- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
sen bılırsın ama töre degılmıs bısey degılmıs anne ve babadan ayrılmayı ben normal göremiyorum kusura bakma bende 22 yasında 2 aylık bebegımle eskı esım tarafından terk edılmıstım
ben bugun bır hayat kurduysam cocugumu bırakma fıkrı zıhnımden hıc ama hıc gecmedıgı ıcındır
o yuzden ben daha fazla yazmıyım sız ıkna olabılırsınzı ama ben ıkna olamam
buarada ; yasadıgınız bu cırkın saldırıyı burada yazmıssınız
ama anne babadan neden ayrı dustugunuz gıbı bır soruyu burada tanıdıklarınız olması sebebıyle acıklıyamıyorsunuz bu nasıl oluyor?
buarada ; yasadıgınız bu cırkın saldırıyı burada yazmıssınız
ama anne babadan neden ayrı dustugunuz gıbı bır soruyu burada tanıdıklarınız olması sebebıyle acıklıyamıyorsunuz bu nasıl oluyor?
Yahu soylemeden edemeyecegim, ne enteresan yorumlar gelmis.
Konu sahibesi burada kan donduracak cinsten bir olay anlatmis. Biri orada diyor ki bize okulda bunlar anlatilmadi, biri diyor ki ben cocugumu asla vermezdim sizinkinin verme sebebini illa kurcalamak istiyorum.
Amacim asla tartismaya girmek degil ama neden sacmaliklarla daha cok yoruyorsunuz konu sahibini? Neden bir de bunu izah etsin ki?
Konu sahibesi arkadasim, Allah yardimcin olsun. Inan ki uyanir uyanmaz bunu okudugum icin bile tum enerjim gitti sabah sabah. Sen neler hissediyorsun tahmin dahi edemiyorum.
Gercekten soylenecek soz yok gibi. Allah her seyi gorur ve asla hicbir seyi hic kimsenin yanina birakmaz. Sen musterih ol.
Aynen katılıyorum. Saçma sapan ve sahte konularla kafayı o kadar bozmuş ki üyeler, dedektifçilik oynuyorlar sanki. Açık bulmaya çalışıyorlar...
gercekten yoktu tore deil ama nedenini yazamiorum cunku sitede tanidigim insanlar var ve bu durumdan haberdar deiller.ama anne babamdan neden ayrilmak zorunda kaldigimi biliolar hatta cogu kez gecer konusu neydi bee die ..o yuzden maruz gorun yazamam..kader dielim kader mahkum etti
Dedektıfcılıkmı oynuyorum..
bu yorumu anlayamayan tek benmıyım
ilk cumlede dıyorkı benı burada tanıyanlar var o yuzden bundan haberdar degıller acıklayamam
tamam
sonra ne dıyor
anneden ve babamdan ayrılmak zorunda kaldıgımı bılıyorlar konusu gecıyor neydı o konu be dıyorlar o yuzden yazamam dıyor
nasıl yanı?
sen buraya bu kadar cırkın saldıraya ugradıgını yaz tanıdıklarını onemseme sonrada en ufak bır soruya cevap vereme
o yuzden benım ıcın konunun ınandırıcılıgı yok
o ozamanlar 17/19 yasindaydi...keske olay gercek olmasa ama galiba basina boyle bisey gelmeyende yazamaz ki zaten asla karsi karsiya olsak beni tanisaniz asla asla boyle bisiden bahsedemem ne kadar sucum yok desemde illa suclu lekeli gozuyle bakiliosunuz bazen...esimin haberi var ama gercegini soyleyemedim askinti oldu dedim cunku evledigimizde esimden kactim yapamicam die..sonra psikologum geri donup anlatmam gerektigini esimin anlayacagini soyledi cunku esimi hava alanindan aradim baskasi var kusura bakma ben gidiyorum dedim oda inanmiyorum baskasi olduguna olsa benle evlenmezdin dedi bunlarida anlatmistimpsikologa o yuzden illa esimle gorusmemi anlatmami en fazla olmaz bosanalim der sende zaten goze almissin dedi..bende o kisi bana sarkintilik etti zorladi zor kactim elinden simdide gozumun onune gelior dedim bu kadar devamini anlatmadim.anlatamam..cocuklarima gelince evet cok korudugumu soyluyorlar sabah onlarla okula gidiyorum avluda tenefusu bekliyorum aksamda cikip geliyoruz..mudur dedi ben ne yaptiysam basa cikamadim ama orta okul boyle olmaz bi care bulun diyor..insallah bulurum..ama cok korkuyorum sanki eminim bisi olacak eve gelirsem beklemezsem..hic bir erkege emanet edemiyorum ..kizmayin nolur ama esimle bile yanliz birakamiyorum..diger fertleri siz dusunun((((((( ama insallah hersey duzelecek insallah bende iyiyi kotuyu bir bakista anlayip guvenebilecegim kisilerle cocuklarimi birakip SIKBOGAZ etmicem kizlarimi..insallah cunku onlarda bunaldi bu yakin takipten
hepinizden allah razi olsun..aslinda baya iyiydim evlendim coluk cocuk sahibi oldum ne guzel hayatim devam ediyordu..ama birden ne oldu anlamadim yine kirlilik hissi.yine dunyada fazlayim hissi.yine benim yasamaya hakkim yok pis im ben hissi..psikologumun dedigine gore buyuk kizimin 7 ortancaninda 5 yasinda olmasiymis bunlari alevlendiren...ne guzel kapatmistim o defteri...belki sacma gelecek ama bunu yazdigimda o kadar emindimki kotu tepki alacagimdan dislanacagimdan,yazdiklarinizi okumak cok iyi geldi allah cocuklarinizin karsisina sapik cikartmasin
gercekten yoktu tore deil ama nedenini yazamiorum cunku sitede tanidigim insanlar var ve bu durumdan haberdar deiller.ama anne babamdan neden ayrilmak zorunda kaldigimi biliolar hatta cogu kez gecer konusu neydi bee die ..o yuzden maruz gorun yazamam..kader dielim kader mahkum etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?