- 15 Eylül 2015
- 97
- 34
- 18
- Konu Sahibi zeynomuyat
Selam kızlar .İstanbulda yaşıyorum malum bir kaç gündür çok pis sıcaklar var.Dün uyumak için yatağa gittim eşimde içer gözükmesin diye perdeleri sıkı sıkı çekmiş üzerimde gecelik vardı oda kapkaranlık karşı binada kimse yok sinirlendim uykumdan uyandırdı millete kendini ne gösteriyorsun falan ben gergin ve terlemiş olunca elindeki bardaktaki suyu üstüme döktü yatak geceliğim saçlarım su içinde kaldı.Çok sinirlendim zaten yorgun işten geldim yemek ütü çamaşır erken girip uyumaya çalıştım o suı dökünce bende banyoda ki tası aldım su doldurup üstüne döktüm o bu sırada gülüyo o da dolap da ki sürahiyi döktü her yer su ama evde ne halı ne parke ne dolap her yer su bende bir kova suyu doldurup başından aşağı döktüm üstü sırılsıklam her yer battı sinirden üstümü toparlayıp evden çıktım peşimden geldi minübüse bindik o binince indim gidecek yer yoktu annem tatilde eve döndüm eve gelince bir makina ıslak çamaşır halılar kilimler ıslak ellemedim geldi sildi yerleri kilimleri balkona serdi yatağa da sokmadım zaten benim taraf ıpıslaktı şimdi konuşmuyoruz ne yapmam lazım şaka resmen b.o.a dönüştü