Süper Anneler - 2011

kaç haftalık oldun sen.bacak arasınımı göremedi ondanmı

ezeynepe senin bebeşin cinsiyeti daha belli olmadımı yaaa kızlar nerdesinizzzzz .benimki haftaya kesin belli olur.zaten bellide olsun bidaha soracam

Son düzenleme:
günaydın güzel anneleer

yatutarsa canım hadi bugün güzel haberi getiririsn inş başka bir dr dan.
elna month nerdesiniz umarım herşey yolundadır?

ya tutarsa, hadi bakalım bugün hayırlı haberlerle gel inşallah...cuma cumartesi kalabalık misafirlerim var,temizlik yapmam lazım,seni beklemekten iş güç kaldı :18::18::18: şu hayırlı sağlıklı oğlan haberini duyayım;ankarın bağlarını açıp oynaya oynaya temizlik yapıcam

Günaydın hanımlar
Ya nasıl göremez Dr lar ya fi tarihinden kalma cihazlarda mı bakıyorlar
Girin cnm 4 boyutluya.
Bende Mrk ediyorum haftaya eşim gelince p.tesi sabah Dr da kontrolumuz var
Ben sorucam valla.
Ama erkek gibi hissediyorum :44:
Artık rüyada görmüyorum :44::26:

sen nasılsın deniz .durumun iyimi. buarada sen kırmızı et seviyormusun.seviyorsan bebegin erkek ama tiksiniyorsan kızdır .

Son düzenleme:
sizi okudukça kendi heyecanımı hatırlıyorum
hey gidi günler...
doğurduktan sonra bi bilseniz cinsiyetin önemi olmadığını siz de benim gibi bu kadar heyecanlanmazdınız di mi
insan tabiatı işte..Allah cc gönlünüze göre versin inş.

benim de haziranın başında final sınavlarım var ,sıkı bi şekilde ders çalışıyorumçok çok çok yoğunum...dualarınızı bekliyorum inş. bu sene mezun olcam arkadaşlar:5
2:

Bilgecim masallah dıyorum sanabende bu sene kayıt olacam ınsallah acıkögretıme cocuklar buyuk oldugu halde nasıl calısacam dıye dusunuyorum sende hem hamıleydın sınava gırdıgınde hemde sımdı uykusuz ders calsıyosun Rabbım yardımcın olur umarım

Ben yapabılırmıyım acaba hep erteledım artık ıstemıyorum hatta. Cocukta yaparım karıyerde deyııp bıtane daha mı yapsam

Kızın da okuduguma gore cok usluymus bu arada ben eskılerden ama nıckımı degıstırdım

Gıymatlım nur fıalnda gelmıyor hıc doguran unutuyor buraları

Kızınıda opuyorum mıss gıbıde kokuyordur o
Kokla benım yerıme

Bıde hangı bolum okuyosun zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…