- 28 Mart 2023
- 2.799
- 2.577
- 63
- 31
- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Allah bağışlasın benimki de 16. Ayına girdi ama o zaman karnında şişkinlik vardı sadece diğerlerini hatırlamıyorum ya da öğrendikten sonra oldu bazı belirtiler.bu kasık ağrısı bende de oldu geçen hafta tam yumurtlamadan 9 gün sonra tıpkı adet sancısı gibi yerimden kalkamadım bı 5-10 dk sonra geçti. Yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde.daha jel gibi seffaf ben unutmadim aslinda oglum 14 aylik onda akintim olmamisti sadece kasik agrisi net seoilde hatirliyorum gece uykumdan uyanirdim yine ayni birde yerlesme kanamma olmustu ama henuz birsey olmadi bakalim
Sizinkinide Allah bağışlasın sizinde küçükmüş siz nasil karar verebildiniz benim gecmiyor da bata da daha var aslinda amaAllah bağışlasın benimki de 16. Ayına girdi ama o zaman karnında şişkinlik vardı sadece diğerlerini hatırlamıyorum ya da öğrendikten sonra oldu bazı belirtiler.bu kasık ağrısı bende de oldu geçen hafta tam yumurtlamadan 9 gün sonra tıpkı adet sancısı gibi yerimden kalkamadım bı 5-10 dk sonra geçti. Yerleşme kanaması olmamıştı ilkinde.
Ahahahah ya aslında ben bu çocuk büyütme olayının çok zor olduğunu düşünüyorum o yüzden 2. yi yapıp bırakmak istiyorum bebek çok büyümeden ilerde daha zor olur hem büyüyünce yeni bir bebek sil baştan zor olacaktır eminim.kardessiz büyümesini istemem. Ben de hafta içi test yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalımSizinkinide Allah bağışlasın sizinde küçükmüş siz nasil karar verebildiniz benim gecmiyor da bata da daha var aslinda amabakalim haftaya bir erken gebelik patlatirim
Bende bu dusunceye tatilde kapildim madem dedim bebek buyuyene kadar boyle hersey zor olcak ikisini birden buyuteyimAhahahah ya aslında ben bu çocuk büyütme olayının çok zor olduğunu düşünüyorum o yüzden 2. yi yapıp bırakmak istiyorum bebek çok büyümeden ilerde daha zor olur hem büyüyünce yeni bir bebek sil baştan zor olacaktır eminim.kardessiz büyümesini istemem. Ben de hafta içi test yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım
Ya benim eşim de öyle bir ay korunur bir ay korunmaz hahahah. Bi gün der 2. Ye gerek yok, bir gün der kardeşi olsun, bir gün der 5 yaşında olsun hele bir. Aşırı kararsız yani. Olsa seviniriz ikimiz de ama en çok da ben sevinirim.bir kere de o zorluğu çekip büyütmek istiyorum ikisini de.hakkimizda hayırlı olan neyse o olsun canım.Bende bu dusunceye tatilde kapildim madem dedim bebek buyuyene kadar boyle hersey zor olcak ikisini birden buyuteyimhadi hayirlisi bakalim umarim hayirli haberleri aliriz biran once tabi ben esimi cok ikna edebilmis degilim bir korunuyor bir korunmuyor olma ihtimalini dusuruyor tabi
Benimki aslinda kararli bari 2 yasina girsin oyle yapalim diyor ama ben bugun korunmasan diye diye bu ay yumurtlama dahil 7 gun ikna edebildim bakalim olcak mi gecen ay tek korunmasiz iliskiyle kimyasal olmustu tum sansimi orda kullandim galibaYa benim eşim de öyle bir ay korunur bir ay korunmaz hahahah. Bi gün der 2. Ye gerek yok, bir gün der kardeşi olsun, bir gün der 5 yaşında olsun hele bir. Aşırı kararsız yani. Olsa seviniriz ikimiz de ama en çok da ben sevinirim.bir kere de o zorluğu çekip büyütmek istiyorum ikisini de.hakkimizda hayırlı olan neyse o olsun canım.
Regli oldunuz mu acabaAllah Allah inşallah Rabbim vesile kılarda hamile kalmışsındır cnm evet aslında maydanoz daha iyi temizliyormuş idrar yolu enfeksiyonlarını bazen doğal şeyler daha etkili oluyor benim arkadaşımın abisinin olmuyodu çocuğu onlarda aktara gidip anlatmışlar adam doğal bişeyler karıştırıp macun vermiş ardından hemen olmuştu şimdi iki tane çocukları var Allah vesile kılıyor işte
Aaa kararliysa daha kolay olur inşallah yakinda. Biz evlenince nikah masasında karar vermiş gibi hemen ilk aydan yaptık ilk çocuğu ama bana kendi diyordu ilk yıl yapmayalım diye. Bu işler belli olmuyor demek kiBenimki aslinda kararli bari 2 yasina girsin oyle yapalim diyor ama ben bugun korunmasan diye diye bu ay yumurtlama dahil 7 gun ikna edebildim bakalim olcak mi gecen ay tek korunmasiz iliskiyle kimyasal olmustu tum sansimi orda kullandim galiba
Bizdede tam tersiydi iki yil yapmicaz diye ben diyordum 3. Ayda ben baslamistim cocuk yapalim diyeAaa kararliysa daha kolay olur inşallah yakinda. Biz evlenince nikah masasında karar vermiş gibi hemen ilk aydan yaptık ilk çocuğu ama bana kendi diyordu ilk yıl yapmayalım diye. Bu işler belli olmuyor demek ki
Hala olmadımRegli oldunuz mu acaba
İnşallah test yaptınız mıKızlar canım çok tatlı istiyo ya regl olcam yada gebeyim (inşallah)
İnşallah gebeliktendir cnm ümitlenmemeye çalışıyorum bende uff hiç belirti de yok ki belkiiii diyimKızlar canım çok tatlı istiyo ya regl olcam yada gebeyim (inşallah)
Test yapmadım bat 5 eylul bekliyorum bakalım eger olmazsa yapıcamİnşallah test yaptınız mı
İnşallah öyledir, şaka bi yana olsada suan bi aşerme durumu olcagini sanmıyorum daİnşallah gebeliktendir cnm ümitlenmemeye çalışıyorum bende uff hiç belirti de yok ki belkiiii diyim
Aynen öyle umutlansam da üzülmemek için yok ya değilimdir diyorumİnşallah öyledir, şaka bi yana olsada suan bi aşerme durumu olcagini sanmıyorum daben genelde regl olcagm zamanlar aşırı tatlı istiyorum bilemiyorum yaa kendimi var var diyede ikna etmek istemiyorum zaten 7 aydır her ay öyle oluyo umutlanıyosun sonra olmuyo
Öncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?