- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.542
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
- #3.301
sadece,iyi geceler..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın maşallah sana ve kuzuya özlemişim sizi öpüyorum o güzel kalbindengeldim :)
ancak biraz denizden haber vermeye geldim.denizden ve benden.
yoruluyoruz...ikimiz de.
daha çok ben.okul,etüt,basketbol,tekvando,,,,, .denizin enerjisine erişmek ne mümkün.aramızdaki 39 yaş fark...epeyi bir fark.
bazen onu zorluyor muyum diye düşünüyorum..kapasitesini.yok.canı sıkılıyor hep bir şeyler yapmak istiyor.tek ebeveyn ben olunca zorlanan ben oluyorum,malum.
dersleri iyi,güzel.çabucak yapıp bitiriveriyor.hatta bazen bitti diye sıkılıyor.öğretmenine söyliyiim de sana biraz fazla ders versin diyorum.heh.
tekvando ve basketbol bayağı ilerletti onu.kilo problemimiz vardı,aştık.çok iyiyiz maşallah.
bakın bu da düşünme konusu..''.isteklerine set çekilmiş çocuklar daha esnek bir ortamda aşırı davranabiliyorlar'' : )
neyse,ne diyordum.dersler iyi.
sağlığı maşallah süper..bebekliğinden gelen astım bronşiti de solmak üzere.
ilişkimiz:genelolarak güzel,arada cızırtılar çıkıyor tabii..bazen ondan bazen benden.ama iyiyiz..iyi.
birlikte uyuduğumuz için geceleri tekme yiyorum..parmak cokcoklaması devam.eline geçen parayı değerlendirmesini güzel öğreniyor.istediği zaman birine birşey alıyor paylaşıyor istediği zaman yazın tatilde bana destek olmak amacıyla kumbarasına atıyor.dondurmalar ondan :)
geçen yıl çook dondurmasını yedik...canımm.
her şeyi yapmak her şeye yetişmek istiyor.başarısızlık karşısında önce öfkeleniyor bırakıyor vazgeçiyor sonra benim ona yine dene telkinlerimle başarana kadar deniyor.
sanırım sınıfta tek ev yiyeceği ve içeceği ile beslenen deniz.anlattığına göre kaşlarını kaldırıp gözlerini belertiyormuş öğretmeni..akşam sofrada çok güldük.böyle mi yapıyor yoksa böyle mi diye öğretmenini tatlıca taklit ettik.bende biraz muzipim.
hafta da üç gün tekvando iki gün de basket dersi alıyor.bu aralar saatlerimiz değişti ders saatleri birbirine çok yakınlaştı,koşuşturmaca..o tekvandodayken ben de bir saat kitap okuyorum.böylece rutin bir kitap okuma seansım olmuş oldu.
beni soracak olursanız eve iş alıp hayatın bir ucundan tutunmaya çalıştığımıifade eder mektubuma son veririm heh heh.........lütfen bir gülümseme! ücret istemiyorum.
sevgi ile..
Yirmili yaşlarımın başında kimsesiz çocuklara gönüllü annelik yapmıştım, hiç unutamam. Oradaki deneyim bana çocuğu olmayanların evlat edinmek yerine ısrarla ve inatla kendi çocukları olması için hastane ve doktor peşinde kendilerini tüketmelerinin ne kadar anlamsız olduğunu göstermişti. Halbuki kimsesiz bir çocuğa yuva vererek tükenmenin tam tersini yaşayabilirlerdi. O sevgiye, ilgiye aç bebekler, çocuklar sevgiyi, bereketi, mutluluğu çoğaltıyorlar.
Yurtdışı görevim nedeniyle gönüllü anneliği ağlayarak bırakmam gerektiğinde, “bir ülkenin başkanı olsam tüm kimsesiz çocuklar bir aileye sahip olmadan hamile kalmayı yasaklardım” diye düşünmüştüm.
Yasaklara şimdi karşıyım fakat isteyip bebeği olmayanlar hiç ama hiç tedaviye başlamadan bir çocuğa anne olsalar, yuva verseler hayat biraz daha güzelleşir.
Sizi ve kızınızı kucaklıyorum![]()
Cansın maşallah sana ve kuzuya özlemişim sizi öpüyorum o güzel kalbinden![]()
Evet canim haklısın çok takip edemedim sizi daha sık uğramaya çalışacağım...ben de özlemişim....girmiyorsun pek...
Selamun aleykum Deniz annem. Sana sürpriz bur haberim var. Güzel haber.
Deniz kızı ve seni seviyorum ♥
Ben burdayım ne zamandır, İstanbulda. Yazmadım mı sana? Elhamdülillah çocuklar insanda akıl fikir brakmıyor :) Güzel haber dediyimse yeni bir bebek. İkizlerden kalma dondurulmuş embrio vardı, onun için tedavi görüyordum. Elhamdülillah tutmuş. 3 hafta sonra kalp atışı için doktora gideceğim.