- 18 Aralık 2022
- 306
- 75
- 28
- 29
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Bakalım benim de 3 inşallah regl gelmez bizlereInsallah
hormonlarım düzgün hatta özellikle prolaktin ve tsh baktıBenimde kafaya taktiğim aylar negatif olmasına rağmen çok geciktiği oldu, 2 ayı buldu bir seferinde o ay prolaktin çok yükselmişti
Aynen hele instagrama bi giriyorum hamile kalan kalana anam beni mi beklediniz diyorum ya bir popüler oldu hamilelik maşallah bende bazen ağlıyoruö bazende azcık iğne batması gibi bi ağrım olsa inşallah bebiş tutunuyodur diyorumayni ben
Yumurtlama günümde bile diyorumki hadi güzel yumurtlarim bebişe dönüşün ve şu babayla beraber başa cikalim
Gülüyoruz gecistiriyoruz ama bazende oturup agliyorum duygusal gecislerde
Aynen hele instagrama bi giriyorum hamile kalan kalana anam beni mi beklediniz diyorum ya bir popüler oldu hamilelik maşallah bende bazen ağlıyoruö bazende azcık iğne batması gibi bi ağrım olsa inşallah bebiş tutunuyodur diyorum
Rabbim gönlümüze göre versin buradan mucizemizi birbrimizle paylaşırız inşallahBende ikinci cocuk istyorum 7 eylül
Ay geçen biri şey dedi böyle düşükten sonra kolay hamile kalınıyor falan diyolardı hani noldu hala kalmadın hani çabuk oluyo diyolardı falan diyo tövbe yarabbim insanlar gerçekten tuhaf sanki ben dedim çabuk oluyo diyor Allah bilir yaniAahahha
bu cok büyük benzerlik
Ozellikle aileden de hamile kalanlar olur surekli bu döngü tekrarlar ha bide
Allah sana da nasip etsinciler cikar isin icinde
Aman üzülme zaten daha önce olmus nolucak terar olur diyenler
Neler neler daha
Ahahha salaklar yaAy geçen biri şey dedi böyle düşükten sonra kolay hamile kalınıyor falan diyolardı hani noldu hala kalmadın hani çabuk oluyo diyolardı falan diyo tövbe yarabbim insanlar gerçekten tuhaf sanki ben dedim çabuk oluyo diyor Allah bilir yani
İnşallah ama bilmiyorum ya asiri adet belirtilerim var karin agrisi bol su icme gogus hassasiyetm yok karnim sis sanki adet olcak gbiyimRabbim gönlümüze göre versin buradan mucizemizi birbrimizle paylaşırız inşallah
Şey var bide hamileyim diyor bi bakıyom doğurmuş meğersem gizlemiş 3 aylıkken söylemiş bende saf öğrenir öğrenmez herkeze söyledim bidaha olursa hiçbi tanıdığıma söylemicem millet nasıl saklıyor yaAhahha salaklar ya
Bide seyciler var ben hamile kalmak istiyorum diyo mesela gelecek ay hamileyim diyor
Ayımızı bile planladik allahin izniyle rabbim nasip ediyor iste diye
Lan nasi ayarliyonuz soyleyin bizde ayarlayak tobe töbe karismadiklari bi allahin isi kalmisti
Ben hamile olursam eşime bile soylemicem kaynanama söylemesin diyeŞey var bide hamileyim diyor bi bakıyom doğurmuş meğersem gizlemiş 3 aylıkken söylemiş bende saf öğrenir öğrenmez herkeze söyledim bidaha olursa hiçbi tanıdığıma söylemicem millet nasıl saklıyor ya
Hahahahha aynııı bende dedim onu kendime eşime bile söylemiceö dedimBen hamile olursam eşime bile soylemicem kaynanama söylemesin diye
Gece 12 vermistik gebelik haberini
Sabah Bütün sulale tebrik mesaji atmisti bende saklicam en az kalp atisini duyana kadar
Valla zor değil cunku soylemicem ben doğal kürleri seven arastiran birisiyim bi arkadasim vasitasiyla urfada bi ebe buldum muayene oldum ev ortamında karindan elliyor zaten sonrasinda bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü ve saga dogru kaydigini söyledi vucumdaki bütün etkileri teker teker saydi şok oldum aynilarini neredeyse 1 yildir yaşıyordum sonra bana dedi ki allahin izniyle bu ay olmasa bile gelecek ay hamile kalirsin dediHahahahha aynııı bende dedim onu kendime eşime bile söylemiceö dedimtabi o biraz zor gibi ama gerçi oda kimseye söylemek istemiyo sonradan herkeze açıklama yapmak da çok zor
