Suni sancıı

makeuphh

Makyöz
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
77
0
26
Kızlarım gebelerim annelerim selam Allah'ın izniyle 40 haftamı doldurdum ancak Kızımın geleceği yok biz yurtdışında olduğumuz ve okulumuz Bittiği için bekleyemiyoruz Rabbimin izniyle Perşembe günü saat 9 da hastaneye yatacağım ve su kesemi patlatıp suni şansıyla Doğumu başlatıcak doktorum ve ben çok merak ediyorum suyumu patlatırken ne hissedecem diye daha önce duyan bilen Varmı nasıl bir işlemdir hepimizin hayırlı bebekleri doğumları olsun

Ablamin normal doğum sirasinda patlattılar
Bence suyunun patlat olmasından değil.suni sancidan korkmalisin
Okudugum yorumlar hep suni sancinin araliksiz çok zor oldugu

Anladım pek okumadım korkmamak Amaçlı zaten ama Dediğin doğru galiba :mad:

cnm korkma fazla cunku bende suni sancıyla dogum yaptım ama benım sancım oyle bagırıp cıglık atacak derecede deil di hatta yanımda ikinci dogumunu yapan kadında suni sancıyla dogum yapcaktı kadın korkuda aglıodu sezeryan olmak istiodu da esi istemiodu ozel hastaneler cok iyi ilgileniolar her istedgimde annem geliodu konusuoduk doguma son 10 dk kala bıraz sancım arttı zaten hemen kızım dunyaya geldi sana tavsıyem her sancında uzanmak yerıne yuru daha iyi oluyor ama her kesin agri esigi farklı olabılıyor suyunu patlatcakları zaman bıraz agrı oluyo ama gecıyo bırazda olsa ins saglıcakla alırsın bebegını kucagına :KK46::KK46::KK15:
Kızlarım gebelerim annelerim selam Allah'ın izniyle 40 haftamı doldurdum ancak Kızımın geleceği yok biz yurtdışında olduğumuz ve okulumuz Bittiği için bekleyemiyoruz Rabbimin izniyle Perşembe günü saat 9 da hastaneye yatacağım ve su kesemi patlatıp suni şansıyla Doğumu başlatıcak doktorum ve ben çok merak ediyorum suyumu patlatırken ne hissedecem diye daha önce duyan bilen Varmı nasıl bir işlemdir hepimizin hayırlı bebekleri doğumları olsun

bebiş belki dogmuştur ama dogmadıysa kolay dogumlar

Ben de yarın gideceğim hastaneye suni Sancı verecek doktor. Eğer olursa normal doğum olacak olmazsa da sezaryen dedi. Benim gibi açılma filan olmadan suni sancıyla doğum yapan var mı? Bir kaç gündür ağrım var ama nst de Sancı çıkmıyo.

Ben 38+3'te dogum yaptım. Aksam basladi sancilarim gece 11 gibi hastaneye gittik. Gittigimizde butun dogum haneler doluymus kontrol edildikten sonra sancilarimi kontrol eden makinaya bagli saat 1-2 ye kadar bekledim.

Hemsire epidural istermisin diye sormustu bende o an kararsizdim. Kontrol icin geldiklerinde 7 cm acilmis dediler oyle diyince epidurale derek yok diye dusunduk.

Neyse dogumhaneye aldilar. Dogumu hizlandirmak icin stajer cocuk suyumu patlatti. Artim sancilarin siklasmasini bekliyorduk. Ama benim sancilar siklasicagina azalmaya basladi suni sanci verdiler bir iki saat o suni sanciyi cektim ama o sancilar yeterli degilmis hemsire birazdaha arttirmam lazim diyince epidural yaptirdim saat 6 ya kadar boyle gecti.

Epiduralden sonra sabah 10 kadar uyumusuz esimle beraber. Sonra en sonunda doktor geldi o muayene edince suyumun yarisinin patlamadigini gordu. Nasil oldu artik bilmiyorum ama suyumun hepsi patlamamis. Geri kalan su da gelince en sonunda dogum icin hazirliklar basladi. Saat 11:47de bebisim kucagimdaydi cok sukur :)

Siz siz olun stajerlere bisey yaptirmayin :)

Burda anlatmistim nasil dogum yaptigimi. Benim hem suyumu patlattilar hem normal sanci cektim hem suni sanci hemde epidural yaptirdim. Ilk dogumumda hepsiyle tecrubem oldu :)

Suni sanci anlatilmaz yasanir :) ama oyle ciglik atmalar falan olmuyo tabi. Sadece normal dogum sancisindan birazcik daha fazla. Zaten cok sukur insan pek biseyde hatirlamiyo sonra o acilari falan bebisi kucagina alinca o dogum oncesi butun acilar unutuluyor. Allah sabrini veriyor o acilari cekmek icin.

Ben ilk baslarda epidural hakkinda kararsizdim ilerde bel agrisi falan yapiyo diyorlardi. Ama suni sancinin dozunu arttiracaklarini soylediklerinde epidural yaptirmaya karar verdim. Eger karsi degilseniz epidural yaptirmayi dusunebilirsiniz.

Back
X