Valla başlığı okuyunca o kadar ben ki dedim ve benim durum daha da zor inanın , bende buna rağmen şükrediyorum ama kalbimide Allah biliyor işte 10 sene vajınusmusla mucadele ettim denemedıgım gitmedigim doktor kalmadı maddi manevi çöktük borclandık , bu surecte mucizevi bi sekılde oglum oldu ister istemez onun masrafları evimiz kira , arabamız ayagımızı yerden kesıyor ama ayda bi arıza cıkartır (tofaş) , vajınusmusu yendim şimdi bi bebek istiyorum içim kaynıyor ugrasıyorum ama olmuyor kc aydır , olsa bi sevınecem ama maddi anlamda zorlucak beni , ama piskolojıkmen haytımda bi degısıklıge ıhtıyacım var , basımda ne ana ne baba var ırtıbatım dahi yok , ona buna borcumuz var bankalar haciz mesajı atıyor, eşim affedersin eşşek gibi calısıyor borc olmasa kazandıgımız para bize yetecek ama cebe girmeden öylece borca gider ne tatilimizi bırak iznimiz bile olmaz eşimle kahvaltı yaptıgımı hatırlamam dogru duzgun , ama hep cocuklugumdan aza kanaat eden insan oldum , eşim tam tersi rahat buyumus o daha cok etkıleniyor bu durumdan bazen doluyorum taşıyorum ama eşime sesimi cıkartamıyorum adam elinden geleni yapıyor goruyorum tek tesellim eşim çok iyi bir insan vıcdanı merhamatli anlayıslı sevecen bana manevi anlamda cok destek onunla huzurluyum şükür iyi bi baba , ve benim üzerme titrer çok talepkar insan degılım bi kere olsun bişey istemedim ama imkansız bişey istesem onu en yapar ne eder alır getirir bana o kadar düşkün , ve dusunun beni 10 sene beklemiş bi insan vajınusmusu yenınce ayrı düşkünlügü oldu tabi huzurum yerimde dıyorum ama bazende ne zaman kurtulacagız bu dönemden diyorum.. ama işte yine şükür sınanıyoruz diyorum..
[/QUOTE iyi güzel mutlu olmanıza sevindim ama bu borcun içinde 2.yi düşünmeyin..çocuk ilk dönem ortamı geren bi durum..Bu borcun harcın ortasında çok gerilirsiniz