Şükretmediğime pişmanım

150 cok ama 120 cok degil mi? Ajajaja.
120 kilo olan diyet yapsa ağzını tutsa 70-75 kiloya iner ama 150 çok çok zor ancak tüp mide kurtarır. Ben 110 kilodan zayıfladım. Ama 150 olsam asla şimdi ki halime dönemezsin. Çünkü irade ve bünye de bir süre sonra dayanmıyor

Kilo vermede yaşta önemli tabiki

Şuan kilosu nedir vanessanin tam bilinmiyor ama 120 olsa bile buraya gelip dövünmek yerine

Sukretmedim demek yerine ileride 150 kilo olup iyice kendine zarar vermeden önlem almalı

Yaşi genç enerjisi ona göre 1 saat yürüyüş yapsa okuyor mesela vanessa veleybol basket oynasa illa spor solanuna gitmesine de gerek yok hatta hiç gitmesin orda birine aşık olur kalır

Belediyenin parklara koyduğu spor aletlerine devam etse yemesine dikkat etse çok güzel kilo verir

Ama gel gelelim Vanessa bunu yapmaz o aciların çocuğu haliyle dolanıyor sürekli acıma hüzün üzgün şikayet şikayet her halinden şikayet edip duruyor ...

Yanında olsam gidip omuzlarından tutup silkeleyesim var balkondan hali silkeler gibi

Yada hali çırpan uzun sopalar var ya aynen onla vurmasim var kendine gelsin diye

Cidden enerji emiyor kendine yapıyor

O cıvıl cıvıl gencecik yaşını heba ediyor

Ekleme yapayım.. bizide deli yapıyor

Seni o kadar iyi anlıyorum ki…

o biraz zor olacak
Cidden bazen içimden geçiyor tozunu alasım geliyor
Herşeyi şikayet üzerine kilo almış eee alma kendine bak yeme yada aldın kilonla mutlu ol şikayet ediyorsun iyide biz ne yapalım dimi ama

Cidden bazen içimden geçiyor tozunu alasım geliyor
Herşeyi şikayet üzerine kilo almış eee alma kendine bak yeme yada aldın kilonla mutlu ol şikayet ediyorsun iyide biz ne yapalım dimi ama
Geçen vanessanın konusundan uçmuştum,akıllandım artık vereceğim bir tavsiye yok

Bende zorunluda gittim dedi ki bende zerre akıl yok dedi bende aklına tüküreyim dedim bide baktım kodesteyim
Bu ev tartıları kaç kiloya kadar tartıyordu? Mune Hanım yazdı mart ayında Vanessa 120 kg yazmış,şimdi eylül ayı sanmam ki hala aynı kiloda olsun daha da almış olabilir. 3 kilo vermiş olsaydı eminim Vanessa 117 kiloyum derdi

Ayakta olduğun için, ciddi bi hastalığın olmadığı için zaten şükret ve rahatsızsan kilo vermek için bi şeyler yap. Var mı denediğin yollar?

Hem üzülüyorum hem kızıyorum

Neden böyle sevgiye mi ihtiyacı var aileden kaynaklı bir şeymi var diye

Hiç bir sey için çabası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…