Büyükler tecrübeli aslında onların sözünü dinlersek kazanırız bende çok araştırmacıyım neler neler öğrendim bu yolda eşe söylememe konusu evet bazı şeyleri söylememek söylemekten daha iyi mesela bazen bazı şeyleri söylediğimi moralimi bozacak bişey söylediği olabiliyor ama çok içinde tutamayanda bir insanım en azından bir ay eşimden saklamak istiyorum bende inşallah olurdaValla zor değil cunku soylemicem ben doğal kürleri seven arastiran birisiyim bi arkadasim vasitasiyla urfada bi ebe buldum muayene oldum ev ortamında karindan elliyor zaten sonrasinda bana rahmimin kurtajdan zarar gördüğünü ve saga dogru kaydigini söyledi vucumdaki bütün etkileri teker teker saydi şok oldum aynilarini neredeyse 1 yildir yaşıyordum sonra bana dedi ki allahin izniyle bu ay olmasa bile gelecek ay hamile kalirsin dedi
Esime hiçbirinden bahsetmedim etmicem de hemen annesine yetistirir çünkü
Pamuğu tampon haline getirip yağa batiriyorsun 2 saat vajinada bekleyince cikariyorsun gün asiri uyguluyorsun bunu yaptim 3 hafta oldu yanından geleli bütün etkilerin hepsi tek tek düzeldi ve hamilelik yasarsin mutlaka bu ay olmazsa gelecek ay olur dedi ve adetime 4 gün var testim silik halde şuan
Söylemicem hamile kalıncada en azindan bebek yerlesene kadar annem hep derki esin avucunun icini biliyorsa disini bilmesin sana kalan sende dursun der
Eğer olmazsa ve ben hamile kalirsam kullandigim yağın devamini size göndereyim belki sizede nasip olur belkide vesile oluruz birbirimizeBüyükler tecrübeli aslında onların sözünü dinlersek kazanırız bende çok araştırmacıyım neler neler öğrendim bu yolda eşe söylememe konusu evet bazı şeyleri söylememek söylemekten daha iyi mesela bazen bazı şeyleri söylediğimi moralimi bozacak bişey söylediği olabiliyor ama çok içinde tutamayanda bir insanım en azından bir ay eşimden saklamak istiyorum bende inşallah olurda
Ya açıkçası bende pco yok o yüzden konuya çok hakim değilim. Ancak instagramda egesirkeleri diye bir sayfa var orada hayıt sirkesi satıyorlar. Kendiler yapıyorlar hayıt tohumundan. Kullanan çok arkadaşım gebe kaldı. Kendim kullanmadığım için çok iyidir güzeldir diye övmek doğru olmaz ama kullanan herkes de çok memnun. Böyle şeylerde faydanın kimden geleceği belli olmaz derler. Bi araştırın isterseniz :))Sizi etiketleyememişim sorunun cevabı üstte :)
Ay cnm benim sağol ne yağı kadın yapıp mı verdi zahmet olmasın inşallah hamilesindir teşekkür ederim göndermiş kadar oldunEğer olmazsa ve ben hamile kalirsam kullandigim yağın devamini size göndereyim belki sizede nasip olur belkide vesile oluruz birbirimize
Göbekten yapilan rahim kalinlastirici yumurtlamayi tetikleyici igneler var onlarin hepsini gozumin onunde yaga karistirdi veerdi iste pamukla sürüyorsunuz karniza felan sogan suyunu soyledim kendisi önermedi sütle maydanoz kürü daha guzel rahmi yumusatir dediAy cnm benim sağol ne yağı kadın yapıp mı verdi zahmet olmasın inşallah hamilesindir teşekkür ederim göndermiş kadar oldunBen bu ay olmazsa soğan suyu içmek istiyorum bende biraz da enfeksiyon çok sık oluyor oda hamile kalma ihtimalini azaltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?