- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi sebdikam34
-
hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
S sebdikam34 mahmut abi çok ayıp ediyon bak.hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
ne konuda haklı? evin işini yapan kendine surekli hizmet eden bir kadın 1 bardak su istedi ve getirmedi bu mu haklılık?Bana göre siz haklısınız.
Evet S sebdikam34 haklı da olsan üslup yanlış gönlünü almalısın arkadaşımızınhayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
S sebdikam34 iddialara yanıt bekliyoruzhayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
Adam çalışan bir bayanla evli olmasına rağmen yerinden kalkmıyormuş baksana ne dşyeyim şimdi. Diğer konuyu oku bak bağlantıyı kuracaksın.Adam iş bilşyor ama yapmıyor. Ben su meselesinde değilm.Ya zemheri ben senden başka öneriler beklerdim naptın sen
Love uyuyor sanırım, uzun zamandır yazmadı, kızlardan biririnin uyku problemi var çok yoruyor onu.İnsanlar Sudan sebep kavga ediyor konu sahipleri boşanıverecek Allah korusun
@Loveitred yorumunu bekliyorum canım
Kardesim sen hizmetci degilsin once su kendini konumlandirdigin durumdan bi cik hala hizmet ederim diyosun.hayır normalde annem olmadıgında da asla getırmıyor. sınırlenıyor! oysa ben onun ıstemeden bıle gereklı hızmetı yapıyorum ama kendısı 1 bardak suyıu bıle cok gorup annemın yanında "kalk kendın al " diyebildi
evet mallık bende bu adama degmezmıs!
kendını haklı buluyor sorun orada anlamıyorburdan yazacagina git yüzüne söyle:
Yahu ne beyfendisi sen erkek değilmiydinevet bütün evin işlerini ben yaparım eşimin istemese dahi onu düşünür çayını kahvesini meyvesini getiririm ama beyfendi bana 1 bardak suyu cok gordu! annemın yanında "kalk kendın al" dedi
Biraz önce konu açan hanımefendinin karşısındaki kişi misiniz:) Bence siz alışmışsınız rahatlığa, bir bardak su vermek zor olmasa gerek, elinize yapışmaz. Hem eşiniz rica etse, etmese bile bir şey istemesi ve onu yerine getirmeniz size zor gelmemeli. Neden emir gibi olsun, insani bir şekilde sizden istemiş. Anlayışlı olmalısınız biraz daha.Eşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.
Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.
Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.
Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.
Tarafsız olarak, iki yönlü de değerlendirip, yorumlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
asla emır vererek ıstemedım rıca ettım. canım bır bardak su verır mısın dedım. beyfendının zoruna gıttı.ben de esimin baskalarinin yaninda benden emir verir gibi bir sey istemesinden hoslanmam. ozellikle kendi ailesinin yaninda. ama bazen onu onere etmek icin kendi istegimle yaparim. o da benim ailemin yaninda beni onore eder. bence kendi ailelerinizin yaninda nasil davranacaginizi onceden konusun ve ikiniz de ona gore davranin.
Enişte hoşgeldin biz de tam sana atıp tutuyordukEşim ile bir konuda tartıştık bu akşam. Ben normalde kendine yetebilen, ev işlerini kotarabilen bir erkeğim fakat evlendiğimizden bu yana eşim bu konularda daha aktif sağolsun. Bu durum nedeniyle benim farklı konularda içselleştiremediğim davranışları kabul etmemi bekliyor.
Bu akşam annesi, ben ve kendisi tv izlerken benden farklı bir odadaki suyu getirmemi istedi. Benzer durumlarda ben eşimden rica etmek yerine kendim kalkar ihtiyacımı gideririm ve annesinin yanında benden böyle bir talepte bulunmasını yadırgadım çünkü birebirde birkaç kez bu konuda tartışmışlığımız var.
Ev işlerine yardım etmediğimi düşünüyorsa bu konuda konuşalım fakat bunu öne sürüp rahatsız olduğum bir konuda benden fedakarlık beklemesini doğru bulmuyorum.
Ayaktayımdır, oraya gidiyorumdur amenna, ama üşenip şunu getir pozisyonuna düşmek bana saygısızca gelen bir davranış.
Tarafsız olarak, iki yönlü de değerlendirip, yorumlarınızı rica ederim.
Teşekkürler
Sen asiri daginik ve hicbir ise elini surmeyen bir adamsın! Ben her isi yapıyorum allah askına bir bardak su vermek mi zor geldi? Evde yaptıgın tek bir is yokken bunu soylemen resmen nankörlük
O sandığınız gibi negatif ve sert bir tepki şeklinde değildi, öyle olsa annesi ağzımın payını verirdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?