- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.384
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ay bosver Vatken kendi de bilmiyo ne dediginiKilo problemin hakkında konu açmıştın. Bizde sana tüp mide ameliyatı ol diye tavsiyede bulunduğumuzda hastalığım var demiş. @Otrera hastalığın hakkında detaylı bir yorum yazmıştı. Şimdi de diyorsun ki “hastalığım yok”
sana göreBu sizin fikriniz ben kendi fikrimi yazdim.
tüp mide olamam çünkü hastalığım var.Kilo problemin hakkında konu açmıştın. Bizde sana tüp mide ameliyatı ol diye tavsiyede bulunduğumuzda hastalığım var demiş. @Otrera hastalığın hakkında detaylı bir yorum yazmıştı. Şimdi de diyorsun ki “hastalığım yok”
ya kız onu mu soruyorIyi de Vanessa sen hicbir seye sukretmiyorsun ki
Gecen bi akrabanin dugununde de zengin kocaya ozenmistin kendi sevgilini gozden cikarmistin
Sükür beni seven biri var falan da dememistin
Genel olarak herseyde boyleysen zor yani
Sevgilimin kiymetini bilemedim diye konu acacagini sezdim ve simdiden yorumumu yaptim konu sahibine yazdim farkindaysanizya kız onu mu soruyor
Üzülmek yerine sağlıkli beslenme ve spor ile kilo verebilirsiniz.19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum
Kusura bakmayın normalde siz sevdiğim bir üyesiniz ama geçen ki konusunda inanılmaz kızdım size. Kilosu ile resmen dalga geçmiştiniz. Yok 2 katım falan yakışıyor mu size? Siz zayıfsınız diye çok büyük bir başarı dimi? Deli demeden önce deli ettim mi demek lazım. Siz haddinizi bilin önce o da bilir. Siz konuşun dalga geçin o sussun?Haddini bil kendine gel terbiyesiz.
19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
Göz var izan var? Aşırı bi kilon yok ne demek? Obez seviyesinde şuan. Duyar kasıcam diye şekilden şekle girdinÇoook aşırı bir kilon yok sanırım boyun 170. Kendini sev biz kadınlar her halimizle güzeliz. Elin, kolun sakat değil ve nefes alabiliyorsunYavaş yavaş kendini alıştırarak kilo verebilirsin
Ya ne alaka kendime göre söyledim. 150 kilo değil sonuçta. Siz 36 beden olduğunuz için size öyle gelmiş. Ayrıca sanane? Benim düşüncem. Duyar kasan yok ben de eskiden o kilodaydım.Göz var izan var? Aşırı bi kilon yok ne demek? Obez seviyesinde şuan. Duyar kasıcam diye şekilden şekle girdin
Duyar kasıyorsun. Bu sitede son duyar kasacak insan olarak değil mi mor ayıcık ? Gereksiz duyar kasma. Kızın zayıflaması lazım. Kıza çok kilon yok deme. Gayette var. Kilo ahım şahım bir hastalık olmadıkça tercih meselesidir. Boğazını tut kilo ver diyene laf söylüyor. Tutacak boğazını. Eline her geçeni boğazına tıkarsa 1 sene sonra da 150 kilo olur.Ya ne alaka kendime göre söyledim. 150 kilo değil sonuçta. Siz 36 beden olduğunuz için size öyle gelmiş. Ayrıca sanane? Benim düşüncem. Duyar kasan yok ben de eskiden o kilodaydım.
Biz hiçbir şeye şükretmeyi bilmiyoruz ki bacım.hep kıskançlık hep fesatlık.19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
Mor ayıcık mı dkskdkdkd duyar kasan yok. Boğazını tut diye dalga geçeceklerine sağlıklı beslen diyebilirler. Yahu isterse 150 kilo olur sanane? Sen mi veriyorsun parasını? İşine bak Allah Allah istediğimi yazarım. Sadece göbek bölgesi çok geldi onun dışında kız ağır yaşamlarda ki gibi değilDuyar kasıyorsun. Bu sitede son duyar kasacak insan olarak değil mi mor ayıcık ? Gereksiz duyar kasma. Kızın zayıflaması lazım. Kıza çok kilon yok deme. Gayette var. Kilo ahım şahım bir hastalık olmadıkça tercih meselesidir. Boğazını tut kilo ver diyene laf söylüyor. Tutacak boğazını. Eline her geçeni boğazına tıkarsa 1 sene sonra da 150 kilo olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?