🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Ne olduu, adet oldunuz mu

Benim de 8-9 Eylül gibi gözüküyor. Emziriyorum düzensiz adetim bakalım inşallah 2. çocuk nasip olur bize ilişkiden 9 gün sonra yerleşme sancısı gibi bir ağrı girmişti belirti olarak şimdilik o var bir de göğüs hassasiyeti. Ama emzirmeye de alakalı olabilir bilemiyorum.

İnstagram ovulasyontakipciniz ı öneriyorum, testin takibini kendisi yapıyor, adetin 3.günü başlıyorsun hergün yapınca ona foto gönderiyorsun takip ediyor yumurtlamayı söylüyor, ona göre tavsiye de bulunuyor

Ya bir de şunu anlamıyorum bu mide bulantısı halsizlik vs oluyor ya gebelik beklediğimiz aylar. Yani hamile olmadığımız zaman o ay o belirtileri ne diye yaşıyoruz ki

Selam benim de bat 3 eylül, henüz olmadım, 5-6 gündür sanki birisi kasıklarıma basıyor gibi baskı tarzında ağrım var, böyle durulmayacak gibi bi ağrı değil ama hep orada hissediyorum. Ovulasyon takibi yapamadım ama bu kadar uzun süren kasık ağrısı hiç yaşamamıştım. Gecikme olana kadar test için beklemeyi düşünüyorum

Bi de arada yumurta akı kıvamında akıntım olup kesiliyor mesela kupkuru şu an sanğrım kupkuru olunca olmuyordu değil mi?

Herkese merhaba bende ikinci bebek icin buradayim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim pcosluyum 2 gun once doktor kontrolumde yumurtam catlamis ve rahim duvarim 8.55 mm di bat 18 Eylül belirti olarak akinti disinda birsey yok birde arada gelen kasik agrisi

Merhaba bende de akıntı var bu da belirti sanırım ben de 2. Bebeği düşünüyorum ama hep unutmuşum belirtileri vs. Beyaz krem kıvamında benim akıntım sizin de mi öyle.

Merhaba bende de akıntı var bu da belirti sanırım ben de 2. Bebeği düşünüyorum ama hep unutmuşum belirtileri vs. Beyaz krem kıvamında benim akıntım sizin de mi öyle.
daha jel gibi seffaf ben unutmadim aslinda oglum 14 aylik onda akintim olmamisti sadece kasik agrisi net seoilde hatirliyorum gece uykumdan uyanirdim yine ayni birde yerlesme kanamma olmustu ama henuz birsey olmadi bakalim

Aslında sağlıkçıyım ben ama terzi kendi söküğünü dikemiyor gerçekten soranlara şunu şöyle yap bunu böyle yap diyebiliyoruz önerilerde bulunabiliyoruz bildiğimiz bilgilerden dolayı iş kendi başımıza gelince herşeyi sorguluyoruz şu belirti var Acaba hamileyim bu belirti var acaba mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…