yaramazim hep cezalandiriliyorum diye..ya beni evden atsalardi birisi oldurseydi..sonralarida bisi diyemedim anlimda kocaman bir leke vardi eger basima bu geldiyse illa bisi yapmisimdir yoksa niye benim basima gelsinki dedim..huyum cok bozuldu kendime zarar vermeye baslayinca mecburi psikolojik tedavi gormeye basladim..seneler icinde anladim kabullendim sucun bende olmadigini ama gel gelelim bu yuk hafiflemiyor..acim dinmiyor..ALLAHIM diyorum sana cok guveniyorum illa cikar bunun acisi bir yerden ama hala dort dortluk yasiyor beyfendi..ama bu topragin birde alti var sabir..bu soruya cvp bulamiyorum kafayi yiycem SUCUM NEYDI !!!!!!!!!

Sabah sabah kafam yerinde değil beni mazur gör tam anlayamadım anneannende kaldığın zaman sana kim bu kötülüğü yaptı ?

Gerçekten içim parçalandı. Anladığım kadarıyla henüz gençsin eskiyi düşündükçe geleceğine yön veremezsin inan senin böyle kendini paralaman sadece sana zarar. Psikolojik destek aldım demişsin bıraktıysan bence tekrar devam et en azından düzenli olarak psikologa gitmelisin.

Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun.

pekte genc sayilmam aslinda..bu sorunla yasamayi ogrenmistim bayaaa..ilaclari falanda biraktim..ama simdi gene patlak veriyor..eskiden oldu ama ne yapayim derdim..ama simdi: neden niye nasil sorular bitmiyo kafamda eskiye donmektende korkuyorum cocuklarim var artik bunalmaya kendime zarar vermeye odama kapanmaya hakkim vaktim yok
ananemin buyuk ogluydu yapan..annemin erkek kardesi

Böyle şeyleri okuduğumda o kadar üzülüyorum o kadar öfkeleniyorum ki . Allah cok sabırlı bunu bil O sonunu bildiği için gayet sabırlı ama biz aceleciyiz. Sen anlatınca bu yazıyı kim okusa lanet edecek o adama buda az bişey deyil

Naıl cevap yazılır ne denir bilmiyorum. Çok kötü oldum. Ama hayat bazılarımıza çok acımasız oluyor bu gerçek. Kendini rahatlattığın tesellinde çok haklısın bu dünyanın birde öteki dünyası var. İnancına sarıl ancak öyle atlatabilirsin. İnsan anne olduktan sonra kendi canının hayatının kıymeti kalmıyor öyle değil mi? Çocuklarını düşün, unutmaya çalış olabilirse tabi. Birde mutlaka destek al eğer ihtiyacın varsa çünkü bir adım ötesi daha kötü olabilir.

Allah yardımcınız olsun.

bilemiyorum buradaki tek suclu kendı annenız babanız hesap sormaya oradan baslıyabılırısnız
ben kendı evladıma bakmıcamda benım anam danam kardesım bakıcak
zor bıraz zor

Son düzenleme:
neden insana en yakınları daha çok zarar verir??dayın yani o senin değil mi.....

allahımm...1.dereceden akrabalara güvenilmeyecek te kime güvenilecek???hiç kimseye.....3.sayfa haberlerinde yazıyor hep,dedesi,amcası,dayısı hatta bazen bizzat babası ........akıl alır gibi değil...

çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedimallah bildiği gibi yapsın o pisliği....

bilemiyorum buradaki tek suclu kendı annenız babanız hesap sormaya oradan baslıyabılırısnız
ben kendı evladıma bakmıcamda benım anam danam kardesım bakıcam
zor bıraz zor
baska yolu yoktu..o yuzden onlara hesap soramam.annem beni aldiginda neleri goze aldi neler yasadi ben biliyorum ustelik dayak yedim diye..gercegi bilse ne olurdu bilemiyorum..gercekten baska yolu yoktu olsa zaten en bas onlari silerdim

hepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin

Çook üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum artık bi ailen var şükürler olsun ki bundan sonra da hep çok mutlu olun inşallah.......... o kişiye gelince de Allah büyük bu dünya değilse öbür dünya elbet cezasını çekecek

Öncelikl çok üzlmenin ötesinde şok içindeyim. Daha doğrusu bu konun gerçek olup olmadığını düşünüyorum.
Bu yaşadığınız olaydan ailenizden kimlerin haberi var peki
Yani bu öyle tek başına kaldırılabilecek bir sorun değil
Ayrıca o kişi o zaman kaç yaşındaydı şimdi nasıl normal bir hayat devam edebiliyor
Kusura bakmayın çok şaşkınım ve öfkelendim
Allah yardımcınız olsun çocuklarınız sizin zarar gördüğünüz yaşa geldiği için sizde telaş başlamış
Onlarda zarar görecek sanıyorsunuz
Ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbime emanet olun

Yaşadıklarınız elbette kolay şeyler değil,suç sizde değilki.
Dayı olacak o karaktersiz kişi,elini kolunu sallayarak geziyordur şimdi.
Suçlu aranacaksa oda dayıdır.
Siz geçmişinizi yaşadığınız o acı olayları beyninizden silmeye gayret edin kolay olmayacak belki ama,2 tane evladınız varmış.
Onlara sıkı skı sarılın,güç alın onlardan,yaşama dört elle sarılın lütfen.
Siz bir anneniz onların size çok ihtiyacı var..

