pekte genc sayilmam aslinda..bu sorunla yasamayi ogrenmistim bayaaa..ilaclari falanda biraktim..ama simdi gene patlak veriyor..eskiden oldu ama ne yapayim derdim..ama simdi: neden niye nasil sorular bitmiyo kafamdaSabah sabah kafam yerinde değil beni mazur gör tam anlayamadım anneannende kaldığın zaman sana kim bu kötülüğü yaptı ?
Gerçekten içim parçalandı. Anladığım kadarıyla henüz gençsin eskiyi düşündükçe geleceğine yön veremezsin inan senin böyle kendini paralaman sadece sana zarar. Psikolojik destek aldım demişsin bıraktıysan bence tekrar devam et en azından düzenli olarak psikologa gitmelisin.
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun.
baska yolu yoktu..o yuzden onlara hesap soramam.annem beni aldiginda neleri goze aldi neler yasadi ben biliyorum ustelik dayak yedim diye..gercegi bilse ne olurdu bilemiyorum..gercekten baska yolu yoktu olsa zaten en bas onlari silerdimbilemiyorum buradaki tek suclu kendı annenız babanız hesap sormaya oradan baslıyabılırısnız
ben kendı evladıma bakmıcamda benım anam danam kardesım bakıcam
zor bıraz zor
neden tepki alacaksınız. o tepki verenlerde dayınız kafasıdır yani sapıktır.5 yaşındaymışsınız ya. offhepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin
baska yolu yoktu..o yuzden onlara hesap soramam.annem beni aldiginda neleri goze aldi neler yasadi ben biliyorum ustelik dayak yedim diye..gercegi bilse ne olurdu bilemiyorum..gercekten baska yolu yoktu olsa zaten en bas onlari silerdim
sanırım töre. kan davası. belki anne baba vermeseydi bebekte öldürülebilirdi yakalanırsa.neden baska yolu yoktu bası beladamıydı töremı peşindeydı
sende anneymişssin egrcekten baska yolu yokmuydu yanı?
sanırım töre. kan davası. belki anne baba vermeseydi bebekte öldürülebilirdi yakalanırsa.
geçtiğimiz senelerde urfalı bir kız kaçıp evlenmişti. aile kararıyla o ve bebeği öldürüldü
gercekten yoktu tore deil ama nedenini yazamiorum cunku sitede tanidigim insanlar var ve bu durumdan haberdar deiller.ama anne babamdan neden ayrilmak zorunda kaldigimi biliolar hatta cogu kez gecer konusu neydi bee die ..o yuzden maruz gorun yazamam..kader dielim kader mahkum ettineden baska yolu yoktu bası beladamıydı töremı peşindeydı
sende anneymişssin egrcekten baska yolu yokmuydu yanı?
gercekten yoktu tore deil ama nedenini yazamiorum cunku sitede tanidigim insanlar var ve bu durumdan haberdar deiller.ama anne babamdan neden ayrilmak zorunda kaldigimi biliolar hatta cogu kez gecer konusu neydi bee die ..o yuzden maruz gorun yazamam..kader dielim kader mahkum etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?