sumo mu? benmi benziyorum?

ipekneslihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
5
1
86
Bursa
arkadaşlar söylermisiniz eşiniz giydiğiniz tangayı sumo güreşçilerinin giydiği kıyafete benzetirse ve tam sevişme anında sumom benim derse ve bu benzetmenin gerçekten olduğunu söylerse ne yaparsınız. :1ninca: bu arada 59 kg. birisiyim. Dediğine göre sadece kıyafet benzetmesiymiş.iyide sumom benim de ne oluyor? Çok üzgünüm çoook

sumom benim mi??:1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay pardon..vallahi koptum şu anda..
hiç bilmiyorum ne yaparım..gülerim sanırım...:tomato:

seni kızdırmak için yapmıştır
şişman olsan falan alınmanı anlıcam ama
ne vaar bunu dert etcek anlamadım
ayrıca kusura bakmayın ama bana da
komik geldi..:dance:

canım kusura bakma kızma ama okuyunca bir anda çok güldüm..gıcıklığına yapmıştır..adamda da nasıl bakış açısı varsa artık..sevişirken denirmi yaw...

Sumom benim mi :roflol:
Hahahahay adama bak neye benzetmiş:)
Bu erkeklerin hayal güçleri çoook geniş çok:)

bi dahaki sefere kıspet giy..bakalım pehlivanım benim dicekmii...:lepi:

valla elimde deil çok güldümm:roflol::roflol:

:roflol::roflol: muhahahahahaha

ay pardon kusura bakma arkadaşım
bana öle bişi sölese yarılırdım heralde gülmekten :roflol:

ben de bazen benzetmiyor değilim aslında sumo kıyafetine :roflol:
ama yorumu yanlış yerde yapmış sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben tangayı sumoda giyilen o çok tuhaf iğrenç şeye hiç benzetemiyorum doğrusu...benneyaptımki

Yazıyı ilk okuduğumda acayip güldüm ama sonra kızdım yaaaşakkıdı

tatlış ben olsam bi sonrakinde ananemin paçalı dopnlarındna giyip protesto ederdim al sana sumo die eminol bidaha demez kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün.. :roflol:
çok hoşsun..
tabiki şaka yapmıştır ne olacak ki başkaaa..

eşime dedim erkek gözüyle söyle bakem...böyle böyle bir olay olsa erkek bun u neden der diye..önce sıkı bir kahkaha attı..şaka yapmak içindir herhalde dedi..sumolarda öyle giyiyorya ama kadına benzetmesi çok gıcık bir durum ben kadının yerinde olsam koca bir paçalı don giyerim bi dahakine dedi...

Yav bak sana moral olsun die sölüom benim sirseride bana domuzcuk demişti bak bu daha kötü ama ben hiç alınmadım (yav alınsamıydım ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ) oyüzden tüm avatarlarımda ms.peggy var :roflol::roflol:

kesinlikle paçalı don giy valla,o zaman anlar hatasını,şaka yapmış olabilir,yanlış zaman yanlış mekan

:roflol::roflol::roflol:
hayattim 59 kilosunda, boyun kaç peki? :uhm: 1.50 ise.... Neyse, takma kafana sende onu birsye benzetiver nolucak:1closedeyes::

ayh eşin çok espritüelmiş yani
e zayıfsında demekki şakasına söylemiştir.
güldürdü
kusura bakma

benim bi kız arkadaşımda derdi tanga giyince sumo güreşçilerine benzetiyorum kendiimi diyee:)))) çok gülmüştüm yine çok güldümmmmmmm

ayy koptum valla sumım espiri olsun diye erkeklerin böyle muziplikleri oluyo işte o andada yani olayı koparıyolar alemsiniz ya
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…