- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.917
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
150 cok ama 120 cok degil mi? Ajajaja.Ya ne alaka kendime göre söyledim. 150 kilo değil sonuçta. Siz 36 beden olduğunuz için size öyle gelmiş. Ayrıca sanane? Benim düşüncem. Duyar kasan yok ben de eskiden o kilodaydım.
120 kilo olan diyet yapsa ağzını tutsa 70-75 kiloya iner ama 150 çok çok zor ancak tüp mide kurtarır. Ben 110 kilodan zayıfladım. Ama 150 olsam asla şimdi ki halime dönemezsin. Çünkü irade ve bünye de bir süre sonra dayanmıyor150 cok ama 120 cok degil mi? Ajajaja.
150 cok ama 120 cok degil mi? Ajajaja.
Kilo vermede yaşta önemli tabiki120 kilo olan diyet yapsa ağzını tutsa 70-75 kiloya iner ama 150 çok çok zor ancak tüp mide kurtarır. Ben 110 kilodan zayıfladım. Ama 150 olsam asla şimdi ki halime dönemezsin. Çünkü irade ve bünye de bir süre sonra dayanmıyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki…Diyet yapacaksın başka yolu yok. İlham da bekleme başla hemencik. Ben de ömrüm boyunca 10 kilo ile uğraşıyorum. 2 ay diyet 10 ay ölümüne yeme. Ben maalesef bir ömür diyet yapamam sağlığım yerindeyse kendimi çözdüm. Zaten ben doğuştan kaybetmişim Gaziantepliyim suç benim mi
Yolumuz bir yoldaşSeni o kadar iyi anlıyorum ki…
Süt yapsın diye kayınvalidemin gönderdiği köfteleri gömerken yazıyorum şuvan. Bu şehre atandığımda 50 kiloydum. Söyleyeceklerim bu kadar sjjsjsYolumuz bir yoldaşhahaha
Şuan kilosu nedir vanessanin tam bilinmiyor ama
o biraz zor olacakYanında olsam gidip omuzlarından tutup silkeleyesim var
Genelde bu tarz tutumlar hoş değil nasıl bir tepki yaratacağını bilemezsinizBu sizin fikriniz ben kendi fikrimi yazdim.
Cidden bazen içimden geçiyor tozunu alasım geliyor
o biraz zor olacak
Geçen vanessanın konusundan uçmuştum,akıllandım artık vereceğim bir tavsiye yokCidden bazen içimden geçiyor tozunu alasım geliyor
Herşeyi şikayet üzerine kilo almış eee alma kendine bak yeme yada aldın kilonla mutlu ol şikayet ediyorsun iyide biz ne yapalım dimi ama
Bende zorunluda gittim dedi ki bende zerre akıl yok dedi bende aklına tüküreyim dedim bide baktım kodesteyimGeçen vanessanın konusundan uçmuştum,akıllandım artık vereceğim bir tavsiye yok
Bu ev tartıları kaç kiloya kadar tartıyordu? Mune Hanım yazdı mart ayında Vanessa 120 kg yazmış,şimdi eylül ayı sanmam ki hala aynı kiloda olsun daha da almış olabilir. 3 kilo vermiş olsaydı eminim Vanessa 117 kiloyum derdiBende zorunluda gittim dedi ki bende zerre akıl yok dedi bende aklına tüküreyim dedim bide baktım kodesteyim
Ayakta olduğun için, ciddi bi hastalığın olmadığı için zaten şükret ve rahatsızsan kilo vermek için bi şeyler yap. Var mı denediğin yollar?19 yaşında 80 kiloyken her gün aynaya bakar ellerime kollarıma belime kalçama kusur bulurdum.
kendimi çok mu çok çirkin hissederdim şimdi ise 40 kg fazlayım her gün eski halime bakıp neden şükremtedim diye ağlıyorum.
aklım başıma çok zor geldi yolum çok uzun bana nolur şküretme konusunda tavsiye akıl verin.
alta eski ve yeni fotolarımı koydum
Cola original’den cola zeroya geçmişAyakta olduğun için, ciddi bi hastalığın olmadığı için zaten şükret ve rahatsızsan kilo vermek için bi şeyler yap. Var mı denediğin yollar?
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi deseneCola original’den cola zeroya geçmiş
diyorum ve gidiyorum konudan sizi de götüreyim miSüreyya Hanım'ın muhteşem değişimi desene
Hem üzülüyorum hem kızıyorumBu ev tartıları kaç kiloya kadar tartıyordu? Mune Hanım yazdı mart ayında Vanessa 120 kg yazmış,şimdi eylül ayı sanmam ki hala aynı kiloda olsun daha da almış olabilir. 3 kilo vermiş olsaydı eminim Vanessa 117 kiloyum derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?