- 17 Temmuz 2020
- 37
- 47
- 38
- 34
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Evet cnmEki Görüntüle 3295657
Önerdiğiniz sayfa bu sayfa değil mi?
Canım tavsiyem takvimden takip etme, asla doğru göstermiyor, her ay başka bir döngüye sahibiz en doğru ve hikmetli olanı ovülasyon ile takip etmekMerhaba Benim de bat 7 Eylül ama takvimde 9 gösteriyor .Takvimden takip ettigim kadarıyla yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim var bazen geceleri uyuyamıyorum ağrısından normalde adetten önce olurdu ama bu sefer çok erken başladı ve daha şiddetli oluyor zaman geçmiyor bir türlü bir yandan diyorum bu kadar erken belirti başlamaz ama hiç boyle olmamıştı böyle öğrenen var mı
Benimde 5indeTest yapmadım bat 5 eylul bekliyorum bakalım eger olmazsa yapıcam
Desene kaldı 1 günBenimde 5inde
Canım tavsiyem takvimden takip etme, asla doğru göstermiyor, her ay başka bir döngüye sahibiz en doğru ve hikmetli olanı ovülasyon ile takip etmek
Test yaptınız mı ? inşallah gebelik vardırMerhaba dün lekelenmem oldu demiştim bir kez sohrasında kesildi. Bugün de sabahtan beri ben sildikçe sadece kahverengi geliyor yoksa pede geçmiyor. Normalde böyle lakelenmelerim olmazdı kahverengi başladı mı gelirdi devamı, ilk defa böyle oldu. Kasık ağrım devam ediyor
Test yaptınız mı ? inşallah gebelik vardır
Canım adet oldum benBende bilmiyorum valla icinde ne oldugunu soylememedi de karisim yag
Hayırlısı olsun sıkma canını. Zamanı gelince gelecek mutlakaKızlar regl oldum bugün
Beklentiye girmek çok üzücüHayırlısı olsun sıkma canını. Zamanı gelince gelecek mutlaka
Her defasında kendime diyorum ama gün saymaya devam. Hatta saat sayıyorumBeklentiye girmek çok üzücüBunu bidaha yapmamaya çalışıcam
Beklentiye girmek çok üzücüBunu bidaha yapmamaya çalışıcam
Ne zamandır istiyorsunuzBeklentiye girmek çok üzücüBunu bidaha yapmamaya çalışıcam
7 Eylül felaket bel ağrım var adet sancılarım da bilemedim
Cnm yaaa hiç yapmasak keşke şunları ama bende yapmicam desemde yaparım yine biliyorum sonuçta korunmasız ilişki oluyo illa ki hamilemiyim acaba diye düşünüyoruzHer defasında kendime diyorum ama gün saymaya devam. Hatta saat sayıyorumçalışmama rağmen hep aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?