- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
şükürle alakası var bu arada kendimi beğenmeyip ağlıyordum ellerimde kalçamda sorunb buluyordumE şimdi şuan şükretmeyi öğrensen 2 yıl sonra da bu fotoğraflarına bakıp ağlayacaksın. Bu konunun şükürle alakası yok eğer bir sağlık sorunun yoksa tamamen irade ile alakası var. Gencecik kadınsın daha 40nda 50nde tansiyon şeker kalp ve daha fazlası ile uğraşmak istemiyorsan ilk işin diyetisyene gitmek olmalı.
şükürle alakası var bu arada kendimi beğenmeyip ağlıyordum ellerimde kalçamda sorunb buluyordum
19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum
nolur boş yapma yaVanessa seni uzmek istemem ama eski halin 80 kilo sukredilecek bir kilo degil. Sen sukretmeyi birak bogazini tut, spor yap.
Herkes diye yazılır, keşke eleştiri yapıp aşağılayıcı yorum atacağınıza bunu bilseniz. Bir de annesiniz. Hemen eski konusundan vurmanız gereksizBen açıkça söyleyeyim kıskançlıktan herkez zengin koca buluyor,zengin sevgili yapıyor diye yedin yedin şimdi baktın işler sarpa sardi iyice yemeye verdin kendini bence sen önce bir etrafı didiklemeyi bırak kendine odaklan yaşın daha genç YouTubeda Belgin Vardar 1 ayda kilo verdiren bir limon kürü var dene istersen bende işe yaramisti ama yediklerini dikkat edeceksin
İlla herkes 50-60 kilo olacak diye bir kural yok. 34-36 beden olmak zorunda değiliz. Gayet iyiymiş o zamanlar.Vanessa seni uzmek istemem ama eski halin 80 kilo sukredilecek bir kilo degil. Sen sukretmeyi birak bogazini tut, spor yap.
çok teşekkür ederim gerçekten yorumun için.Çoook aşırı bir kilon yok sanırım boyun 170. Kendini sev biz kadınlar her halimizle güzeliz. Elin, kolun sakat değil ve nefes alabiliyorsunYavaş yavaş kendini alıştırarak kilo verebilirsin
Yok hayatım bunun irade ile alakası var.şükürle alakası var bu arada kendimi beğenmeyip ağlıyordum ellerimde kalçamda sorunb buluyordum
Zaten psikolojin bozuk. Farkındayım. Yanında olacaklarına dalga geçiyorlar 20-21 yaşında kızsın. Çocuk gözüyle bakmaları lazım.çok teşekkür ederim gerçekten yorumun için.
utanmasalart eski halime de morbid obez diyeceklerdi
E hani hastaydin ondqndi kilo problemi veremiyodunsağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım
Eski halin gayet iyiymis diyelimeskiye göre çok mu kötü
nolur boş yapma ya
ALLAHIN ANlama sorunlu insanı hastalığım hep vardı.E hani hastaydin ondqndi kilo problemi veremiyodun
İlla herkes 50-60 kilo olacak diye bir kural yok. 34-36 beden olmak zorunda değiliz. Gayet iyiymiş o zamanlar.
Haddini bil kendine gel terbiyesiz.ALLAHIN ANlama sorunlu insanı hastalığım hep vardı.
kilo alma sürecimde ekstra bir hastalığım yoktu
konularıma habire gereksiz yerden muhalefet olmaya çalışıyorsunHaddini bil kendine gel terbiyesiz.
Kilo problemin hakkında konu açmıştın. Bizde sana tüp mide ameliyatı ol diye tavsiyede bulunduğumuzda hastalığım var demiş.sağ olun hasta değildim ne oldu bilmiyorum işsizlik vs çok sorun yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?