Yok çocuk bezlendiği için doktor pet bardağı kesip koyuyor , kuzenimin çocuğundada aynısını yaptılar .Ne bardagı yahu
Bu işte bı terslık var
Sunnet ıslemı nerde yapıldı ?
İlk defa duydumYok çocuk bezlendiği için doktor pet bardağı kesip koyuyor , kuzenimin çocuğundada aynısını yaptılar .
Bende ilk defa onda gördümİlk defa duydum
Sade bezde sıkıntı olmuyor mu sanki bez değince canı yandı huysuzlandı bnde o yüzdn cesaret edemdmpet bardak mı biz bezine sarıp geldiydik bardak falan koymadık..
her gün mutlaka pipisini yıkayın doktorun verdiği kremide sürün 1 haftaya geçer
Sade bezde sıkıntı olmuyor mu sanki bez değince canı yandı huysuzlandı bnde o yüzdn cesaret edemdm
Krem ile tentirdiyot verdi onla silip krem sürüyormyok yahu birşey olmaz.. 2 çocuk sünnet ettirdim pet bardağı şimdi duydum..
her gün mutlaka iki üç kere suya tutun ihmal etmeyin..
Krem ile tentirdiyot verdi onla silip krem sürüyorm
Evet şiş olmasi normal canim anestezi yaptiklari için. Benim de bebeğim 5 aylikken olmuştu. Verdikleri kremi bol bol sür. 2 güne agrısı geçiyo aslında dikişlerin düşmesi biraz zaman aliyor sen pipisini hep temiz tut suyla yıka hergün banyo yaptır ve eğer içine gömülü ise benim bebeğimin oyleydi. Her altini temizlediğinde ucunu ileri geri yapmak gerekiyo bunu ihmal etme canim muhakkak. Cok gecmis olsun rabbim şifa versinSlm kızlar oğluşumu dün sünnet ettirdik 5 aylık sarma falan yapılmdı pet bardak koyuldu bze eve gidince sizde koyun dediler öle yaptk işte iki güne geçer dediler ama pek bi gelişme yok ilk gün acayip şiş ve mordu bu normal mi şmdi şişlği geçti morluk var biraz bide ne zamana geçer siz neler yptınız bu süreçte teşkkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?