- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.121
ya bir de bir şey soracağım, benim sol yumurtalığım büyüyormuş ya, sağ yumurtalıktan erkek soldan kız derler ya hep, şimdi benim erkek bebiş tutturma şansım nedir ki?
kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum? pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26::26:
ya bir de bir şey soracağım, benim sol yumurtalığım büyüyormuş ya, sağ yumurtalıktan erkek soldan kız derler ya hep, şimdi benim erkek bebiş tutturma şansım nedir ki?
Egem çok geçmiş olsun cnm...
Sedacım sen nasılsın doğumun yaklaştı. Neler yapabildin cnm?
iyiyim denizcim saol evimle ilgili her işimi bitirdim çok şükür kendimle ilgili bikaç bişey kaldı oda hallettim sayılır doktorada gittim normal dedi herşeyi 20 mayısta test yapacakmış doğum için gün belirleriz dedi tabi daha öncesinde bir sıkıntı olursa gel dedi 39haftadan sonra bebeği almak istiyor iyice gelişsin diye 19 ta olmazmı dedik yok ozaman 38.hafta oluyor erken dedi bende ısrar etmedim kilosu herşeyi iyi ama ben çok ağırlaştım mütfiş batma oluyor kasıklarımda kramp giriyor hareketlerim kısıtlı ve asağı doğru meğil verdi bebek gözle görülür şekilde hayırlısı deyip bekliyorum....
sen nasılsın daha iyisindir umarım...
valla bıktınız biliyorum.. bende iyi olduğumu söylemek istiyorum . ama değilim
bende bileklik takılıydı onları çıkarmıştım.. daha beter oldum.. dün akşam yine taktım mecbur belki azda olsa faydası vardır..
gerçi onlar varken de midem feci.. ama onları cıkarıdıgımdan beri çok kustum
dun geri taktım işte..
akşamları daha beter oluyorum..
çaydan iyice tiksindim hiç içmiyorum bu sebepten de başım agrıo ara ara..
dualarınızı esirgemedinizi biliyorum... bende tum arkadaşlarıma dua ediyorum..
Rabbim sanada sıfır acısız bir dgum nasip etsin canım..
denizcim gecen bır yerde balkabağının bulantıya iyi geldiğini okumuştum denemek istersen
ay canım denerim tabi.. sagol paylaştığın için.
bizim pazar c tesi gunlerı eşime soylıyım alsın..
tatlısını yapıp yiyicez dimi:44:
sedacım Allah yardımcın olsun...senin doğum baya yaklaşmış..inş. sorunsuz bi şekilde yavrunu kucağına alırsın..daha önce de sana yazdım ama cevap vermedin,unuttun mu bacım beni:26::26:iyiyim denizcim saol evimle ilgili her işimi bitirdim çok şükür kendimle ilgili bikaç bişey kaldı oda hallettim sayılır doktorada gittim normal dedi herşeyi 20 mayısta test yapacakmış doğum için gün belirleriz dedi tabi daha öncesinde bir sıkıntı olursa gel dedi 39haftadan sonra bebeği almak istiyor iyice gelişsin diye 19 ta olmazmı dedik yok ozaman 38.hafta oluyor erken dedi bende ısrar etmedim kilosu herşeyi iyi ama ben çok ağırlaştım mütfiş batma oluyor kasıklarımda kramp giriyor hareketlerim kısıtlı ve asağı doğru meğil verdi bebek gözle görülür şekilde hayırlısı deyip bekliyorum....
sen nasılsın daha iyisindir umarım...
GAVİSCON LİKİT diye bi şurup var,denedin mi onu hiç..%100 bulantıyı geçirmiyor ama rahatlatıyor en azından..valla bıktınız biliyorum.. bende iyi olduğumu söylemek istiyorum . ama değilim
bende bileklik takılıydı onları çıkarmıştım.. daha beter oldum.. dün akşam yine taktım mecbur belki azda olsa faydası vardır..
gerçi onlar varken de midem feci.. ama onları cıkarıdıgımdan beri çok kustum
dun geri taktım işte..
akşamları daha beter oluyorum..
çaydan iyice tiksindim hiç içmiyorum bu sebepten de başım agrıo ara ara..
dualarınızı esirgemedinizi biliyorum... bende tum arkadaşlarıma dua ediyorum..
Rabbim sanada sıfır acısız bir dgum nasip etsin canım..
cinsiyetler daha belli olmadımı yaegem ezeynepe yatutarsa denizin belli olacak daha sizde ses seda yok
sedacım Allah yardımcın olsun...senin doğum baya yaklaşmış..inş. sorunsuz bi şekilde yavrunu kucağına alırsın..daha önce de sana yazdım ama cevap vermedin,unuttun mu bacım beni:26::26:
GAVİSCON LİKİT diye bi şurup var,denedin mi onu hiç..%100 bulantıyı geçirmiyor ama rahatlatıyor en azından..
Allah yardım etsin sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?