Süper Anneler - 2011

ya bir de bir şey soracağım, benim sol yumurtalığım büyüyormuş ya, sağ yumurtalıktan erkek soldan kız derler ya hep, şimdi benim erkek bebiş tutturma şansım nedir ki?

ya bir de bir şey soracağım, benim sol yumurtalığım büyüyormuş ya, sağ yumurtalıktan erkek soldan kız derler ya hep, şimdi benim erkek bebiş tutturma şansım nedir ki?

günaydın aybuke madem yumurtan büyümüş çatlama anını tutturman önemli bence p yüzden ovulasyon testi alsan bence iyi olur. Sağ sol olayından ziyade çatlama anını yakalamak önemli diye düşünüyorum canım

günaydın kızlar dün girememiştim ne güzel haberler gelmiş

babymuck ve egem ikinizde içinizi ferah tutun bebekleriniz erkek allahın izniyle ...

:26:
Allah gönlüne göre versin canım öncelikle....

pek bilgili değilim ama yum genelde 19-20 mm olduğunda çatlıyor...1-2 gün içerisinde o boya gelir sanırım seninkide..işte dr da o yüzden demiş 13-14. günler diye...yum kıvama gelip çatlayınca yola çıkıyor tüplere doğru,ya dölleniyor ya da adetle atılıyor...yanlışım varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin lütfen

eylülüngülünün dediği gibi ovulasyon testi alıp yapsan daha garanti yakalarsın bencede...erkek bebek istiyorsan 2 gün üstüste değil de en kritik tek günü belirle derim

sağdan soldan yumurtlama olayına hiç inanmıyorum ben,çoğunluğun kanaati de aynı yönde

ben hamile kaldığımdan beri yanı yumurtlama zamanımdan beri sağımda agrı hissediyorum..
şuanda da sag kasıgımda bebiş .. solda tık yok .. yuruyuncede sag kasıgım ağrıyor..
ben dr uma sormuştum gecen gıdışımde ben sağdan mı soldan mı yumurtlamışım diyee
deniz hn niye sorduğunuzu biliyorum onun cinsiyetle hiççççç alakası yok inanmayın bunlara dedi :26:

bu arada ben cok kötuyum kızlar of offf hayatta bezdimmmm
oğlum artık taklidimi yapıyor öykkkk annecim diyor :))
bugun geldi annecim mrk etme 4 gun sonra mide bulantın gecicek dedi

canım oğlum bnm ..

çok güzel cevaplar aldım, teşşekürkler kızlar, iyi ki var kk bu arada kız erkek ayrımı yaptığımdan sormadım, sadece merakımdan sordum

evet canım kk iyi ki var...
az once doğum hikayemi okurken tekrar anladım bunu... neler yaşamışım burda..

Egem çok geçmiş olsun cnm...

Sedacım sen nasılsın doğumun yaklaştı. Neler yapabildin cnm?

iyiyim denizcim saol evimle ilgili her işimi bitirdim çok şükür kendimle ilgili bikaç bişey kaldı oda hallettim sayılır doktorada gittim normal dedi herşeyi 20 mayısta test yapacakmış doğum için gün belirleriz dedi tabi daha öncesinde bir sıkıntı olursa gel dedi 39haftadan sonra bebeği almak istiyor iyice gelişsin diye 19 ta olmazmı dedik yok ozaman 38.hafta oluyor erken dedi bende ısrar etmedim kilosu herşeyi iyi ama ben çok ağırlaştım mütfiş batma oluyor kasıklarımda kramp giriyor hareketlerim kısıtlı ve asağı doğru meğil verdi bebek gözle görülür şekilde hayırlısı deyip bekliyorum....
sen nasılsın daha iyisindir umarım...

valla bıktınız biliyorum.. bende iyi olduğumu söylemek istiyorum . ama değilim
bende bileklik takılıydı onları çıkarmıştım.. daha beter oldum.. dün akşam yine taktım mecbur belki azda olsa faydası vardır..
gerçi onlar varken de midem feci.. ama onları cıkarıdıgımdan beri çok kustum
dun geri taktım işte..

akşamları daha beter oluyorum..
çaydan iyice tiksindim hiç içmiyorum bu sebepten de başım agrıo ara ara..

dualarınızı esirgemedinizi biliyorum... bende tum arkadaşlarıma dua ediyorum..
Rabbim sanada sıfır acısız bir dgum nasip etsin canım..

denizcim gecen bır yerde balkabağının bulantıya iyi geldiğini okumuştum denemek istersen

sedacım Allah yardımcın olsun...senin doğum baya yaklaşmış..inş. sorunsuz bi şekilde yavrunu kucağına alırsın..daha önce de sana yazdım ama cevap vermedin,unuttun mu bacım beni:26::26:
GAVİSCON LİKİT diye bi şurup var,denedin mi onu hiç..%100 bulantıyı geçirmiyor ama rahatlatıyor en azından..
Allah yardım etsin sana da...

Saol bilgecim yaa sorma az kaldi biran evvel dogsada rahatlasam diyorum bir taraftanda rahatlik gitti diyorum ...alla alla mutlaka cevap vermeye calisiyorum ben yazilan bisey oldugunda kesin gozumden kacmistir unuturmuyum canim seni .... senin fistikta buyumustur iyice ele avuca geliyordur duzene gitmistir ins herseyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…