- Konu Sahibi Bebik olsun
-
Aynıları= BenBendede belirti yok gibi oluyo sonra bi halsizlik bitkinlik ve şuandada aşırı bel ağrısı var
Ne olduu, adet oldunuz muAyyy şişlik vardı çok tuhaf sonra çok afedersiniz kan gibi bişey geldi sabah uyandım şişlik inmiş demek ki ordan geldi muhtemelen enfeksiyon yarında adet günüm olunca yerleşme kanaması sandım ya bende azcık tahriş olunca hemen enfeksiyon oluyo
Benim de 8-9 Eylül gibi gözüküyor. Emziriyorum düzensiz adetim bakalım inşallah 2. çocuk nasip olur bizeÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
İnstagram ovulasyontakipciniz ı öneriyorum, testin takibini kendisi yapıyor, adetin 3.günü başlıyorsun hergün yapınca ona foto gönderiyorsun takip ediyor yumurtlamayı söylüyor, ona göre tavsiye de bulunuyorBen yumutlamayı düzenli takip etmiyormuşum bunu anladım adetten sonra düzenli takip edeyim diyorum artık, testi yapıp atıyordum açıkcası, önerebileceğiniz ovulasyon testi varmıdır kullanıp memnun kaldığınız trendyolda innovıta markanın yorumları hoşuma gitti yine de yorumlarınızı almak isterim
Hahahhaha Terazi burcumusun Allah yardımcın olsunYaa aynısı bende de oldu anlımın ortasındabu arada bende Terazi burcuyum
Hala olmadım ama çatlama adete 12 gün kala oldu bende yumurtlama günüm 14. Gün oldu neye göre hesaplicam acabasıNe olduu, adet oldunuz mu
Bildiğin kadarıyla çatlamadan sonra 14 gün canımHala olmadım ama çatlama adete 12 gün kala oldu bende yumurtlama günüm 14. Gün oldu neye göre hesaplicam acabası
O zaman iki gün gecikme normal olucakBildiğin kadarıyla çatlamadan sonra 14 gün canım
Gecikmede misin peki canım test yaptın mı önceki mesajları okuyamadım yeni gördüm topiğiO zaman iki gün gecikme normal olucak
Yani normalde bugün adet günüm ama çatlamaya göre hesaplarsam 14 günü baz alarak 2 gün daha bar adetimeGecikmede misin peki canım test yaptın mı önceki mesajları okuyamadım yeni gördüm topiği
Çok teşekkür ederim takip ediyorum hemenİnstagram ovulasyontakipciniz ı öneriyorum, testin takibini kendisi yapıyor, adetin 3.günü başlıyorsun hergün yapınca ona foto gönderiyorsun takip ediyor yumurtlamayı söylüyor, ona göre tavsiye de bulunuyor
Merhaba bende de akıntı var bu da belirti sanırım ben de 2. Bebeği düşünüyorum ama hep unutmuşum belirtileri vs. Beyaz krem kıvamında benim akıntım sizin de mi öyle.Herkese merhaba bende ikinci bebek icin buradayim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim pcosluyum 2 gun once doktor kontrolumde yumurtam catlamis ve rahim duvarim 8.55 mm di bat 18 Eylülbelirti olarak akinti disinda birsey yok birde arada gelen kasik agrisi
daha jel gibi seffaf ben unutmadim aslinda oglum 14 aylik onda akintim olmamisti sadece kasik agrisi net seoilde hatirliyorum gece uykumdan uyanirdim yine ayni birde yerlesme kanamma olmustu ama henuz birsey olmadi bakalimMerhaba bende de akıntı var bu da belirti sanırım ben de 2. Bebeği düşünüyorum ama hep unutmuşum belirtileri vs. Beyaz krem kıvamında benim akıntım sizin de mi öyle.
İnstagram ovulasyontakipciniz ı öneriyorum, testin takibini kendisi yapıyor, adetin 3.günü başlıyorsun hergün yapınca ona foto gönderiyorsun takip ediyor yumurtlamayı söylüyor, ona göre tavsiye de bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?