Şükretmediğime pişmanım

Ay bosver Vatken kendi de bilmiyo ne dedigini

Bu sizin fikriniz ben kendi fikrimi yazdim.
sana göre
tüp mide olamam çünkü hastalığım var.
kilo almamda hastalığın etkiis yoktu çünkü hastalığım doğustan
türkçe sorununuz var ciddi anlamda ya da bağlam kurma

Diyet spor yapıyor musun ona rağmen mi veremiyorsun? Evet kilon çok fazla 120 kilo hiç Bi yaşta sağlıklı güzel değil ama sen Bi de gencecik kızsın en alımlı en güzel hissedeceğin zamanlar şuan. Hastalığın varmış sanırım belki çok hızlı veremezsin kilo ama yavaş yavaş verebilirsin. Harekete geçmen lazım. İnan kilo üzülmekle kendine acımakla azalmıyor.

Vanessa yarın değil bugün abur cuburu, hazır içecekleri hayatından çıkarıyorsun. Yeterli protein, bol yeşillik, yoğurt-ayranı hayatına dahil et. Meyveleri dahi çıkar sadece ekşi elma gibi kan şekerini hızlıca yükseltmeyecek meyveleri ye. Karnım zaten tok ki diye zihnini yönlendir. Diyetteyim dersen sürekli acıkırsın.
Bir de şey bir süre tayt giyme.

Üzülmek yerine sağlıkli beslenme ve spor ile kilo verebilirsiniz.

Banlanmışsın ama yazayım.
Giyim tarzın kötü, çok büyük büyük giyinmişsin.
Hareketsiz olduğun çok belli omuzların haddinden fazla dar biraz spor yapmalısın.
Henüz yaşın genç olabilir ama kilo üzerine oturursa zayiflamak hem çok zor olacak hem de sarkma riskleri var.
Evde yapılan bir sürü antrenmanlar var ama kondisyon olmadığını düşünüyorum sende, salona git bir antrenör ile çalış, kas kutlen olmadığı için kendini çok rahat sakatlarsın tek başına çünkü.

Haddini bil kendine gel terbiyesiz.
Kusura bakmayın normalde siz sevdiğim bir üyesiniz ama geçen ki konusunda inanılmaz kızdım size. Kilosu ile resmen dalga geçmiştiniz. Yok 2 katım falan yakışıyor mu size? Siz zayıfsınız diye çok büyük bir başarı dimi? Deli demeden önce deli ettim mi demek lazım. Siz haddinizi bilin önce o da bilir. Siz konuşun dalga geçin o sussun?

Karin bolgen diğer bölgelerine gore daha fazla kilolu. Kilo alip vermede bir dunya markasi olduğum icin
Geçmiş diyetisyen ve dr. Tecrubelerimden karin bolgesindeki yaglanma, aşıri şekerli ve karbonhidrat agirli beslenmeden kaynakli oluyor.

ilk işin pazartesiya diyetisyene randevusu olsun.
Sonra onun yonlendirmesiyle gerekli tahlil ve tetkikler yapilacaktir.
Muhtmelen insulin direncin de vardır. İleride diabet tanisi almak istemiyorsan şimdiden onlemi almalisin.
Diyetisyen desteğiyle beraber yürüyüş + reformer pilatese gitmeni oneririm.

Bunun şükretmekle ne alakası var?

Olayı dramatize etmeyi bırakıp çözüm odaklı düşünün.

Şükretme konusunda değil zayıflama konusunda adım atmalısınız. Duygusal buhranda kalmak yerine silkelen ve nasıl değiştirebilirsin onu düşün, ona göre adım at.

Ondan sonra iyki adım atmışım şükürler olsun zayıfladım dersin.
Şimdi Allahım 120 kiloyum ozaman 90dım neden şükretmedim demenin bi faydası yok.

Aslında şükretmekle alakası olduğunu sanmıyorum. 80 kiloyken şükretmeseydiniz yine verirdiniz. Belli ki çok da takmamışsınız. Şükürle değil de diyetle işi çözersiniz. Bir an önce diyetisyene gidin bence.

Tekrar eski haline hatta çok daha güzel fit olabilirsin boyke dertlenerek olmaz ki

Bazen stres daha çok yemeye iter
Yedikçe kilo alırsın yaşın genç yolun başındasın

Sevgili koca para pul derdini bırak bunlar çok boş şeyler önce kendine bak sağlığına geleceğine kendine güven cesaret ver sabırlı azimli ol

Az ye ekmek un şekerden ve erkeklerden uzak dur fazlaca yürüyüş yap

Gitsin kilolar gelsin cillop gibi aşklar

Kendini motive et

Başlığı okuyunca ‘zengin koca arayışına çıkıp beni her halimle kabul eden sevgilimin kıymetini bilemedim pişmanım’ yazacaksın sandım bi an

Benim insanlara karşı hala umudum olması

Kızlar bu arada fazla büyük bedenlere her zaman kıyafet üretilmiyor. Yaşlı stili giyinmesi ondandır belki

Çoook aşırı bir kilon yok sanırım boyun 170. Kendini sev biz kadınlar her halimizle güzeliz. Elin, kolun sakat değil ve nefes alabiliyorsun Yavaş yavaş kendini alıştırarak kilo verebilirsin
Göz var izan var? Aşırı bi kilon yok ne demek? Obez seviyesinde şuan. Duyar kasıcam diye şekilden şekle girdin

Göz var izan var? Aşırı bi kilon yok ne demek? Obez seviyesinde şuan. Duyar kasıcam diye şekilden şekle girdin
Ya ne alaka kendime göre söyledim. 150 kilo değil sonuçta. Siz 36 beden olduğunuz için size öyle gelmiş. Ayrıca sanane? Benim düşüncem. Duyar kasan yok ben de eskiden o kilodaydım.

Ya ne alaka kendime göre söyledim. 150 kilo değil sonuçta. Siz 36 beden olduğunuz için size öyle gelmiş. Ayrıca sanane? Benim düşüncem. Duyar kasan yok ben de eskiden o kilodaydım.
Duyar kasıyorsun. Bu sitede son duyar kasacak insan olarak değil mi mor ayıcık ? Gereksiz duyar kasma. Kızın zayıflaması lazım. Kıza çok kilon yok deme. Gayette var. Kilo ahım şahım bir hastalık olmadıkça tercih meselesidir. Boğazını tut kilo ver diyene laf söylüyor. Tutacak boğazını. Eline her geçeni boğazına tıkarsa 1 sene sonra da 150 kilo olur.

Biz hiçbir şeye şükretmeyi bilmiyoruz ki bacım.hep kıskançlık hep fesatlık.

Mor ayıcık mı dkskdkdkd duyar kasan yok. Boğazını tut diye dalga geçeceklerine sağlıklı beslen diyebilirler. Yahu isterse 150 kilo olur sanane? Sen mi veriyorsun parasını? İşine bak Allah Allah istediğimi yazarım. Sadece göbek bölgesi çok geldi onun dışında kız ağır yaşamlarda ki gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…