Ben anlamıyorum bazen insanları. Neden bunu anlattın da annenlerin seni bırakmasını anlatmadın. Konu bu mu? İnandırıcı gelmedi yok o yok bu?
Konu sahibi bu olayı kimseye anlatmamış. Ama ilesinin olayını herkes biliyormuş. Ve büyük ihtimalle ilgi çekici farklı bir konu. Çok sık rastlanan bir konu değilse tabii ki onu okuyan tanıdık biri "aa bu felankes olmasın bak bu kadının da annesi babası şöyle böyle yapmış, bu da anneannesinde kalmış" diyemez mi?
Evet belki gerçek olmayabilir ( kişisel olarak değil farzı mahal diyorum) ama ya GERÇEKSE. İşim dolayısıyla çocuk istismarının psikoljik sonuçlarını biliyorum biraz ve kimsenin inanmayacağını, mağduru suçlayacağı düşüncesi de bunlardan ikisi. Siz ne yapıyorsunuz? Konu sahibi kimseye anlatamamış, belki sanalda da olsa paylaşmak onun için bir adım olabilecekken bu tepkiler nasıl düşünmesine sebep olacak sizce? Evet kimseye anlatmamalıyım bir şekilde yine insanlar beni suçluyorlar demeyecek mi?
Ben anlamıyorum bazen insanları. Neden bunu anlattın da annenlerin seni bırakmasını anlatmadın. Konu bu mu? İnandırıcı gelmedi yok o yok bu?
Konu sahibi bu olayı kimseye anlatmamış. Ama ilesinin olayını herkes biliyormuş. Ve büyük ihtimalle ilgi çekici farklı bir konu. Çok sık rastlanan bir konu değilse tabii ki onu okuyan tanıdık biri "aa bu felankes olmasın bak bu kadının da annesi babası şöyle böyle yapmış, bu da anneannesinde kalmış" diyemez mi?
Evet belki gerçek olmayabilir ( kişisel olarak değil farzı mahal diyorum) ama ya GERÇEKSE. İşim dolayısıyla çocuk istismarının psikoljik sonuçlarını biliyorum biraz ve kimsenin inanmayacağını, mağduru suçlayacağı düşüncesi de bunlardan ikisi. Siz ne yapıyorsunuz? Konu sahibi kimseye anlatamamış, belki sanalda da olsa paylaşmak onun için bir adım olabilecekken bu tepkiler nasıl düşünmesine sebep olacak sizce? Evet kimseye anlatmamalıyım bir şekilde yine insanlar beni suçluyorlar demeyecek mi?
Bu sitede tanıdıklarınız var ama onlar sizi bu kullanıcı adıyla tanımıyorlar mı? öyleyse sorun yok.
ama tanıyorlarsa eşinize bile anlatmadığınız çok kötü durumu öğrendiler veya öğrenebilirler..
arkadaslar niki falan bilmiyorlardir, sadece birakilma sebebini biliyorlardir.konu sahibide tanidiklardan biri bu sebebi okursa benim kim oldugumu anlar ve basima gelenleride ogrenirler demek istiyo. ben oyle anladim. konu gercekmi degilmi bilmiyorum ama boyle seyler yasaniyor. Allah belalarini versin, aci ceke ceke can versinler insallah ne diyimsanada guc kuvvet versin.
ben burada bir tanıdığımı buldum.ne üye olduğunu,ne de nikini biliyordum.hatta anlattıklarında biraz değişiklik yapmıştı.ama olayları bildiğim için tanıdım. ki konu sahibi burada tanıdıklarının kullandığı cümleye kadar yazdı.burada tanıdıkları varsa kim olduğunu rahatlıkla çıkarırlar
Konuya neden fake diyorsunuz anlamadım. Öyle olsa bile yorum yazmak isteyen yazsın, istemeyen geçsin. Böylelikle kimse kaale almıyor diye gerçekten fake olan konu sayılarıda azalır.
Ben shçekte çalıştım bir süre. Orada neler gördüm neler anlatsam kimse inanmaz. En az 5 tane çocuk gelmişti kendi dedesinden, dayısından olma.. Kendi abisinin, babasının tecavüzüne uğrayanlar da vardı aralarında.
Ben böyle konulara inanıyorum. Çünkü kendim şahit oldum. Evinde oturup ya da kendince güzel hayatlara sahip olan insanlar gelipte böyle konulara fake demesin. Herkes sizin gibi ŞANSLI olmuyor!
Anladigim kadariyla bu siteye uye oldugunu bildiginiz tanidiklariniz var ama sizin de uye oldugunuzu yahut uye adinizi bilmiyorlar. Eger neden ailenizden ayri kalmaniz gerektigini anlatirsaniz sizi taniyan birisi sizin oldugunuzu anlar ve basiniza gelen bu talihsizligi de bu sekilde ogrenmis olur. Ve siz bundan cekiniyorsunuz.
Boyle midir?
Eger boyleyse sonuna kadar haklisiniz. Gerci boyle olmasa bile kimseyi alakadar etmez, konu bu degil cunku. En kurcalanmamasi gereken konuyu kurcalayan uyeler var ne yazik ki. Ve ben olsam asla yapmazdim demek de pek akil kari degil. Ben sizi daha iyi anlamak adina kendimi sizin yerinize bile koyamadim, insanlar nasil ben olsam evladimi asla vermezdim soyle yapmazdim boyle yapmazdim diyor aklim almiyor.
Ayrica ben konunun gercek olduguna konu basligindan bile ikna oldum. Dikkat cekmek isteyen birisi olayla alakali carpici bir baslik secerdi herkes girsin okusun diye.
yok ben inanıyorum size.agzina saglik..cok guzel ve dogru anlamissin..ne garip deilmi beni en cok yikan basima gelen olay ama insanlari en cok tedirgin eden neden ayrilmak zorunda kaldigimi anlatamam..inanin kimseye ne kendimi kanitlayacak nede tartisacak durumda deilim..bunaldim icimi doktum..anlayanlardan allah razi olsun..sanal da olsa destek gormek cok iyi geliyor..bazi yorumlari okurken hickira hickira agladim ve cok rahatladim.bi nevi terapi oldu.psikologuma zaten devam ediyorum ama artik ayda bire dusurmustuk cok iyiydi simdi haftada uce cikti gene bunuda atlatacagim insallah..inanmayanlar tabiki hakkinizdir ama dedim ya hadi dogruysa vebali cok zor gunahimi almayin
konuya kesin fake demiyorum ben. sadece olabilir diyorum. bazı çelişkiler var ve yeni üyelik... son zamanlarda kk da baya çok olmaya başladı bu tür olaylar..
he tabi isteyen yorum yazar istemeyen yazmaz ama fake se gerçekten bu konu için değil hepsi için geçerli; insanlar ne zevk alır ki yanlış konu açmaktan ve insanların zamanını almaktan? artı bir sürü kadıncağız üzülüyor konu sahibi adına. bence böyle bir şeye hakkı yok. yardıma ihtiyacı olan gerçek konu sahipleri varken. tabi sadece şahsi fikrim konu için değil genel için yazdım altını yeniden çizeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?