- Konu Sahibi ipekneslihan
-
arkadaşlar söylermisiniz eşiniz giydiğiniz tangayı sumo güreşçilerinin giydiği kıyafete benzetirse ve tam sevişme anında sumom benim derse ve bu benzetmenin gerçekten olduğunu söylerse ne yaparsınız. :1ninca: bu arada 59 kg. birisiyim. Dediğine göre sadece kıyafet benzetmesiymiş.iyide sumom benim de ne oluyor? Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol:
hayattim 59 kilosunda, boyun kaç peki? :uhm: 1.50 ise.... Neyse, takma kafana sende onu birsye benzetiver nolucak:1closedeyes::
Gerçekten insanın kızacağı noktasını iyi buluyor. -tatlicadiarzu- Muzip bir yapısı var zaten. Ama olmadık zamanlarda çıkarmı bu espri yeteneği canııımm. sengözlerimebaksanab :dilcikar:ayh eşin çok espritüelmiş yani
e zayıfsında demekki şakasına söylemiştir.
güldürdü
kusura bakma
cok güzel yaya kusura bakma ama koptum okurken :roflol::roflol:
yani kim olsa alınır ama gerçekden o donlarda sumoculara benziyor insan giyince ortada bir ip ,kabak tarlası gibi
giy dilberin donlarından ohh gerine gerine yat , yav hakket onu nasıl giyiyorsunuz insan üşütür hasta olur o donlarla :1closedeyes:.. şöyle en pazeninden üzeri dallı güllü hatta paça uçlarınada dantel neyim geçirince çokda şirin oluyorlar, hem fantezi yapmaksa maksat bu paçalı donlarlada yapılır , mesela samanlıkda bastılar fantezisi :jeyyar::jeyyar:
şaka bir yana takma kafanı arkadaşım, giydir ona bir tanga , anlasın hanyayı konyayı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?