- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadımHasta olduğunuz için mi kilo aldiniz? Geçmiş olsun
sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım
herhangi bir ilaç kullanmıyorumAntidepresan kullanıyor musunuz acaba? Benim çocukluk arkadaşım vardı kendisinin vucudu kürdan gibiydi zapzayıf incecik bir kızdı ve antidepresan hapına başladığı zaman çok fazla kilo almıştı birden. Diyetisyen ile görüşmediyseniz muhakkak görüşün diyet yapın ama bu diyeti spor ile de desteklemeniz lazım.
sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım
Ben açıkça söyleyeyim kıskançlıktan herkez zengin koca buluyor,zengin sevgili yapıyor diye yedin yedin şimdi baktın işler sarpa sardi iyice yemeye verdin kendini bence sen önce bir etrafı didiklemeyi bırak kendine odaklan yaşın daha genç YouTubeda Belgin Vardar 1 ayda kilo verdiren bir limon kürü var dene istersen bende işe yaramisti ama yediklerini dikkat edeceksinherhangi bir ilaç kullanmıyorum
eskiye göre çok mu kötüBölgesel incelme işini görebilir. Karın kısmı patlamış gitmiş, o gitse çok sorunun kalmayacak.
Karından çok şişmişsin sadece, doktor kontrolünde diyet yap, geçer inşallah.eskiye göre çok mu kötü
Öncelikle doktora ardından diyetisyene gidip sıkı bir sporla halledelir herşey merak etmeyin böyle karalar baglamaniza gerek yok merak etmeyin verilmeyecek kilo yoktur19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?