Şükretmediğime pişmanım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum

Eklentiler

• 371821663_2477824689058673_4429085913580267108_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.727
  • 371855148_115393978326217_4963122756475537208_n.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.732
Her şeyden önce sağlıklı olduğumuz için şükretmeliyiz ama 120 kilo hiç sağlıklı değil evet uzun bir yol var önünüzde ama sonuçta o kiloları 2 ayda almadınız 2 ayda da veremezsiniz sonbahar geldi önümüzdeki yazı hedef belirlerseniz ayda 4 kilo verseniz 40 kilo vermiş olursunuz ayda 4 kilo nedir ki 3 ayda 11 kilo verdim iki çocukla siz neden veremeyesiniz

Antidepresan kullanıyor musunuz acaba? Benim çocukluk arkadaşım vardı kendisinin vucudu kürdan gibiydi zapzayıf incecik bir kızdı ve antidepresan hapına başladığı zaman çok fazla kilo almıştı birden. Diyetisyen ile görüşmediyseniz muhakkak görüşün diyet yapın ama bu diyeti spor ile de desteklemeniz lazım.

herhangi bir ilaç kullanmıyorum

sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım

Yani şükür edin yine siz ama hastalık yoksa spor ve yeme düzeniniz dikkat etseniz yeter aslında bu kadar dram yapmayın.
Ben psikolojik olarak kötü olduğum bir dönem bile ağlayarak cilt bakım yapmistim.
Bazen istemeden kaciyor, ben de bir ara yanlışlıkla kilo verip çok zayıflamıştim ama hemen hallettim.
Herkesin hayatinda en azindan bir kotu donemi olmuştur, kötü dönemlerden geçiyor bile olsak en azından dış görüntüyü salmayın o zaman toparlanmak daha kolay oluyor bence.

herhangi bir ilaç kullanmıyorum
Ben açıkça söyleyeyim kıskançlıktan herkez zengin koca buluyor,zengin sevgili yapıyor diye yedin yedin şimdi baktın işler sarpa sardi iyice yemeye verdin kendini bence sen önce bir etrafı didiklemeyi bırak kendine odaklan yaşın daha genç YouTubeda Belgin Vardar 1 ayda kilo verdiren bir limon kürü var dene istersen bende işe yaramisti ama yediklerini dikkat edeceksin

Şükretmediğin için hayatınızda bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsan çok yanılıyorsunuz. Muhtemelen bazı şeyleri yanlış uyguluyor yada yanlış karar veriyorsunuzdur.

İyi bir piskoloji olduğunuzu düşünmüyorum. Bence destek alın.

Öncelikle doktora ardından diyetisyene gidip sıkı bir sporla halledelir herşey merak etmeyin böyle karalar baglamaniza gerek yok merak etmeyin verilmeyecek kilo yoktur

Porsiyon azaltarak ve günde 1 saat yürüyüşle zayiflayabilirsin. Sen cabalamadan sihirli bir değnek gelsin anında zayıflayayım istiyorsun. Harekete geçmedikçe bu olmayacak malesef. Bir diyetisyene git 1 senede incecik olursun sonrada bir zengin bulursun.

E şimdi şuan şükretmeyi öğrensen 2 yıl sonra da bu fotoğraflarına bakıp ağlayacaksın. Bu konunun şükürle alakası yok eğer bir sağlık sorunun yoksa tamamen irade ile alakası var. Gencecik kadınsın daha 40nda 50nde tansiyon şeker kalp ve daha fazlası ile uğraşmak istemiyorsan ilk işin diyetisyene gitmek olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…