Sünnet Sünnet

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
Slm kızlar oğluşumu dün sünnet ettirdik 5 aylık sarma falan yapılmdı pet bardak koyuldu bze eve gidince sizde koyun dediler öle yaptk işte iki güne geçer dediler ama pek bi gelişme yok ilk gün acayip şiş ve mordu bu normal mi şmdi şişlği geçti morluk var biraz bide ne zamana geçer siz neler yptınız bu süreçte teşkkrler

:işsiz: ne çekiyor bu çocuklar bebeler sizden​

Bir haftaya kadar geçer o iki gün çok kısa bir süre...

pet bardak mı biz bezine sarıp geldiydik bardak falan koymadık..
her gün mutlaka pipisini yıkayın doktorun verdiği kremide sürün 1 haftaya geçer

Ne bardagı yahu
Bu işte bı terslık var
Sunnet ıslemı nerde yapıldı ?

Pet bardak mııı???? :KK57: şaka mııııı:KK57: çıkar anacım o bardağı bezini bağla ilaçlarını sür ve kullan yeterlii. Keser ayrıca kesilmiş bardak olur mu öyle.. oğlum 3 aylık sünnet oldu bezi bağladık o kadar.. ilaçlarını içirdik kremini sürdük tamam.. hemen iyileşti.. bardak plastik hava alamıyor ki daha çok tahriş olur.. bezden yine hava alabiliyor..

pet bardak mı biz bezine sarıp geldiydik bardak falan koymadık..
her gün mutlaka pipisini yıkayın doktorun verdiği kremide sürün 1 haftaya geçer
Sade bezde sıkıntı olmuyor mu sanki bez değince canı yandı huysuzlandı bnde o yüzdn cesaret edemdm

Sade bezde sıkıntı olmuyor mu sanki bez değince canı yandı huysuzlandı bnde o yüzdn cesaret edemdm

yok yahu birşey olmaz.. 2 çocuk sünnet ettirdim pet bardağı şimdi duydum..
her gün mutlaka iki üç kere suya tutun ihmal etmeyin..

Eczanelerde satila sunnet kilotlarindan alin. Uzerindeki pilastik cikiyor bardak yerine onu koyun daha mantikli bence

Arkadaşlar bardak kağıt bardak olduğu için kesmiyo. Ayrıca doktor ne dediyse yapmak gerekiyo. Benimde iki oğlum var 1 ay önce sünnet oldular ve bezli oldukları için bez yapışıp çocukların canını yakmasın yara olmasın diye 1 hafta kağıt bardak kapattık. 1 hafta sonunda iyileştiler.
Morarma şişme kabuk bağlama kızarma bunlar olabilecek normal şeyler oyüzden içini rahat tut konu sahibi. Günde üç defa 1 bardak ılık su dök pipisinden. Yeter canım

Slm kızlar oğluşumu dün sünnet ettirdik 5 aylık sarma falan yapılmdı pet bardak koyuldu bze eve gidince sizde koyun dediler öle yaptk işte iki güne geçer dediler ama pek bi gelişme yok ilk gün acayip şiş ve mordu bu normal mi şmdi şişlği geçti morluk var biraz bide ne zamana geçer siz neler yptınız bu süreçte teşkkrler
Evet şiş olmasi normal canim anestezi yaptiklari için. Benim de bebeğim 5 aylikken olmuştu. Verdikleri kremi bol bol sür. 2 güne agrısı geçiyo aslında dikişlerin düşmesi biraz zaman aliyor sen pipisini hep temiz tut suyla yıka hergün banyo yaptır ve eğer içine gömülü ise benim bebeğimin oyleydi. Her altini temizlediğinde ucunu ileri geri yapmak gerekiyo bunu ihmal etme canim muhakkak. Cok gecmis olsun rabbim şifa versin

Back
X