• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulu şaka

zeynomuyat

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
97
34
18
Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü

Yani bildiğiniz su savaşı yaptık evin içine ettik parkeler kapılar her yer suydu hatta dışarı çıkmak için çorap giydim çoraplarım vıcık vıcık su olmuştu çok gerdi beni

Halılar kilimler kurur da dua edin parkeler dolaplar şişmesin.
Yaşlar küçük sanırım :))
muyat kişisi murat sa eğer yaşadığınız şey anlamlı gelebilir :-)
hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir de

Kovayla suyu dokmeseymissiniz iyiymiş bizde yapmıştık bir sefer suyla bir sefer karla tabi eşim genelde banyoya kaçtığı için o kadar çok sulu olmuyor bizimki abartmasaymissiniz iyiymiş yani gülerek kahkaha atarak bu işe bir güzellik katabilirdiniz boşver uzatmayın hava sıcak serinlemissiniz

:KK70: sıcakta çok iyi olmuş bence, ıslak yerlerde hemen kurumuştur. bu kadar gerilmeye ne gerek var

zeynomuyatt: 51965096 .!.:
hayır eşim 31 ben ise 29 yaşındayım ama çocuk yok canı sıkılıyor sanırım.Parkelerim çok kaliteli değildi zaten şişmiş uzun süre sular içinde bekledi bir de
Hemen silseydiniz parkenin 15 dakika kuralı var 15 dakika içinde sildinmi hiç birşey olmaz

Back
X