Şükretmediğime pişmanım

Süt yapsın diye kayınvalidemin gönderdiği köfteleri gömerken yazıyorum şuvan. Bu şehre atandığımda 50 kiloydum. Söyleyeceklerim bu kadar sjjsjs
Puhaha afiyet ve süt olsun inş
Ben de pazartesi diyete başlamaya niyet ettim yarın içli köfteyle altın vuruş yapacağım

suzanna32 mide küçültme ameliyatları başarılı oluyor ama sonrasında da irade gerektiriyor zira mide küçültülebildiği gibi genişleyebilen de bir organ, ameliyat sonrası doktorunuzun tavsiyelerine kulak vermez eski beslenme alışkanlıklarınızdan vazgeçmezseniz tekrar kilo almaya başlıyorsunuz, bir komşum mide küçültme ameliyatı oldu ilk 2 yıl çok da güzel kilo verdi ama bu sene kilo almaya başlamış önüne geçmezse 1 seneye kadar eski kilosuna geri döner.
Sanırım maksimum 200 kg’a kadar tartıyor, Vanessa sırf anlık dert yanmak için konu açar hiçbir tavsiyeyi dikkate almazsa 150 kg olacak çünkü kış mevsiminde vücut kendisini soğuktan korumak için yağlanmaya başlıyor, soğuk havalarda su tüketiminiz de azalıyor, yediğinize içtiğinize dikkat etmez spor da yapmazsanız kış mevsiminde daha çok kilo alıyorsunuz, zaten kilolar genelde kış aylarında alınır yaza girerken de tvde kilo verme reklamları başlar onu yiyin bunu tüketin diye :)

Gencecik kadın kendisini salmayacak ona vah vah buna tüh tühle hiçbir şey yapmayıp sadece dizini döven gençlere kızıyorum.

Bu durum şükürden bağımsız ki. Şükrede şükrede yemek yerseniz şükür size kilo almama çemberi oluşturamaz. Yemeği azaltmanız lazım

Annem 53 yaşında kadın 1 yılda 30 kilo verdi sen daha çok gençsin çok daha hızlı kilo verirsin canını sıkma birazcık dişini sık faydası olduğunu düşünüyorum acıktığında yemek yemeden önce limonlu su içince karnın dolduğu için ister istemez daha az yemek yiyorsun ekmeği mutlaka bırakman lazım bol su ve yürüyüş annemden biliyorum yapabilirsin yeter ki iste.

tüp mide olamam çünkü hastalığım var.
kilo almamda hastalığın etkiis yoktu çünkü hastalığım doğustan
türkçe sorununuz var ciddi anlamda ya da bağlam kurma
Bizler burda doktor değiliz. Nacizane sana akıl veriyoruz ama senin üslup çok kaba. Kilolu olmak belli ki psikolojini de bozuyor.
Hastalığın kilo almanda sebep olmasa da tedavisi için engel. En nihayetinde seni sınırlayan bir hastalığın var.
Diyetle zayıflayabileceğin durumu geçmişsin. Tabii ki irade sahibi, kararlı bir kadın olsan seni rahatsız eden noktada çözüme odaklanır ve uygulardın. Ama ben konularına denk geliyorum sadece şikayet ediyorsun.
2 senede 2 doğum yaptım. Toplamda 23 kg aldım. Bunun 18 kg verdim. Çünkü aynaya baktığımda gördüğümden mutsuzdum. Darısı başına diyelim.,

Geçmiş olsun .
Kendinizi hiç üzmeyin .Bunu samimi söylüyorum ki bi insan mutlu olacaksa ve şükredecekse her şartta her halde her koşulda bunu yaşıyor .

Şuan çabanız kilo vermek ama lütfen mıtlulukla verin anı yaşayın ve doldurun ertelemeyin .İstediğiniz kiloya gelince anlayacaksanız ki bu da boş .İnsan mutlu olmayınca sebeplere bağlıyor aslında hepsi bu .

Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız ama şuanki kilonuzda daha iyi hissetmek için giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz.

3 ayda 11 kilo versem yeter bana ah ne güzel yapmışsınız.. darısı başıma 2 yaş ve 4 aylık bebelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…