Sadece Allaha sığınıcaksınız...Herşeyi görüp bilen o değil mi? Vardır göremediğimiz bir bildiği tabi ki.Sen annenin babanın sahip çıkamadığı gibi çocuklarına sahip çıkmaya bak sadece...Abartmadan...Çünkü ister istemez aşırı koruma durumuna girersin sanırım...

Herkes gün gelip cezasını çekecek,karşına çıkıcak muhakkak ahirette...Sende o zamana bırak hesaplaşmanı...Allah sana yaşatıığının tam tersinide vermiş.Güzel bir yuva...Bolca şükret...Aklına kötü düşünce geldiği her an yerine bir olumlu düşünce koy...Bunları yaşdım ama şuan mutluyum...Bunları yaşadım ama çocuklarıma iyi bakıyorum vs...Allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında...İnşallah hep huzurlu olursun...

neden tepki alacaksınız. o tepki verenlerde dayınız kafasıdır yani sapıktır.5 yaşındaymışsınız ya. off
Allah o dayı canavarının belasını versin. ama acı çektirerek. geberesice. ayy delirdim sabah sabah.
terapiye devam edin.çünkü siz bir mağdurdunuz. bir çocuk.

baska yolu yoktu..o yuzden onlara hesap soramam.annem beni aldiginda neleri goze aldi neler yasadi ben biliyorum ustelik dayak yedim diye..gercegi bilse ne olurdu bilemiyorum..gercekten baska yolu yoktu olsa zaten en bas onlari silerdim

neden baska yolu yoktu bası beladamıydı töremı peşindeydı
sende anneymişssin egrcekten baska yolu yokmuydu yanı?

sanırım töre. kan davası. belki anne baba vermeseydi bebekte öldürülebilirdi yakalanırsa.
geçtiğimiz senelerde urfalı bir kız kaçıp evlenmişti. aile kararıyla o ve bebeği öldürüldü

Son düzenleme:
o ozamanlar 17/19 yasindaydi...keske olay gercek olmasa ama galiba basina boyle bisey gelmeyende yazamaz ki zaten asla karsi karsiya olsak beni tanisaniz asla asla boyle bisiden bahsedemem ne kadar sucum yok desemde illa suclu lekeli gozuyle bakiliosunuz bazen...esimin haberi var ama gercegini soyleyemedim askinti oldu dedim cunku evledigimizde esimden kactim yapamicam die..sonra psikologum geri donup anlatmam gerektigini esimin anlayacagini soyledi cunku esimi hava alanindan aradim baskasi var kusura bakma ben gidiyorum dedim oda inanmiyorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi bunlarida anlatmistimpsikologa o yuzden illa esimle gorusmemi anlatmami en fazla olmaz bosanalim der sende zaten goze almissin dedi..bende o kisi bana sarkintilik etti zorladi zor kactim elinden simdide gozumun onune gelior dedim bu kadar devamini anlatmadim.anlatamam..cocuklarima gelince evet cok korudugumu soyluyorlar sabah onlarla okula gidiyorum avluda tenefusu bekliyorum aksamda cikip geliyoruz..mudur dedi ben ne yaptiysam basa cikamadim ama orta okul boyle olmaz bi care bulun diyor..insallah bulurum..ama cok korkuyorum sanki eminim bisi olacak eve gelirsem beklemezsem..hic bir erkege emanet edemiyorum ..kizmayin nolur ama esimle bile yanliz birakamiyorum..diger fertleri siz dusunun ((((((( ama insallah hersey duzelecek insallah bende iyiyi kotuyu bir bakista anlayip guvenebilecegim kisilerle cocuklarimi birakip SIKBOGAZ etmicem kizlarimi..insallah cunku onlarda bunaldi bu yakin takipten

sanırım töre. kan davası. belki anne baba vermeseydi bebekte öldürülebilirdi yakalanırsa.
geçtiğimiz senelerde urfalı bir kız kaçıp evlenmişti. aile kararıyla o ve bebeği öldürüldü

ben yunanıstanlıyım canım bızde ne tore var ne akraba evlılıgı ne kacanı vururlar ne sevgılısı olanı döverler
aksine sevgilin var diyelim babalar gene pek salmak ıstemez ama gelın kapının onunde konusun en azından haberımız var derız derler genelde ısler orada boyle yurur
cok enteresan senelerdırde ıstanbulda yasıyoruz ben oturdugum cevredede dogulu olmalarına ragmen töreydı bılmem neydı duymadım sadece gazetelerden okuyorum
bılemıyorum
sebebı merak ettım

gercekten yoktu tore deil ama nedenini yazamiorum cunku sitede tanidigim insanlar var ve bu durumdan haberdar deiller.ama anne babamdan neden ayrilmak zorunda kaldigimi biliolar hatta cogu kez gecer konusu neydi bee die ..o yuzden maruz gorun yazamam..kader dielim kader mahkum etti

sen bılırsın ama töre degılmıs bısey degılmıs anne ve babadan ayrılmayı ben normal göremiyorum kusura bakma bende 22 yasında 2 aylık bebegımle eskı esım tarafından terk edılmıstım
ben bugun bır hayat kurduysam cocugumu bırakma fıkrı zıhnımden hıc ama hıc gecmedıgı ıcındır
o yuzden ben daha fazla yazmıyım sız ıkna olabılırsınzı ama ben ıkna olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…