- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
- Konu Sahibi DenizGeldi
- #3.261
Selam Deniz annem uykum kaçtı gezinirken yazayım dedim, geçmiş olsun kuzuya atlatmış daha iyi olmuş bile.ilk insanın nasıl oluştuğunu sordu deniz bana...yaratıcı gücü biliyor..siz olsanız nasıl cevaplardınız?
Sihirli cümle ... “ senin için “demiş hediyeye... sen de sihirli cümle diye adlandırmışsın anlamlandırmışsın ... Deniz annem bu böceğin hikayesini dahası sizin hikayenizi kitaba dönüştürsen keşke kalemin yetenekli ve dopdolu samimi söylüyorum.
Üçüncü sınıfa gidecek bir çocuk ilk insanın nasıl oluştuğunu soruyorsa eğer standartın üstünde bir zekaya sahip olduğu belli maşallah senin yazdıklarından, yaratıcı oyunlar kurması ve resim yeteneğinden de belliydi. Severim ben onun zehir kafasını :)
Yaratıcı gücü biliyor demişsin canım dokuz yaşlarında bir çocuğa ilk insanın nasıl oluştuğu nasıl anlatılır bilemedim ... Okulda dünyanın evrenin nasıl oluştuğunu öğrendi ya da bir belgeselde mi gördü duydu acaba sorguluyor ... Bir öğretmenine, rehber öğretmeni varsa ona bir sorsan canım nasıl anlatman gerektiğini daha iyi yönlendirirler seni.