Sünnet sorunumuz

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Slm arkdaslar yurtdısındayim yazın didime ailemin yanına yazlıga gidicem oraları pek bilmiyorum ve oğlumu (23 aylık) sünnet ettirmek istiyorum önereceğiniz hastahane yada doktor varmi yada özel hastane fiyatları nedir ?

sorması ayıp neden bu kadar erken düşünüyorsun? sağlık sorunu falan mı var?

merhaba bebeğin bezlimi hala ? Bildiğim kadarıyla uzmanlar 0-2 yaş arası (ama bezden kesmeden önce) yada 5 yaş sonrası öneriyorlar. Keşke daha erken yapsaydın .
Yazlık bölge için kesin dönecek birileri varmıdır bilmiyorum hep didimde mi olacaksınız yoksa ana merkezdede farklı bir yere gidecek misiniz?
Didim küçük bir sahil beldesi çok iyi bir özel hastane olduğunu sanmıyorum. Sünneti çocuk cerrahına yaptırmanızı hatta ürplojide uzmanlaşmış
bir çocuk cerrahına yaptırmanızı tavsiye ederim. Hastane ortamında yarım günlük br işlem Aydın merkez yada İzmire gitme şansınız varsa
orda hastane araştırmanız daha iyi olabilir. İstanbulda 400 TL ye de yapan hastane var 2.000 TL yede yapan hastane var.
Skala çok geniş ama Aydın ve İzmirde fiyatlar çok daha farklıdır sanırım.

Hayir bi saglik sorunumuz yok ama omuzlarimda bi yuk daha bezli iken yapmak istiyorum aydina da gidebilirim. Fark etmez fiyat larini. Merak ediyorum bide genel anestezi isini

benim oglum genel anesteziyle oldu cok rahat ettik gule oynaya girdi ameliyathaneden iceri ciktiginda ayilmaya baslamisti. uroloji uzmanina yaptirdik biz. ama yaz sicaginda olur mu ki? yazin yaralar daha zor kapanir derler

Back
X