• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet düğünü para takısı

Sağolun kızlar. Bence de evlerine gidip sonradan para vermeye gerek Yok. Eşimi bu konuda ikna ederim. KV demiş eşime misafirliğe gidin ve para verin en iyisi diye. O Da duydugunda kızmıştı
sakın sakın.
böyle komik biey yapıp ta kendinizi düşürmeyin.
kv de bi değişikmiş ya:))

Alt tarafı sünnet düğünü. Hiç para vermeyede bilirdim. Hayret bişey.
Tabikide bir şey yapmayın ne münasebet

Hayır yani kime ne, ne kadar takılmış.

Belki fakirim belki açım,

Hem zahmet et düğüne git hemde rezil etsinler.
Ben olsam konuşmam.

Daha fenasini yasadim:KK70:esimin yigeninin aile icinde kucuk bi yuzuk takma merasimi oldu.esimde ben altin felan takmam nisanda yada dugunde takarim bide ayriyetten sonradan almam gerek yok dedi.
Kiz tarafi erkek tarafi toplandi neyse takilan takildi benim patavatsiz elti millettin icinde bagirarak ismimi soyleyerek hani sizinki nerde dedi herkesin icinde .kalakaldim bisey diyemedim ama cok utandim:olamaz:

Daha fenasini yasadim:KK70:esimin yigeninin aile icinde kucuk bi yuzuk takma merasimi oldu.esimde ben altin felan takmam nisanda yada dugunde takarim bide ayriyetten sonradan almam gerek yok dedi.

Kiz tarafi erkek tarafi toplandi neyse takilan takildi benim patavatsiz elti millettin icinde bagirarak ismimi soyleyerek hani sizinki nerde dedi herkesin icinde .kalakaldim bisey diyemedim ama cok utandim:olamaz:
Gercekten bazı insanlar sanki terbiye almamış gibi. Aslında bizim utanmamamız lazım zaten. Size de gecmis olsun takmayin kafaniza.

Evet sonradan bizde düsündük keske zarfa koysaydık diye. Zarfa koyup verenler de oldu. Yok biz ayrı takmadık. 3ümüz bir taktık aile olarak. Yoksa soruyu yanlış mı anladım

Zarfa koyup vermekde utanilacak birsey degilki napalim bide sünnet dügününe niye birsey takilirki bunu da anlamam hele hele kiz bebekleri icin ayirim oluyor sanki. Neyse... soruyu dogru anladiniz ben konunuzda yanlis okumusum ondan sordum ücünüz ayri ayri para takdiniz sanetdim. Bazen dügüne taktigin paralar geri gelmiyor bile ondan bosver

Gercekten bazı insanlar sanki terbiye almamış gibi. Aslında bizim utanmamamız lazım zaten. Size de gecmis olsun takmayin kafaniza.
Gercekten oyle.yanima gelip sorsaydi yine bisey yokda .kizla oglana taki takiliyor herkes etrafinda oda orda ben kanepede oturuyorum.taa ordan bagirdi yani.

Amcanın patavatsızlığı ve görgüsüzlüğü. Tekrar bi şey almanıza ya da para vermenize gerek yok, sünnet düğünü takı için mi yapılıyor? Öyle dilenci gibi para mı istenilir ya? Ne ayıp. Kp e bi şey söylemenize de gerek yok bence.

Sırf çocuğun pipisi kesildi diye düğün yapıp takı beklemek bile yeterince sacmayken nir de taktiginizi mı begenmediler? :110:
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Anne babanın amcayı uyarması lazımdı, hiş hoş bir adet değil, adetse bu tabi, kim ne taktı takmadı diye anons etmek. Şu düğünde takı para adeti bitse de kurtulsak. Millet evlenir para tak, bebek olur para tak, sünnet olur para tak, bize aç mısın tok musun soran yok :) Son gittiğim bir iki düğün zaten sırf takı töreninden ibaretti,hiç hoş değil, maddi gücü olmayan insanları orda kötü hissettirmenin alemi yok bence, verilecekse de daha usturuplu gizli bir şekilde verilmeli diye düşünüyorum.
Ben bu zorlama yüzünden kimseye birşey takmıyorum artık , beğenmeyen de düğününe çağırmasın.

Back
X