🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Canım tavsiyem takvimden takip etme, asla doğru göstermiyor, her ay başka bir döngüye sahibiz en doğru ve hikmetli olanı ovülasyon ile takip etmek

Evet bende çok emin değilim zaten test yapsam çıkar mı onu da bilmiyorum geçen ay ki gibi olursa ayın 7sinde olmam gerekiyor umutlanmakta istemiyorum sadece göğüs hassasiyetim var o kadar
Canım tavsiyem takvimden takip etme, asla doğru göstermiyor, her ay başka bir döngüye sahibiz en doğru ve hikmetli olanı ovülasyon ile takip etmek

Merhaba dün lekelenmem oldu demiştim bir kez sohrasında kesildi. Bugün de sabahtan beri ben sildikçe sadece kahverengi geliyor yoksa pede geçmiyor. Normalde böyle lakelenmelerim olmazdı kahverengi başladı mı gelirdi devamı, ilk defa böyle oldu. Kasık ağrım devam ediyor

Test yaptınız mı ? inşallah gebelik vardır

Her defasında kendime diyorum ama gün saymaya devam. Hatta saat sayıyorum çalışmama rağmen hep aklımda
Cnm yaaa hiç yapmasak keşke şunları ama bende yapmicam desemde yaparım yine biliyorum sonuçta korunmasız ilişki oluyo illa ki hamilemiyim acaba diye düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…