Süper Anneler - 2011

Deniz valla isin zor gercektende allah yardimcin olsun ins kisa surer bu donem canim ne diyim..
amin canim ins ne gusel dua ettin sende ins kisa surede atlatirsin bu donemi ....

canım benim doğum yapıp rahatlayacağını düşünüyorsan avucunu yalarsın:111::111::111::111:
inan sevgi olmasa insan dayanamaz bu yorgunluğa...
benim bıcırığım da 2.5 aylık oldu..o çok sıkıntılı günleri geride bıraktık inş...gelişimi de baya ii...7 kiloya yaklaştı kuzucum
sen de hazırlıkları bitirmişsindir...doğum çantanı da hazırlamışsındır

Sorma valla basima gelecegi biliyorum ama suann baya zorlandigim icin dogsa diyorum yoksa uykusuz geceler beni bekliyor biliyorum bi umut uslu olur ins islerim bitti dogum cantam hazir sayilir valize yerlestirmedim sadece masallah kizina boyle devam etsin hep....

hayırlı olsun canım....erkek dediyse erkektir bence canım bebişinin haftası büyük kafanı bulandırma sen ...

mse121 merhaba uzun zamndır senle hiç karşılaşmadık ...nasılsın nerler yaptın .......seni baya eskilerden hatırlıyorum ...​

Ggünaydın kızlar.yine sesim kısıldı ve bir çözüm bulmam lazım.adaçayı ve narçiçeği iyi gelrmiş fakat adaçayı düşük riskini arttırıyormuş.acaba yutmadan gargara mı yapsam.önerilerinizi bekliyorum

cinsiyetler daha belli olmadımı ya egem ezeynepe yatutarsa denizin belli olacak daha sizde ses seda yok

Günaydın bol bulantısı bi güne yine merhaba :)
Sorma canım yaaa valla haftaya kontrolum var sorucam cinsiyetini
Belki bi ihtimal belli olur şuan ztn cinsel organının şekillenme zamanı.
Dr umun ultrasonu baya iyi bişey. Bi ihtimal görür ama söylerim bilemem.
7+4 de gittiğimizde eşim kız bu dedi şekilsiz bişey olduğu için heralde
Aralda 8 haftalıkken herseyi belliydi yani resmen kolları bacakları vardı iki yanda
Top gibi ve sürekli kıpırdatın kollarını bacaklarını sallıyordu.
Ondan oyle söyledi heralde.

Elnacım zencefil demişsin sağol cnm önerin için.

mse121 merhaba uzun zamndır senle hiç karşılaşmadık ...nasılsın nerler yaptın .......seni baya eskilerden hatırlıyorum ...​

iyiyim sağol canım ,sen nasılsın..ben kızları büyütmekle meşgulum..5 ve 2 yaşındalar...şimdi yaramazlıklarıyla zorluyorlar beni..topiği takip ediyorum..istediğine kavuşan arkadaşlar beni mutlu ediyo..sende inşallah muradına eresin..ben 3 . kesinlikle düşünmüyorum.

ultrason resmini gördüm kız gözüküyor sagdaysa kız diyolar ya

Son düzenleme:

ben sana haftalar önce demiştim erkek hissediyorum diye .inşallahta öyle.

gargara kesinlikle yararlı olur canımm ama ılık yap,sıcak olmasın.

Günaydın güzel anneler
Hepimizin bu kutsal gunu kutlu olsun.
Rabbim evlat diye yanan tüm kadınları bu güzel duyguyla taçlandırsın inşallah
Dilerim hepiniz güne bnm kadar anlamlı başlamışsınızdır.

Aslında cok şey yazmıştım kızlar ama hepsi silindi

kızlar bişey dikkatimi çekti,en koyu çizgiyi görünce değil,ondan 15 saat sonra olacak ilişki.uzayan şeffaf akıntıyla birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…