- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.181
sen nasılsın deniz .durumun iyimi. buarada sen kırmızı et seviyormusun.seviyorsan bebegin erkek ama tiksiniyorsan kızdır .
Ay canım TV'de görmeye bile tahammülüm yok!!! Senyazınca bile midem kalktı
Ben cok daha kötuyum kocamda yok. Dun kustuktan sonra oturup ağladım
Sonra oğlumu koynuma alıp uyudum
sen nasılsın deniz .durumun iyimi. buarada sen kırmızı et seviyormusun.seviyorsan bebegin erkek ama tiksiniyorsan kızdır .
apranax sen ne yaptın?basladın mı hazırlıklara?
ben et, özelliklede döner aşerdim ilk zamanlar ama kız bebeğim.belli olmuyo bacılar.
sizi okudukça kendi heyecanımı hatırlıyorum
hey gidi günler...
doğurduktan sonra bi bilseniz cinsiyetin önemi olmadığını siz de benim gibi bu kadar heyecanlanmazdınız di mi
insan tabiatı işte..Allah cc gönlünüze göre versin inş.
benim de haziranın başında final sınavlarım var ,sıkı bi şekilde ders çalışıyorumçok çok çok yoğunum...dualarınızı bekliyorum inş. bu sene mezun olcam arkadaşlar :52:
iki oğlumda da etten tiksindim hele ilkinde yanına yaklaşamıyordum bu kişiden kişiye değişiyor bence cinsiyetle alakası yokk..
Biran önce atlatırsın canım umarım ben ıkı hamılelıgımde çok kotu gecırmedım ama yasayan arkadaslarımdan bılıyorum serumsuz atlatamıyorlardı
İlaç fılan vermedı mı doktorun belkı işe yaradı gercı kımı doktor vermıyor zararlı dıyor kımıde verıyor
İnsallah gönlündeki olur
deniz
günaydın canım,nasılsın
Gunaydin kizlar,azcik hareketlensek hic fena olmaz:)
Ben etten, tavuktan ,baliktan, sebzeden herseyden tiksinmistim sadece yogurt ve elma yiyodum bencede cinsiyetle alakasi yok her bunyede farkli oluo.Deniz cim senin ki kiz bence ,Month senden ne habr?denemelere basladimi?
Ağzın bal yesin canım:) neye dayanarak söyledin bacım hismi ?
Month ı bende Mrk ediyorum elnada yok aşeriyomu acep
Kızlar Aralık annesi bi arkadas 10. Haftasında bebeğinin cinsiyeti belli olmuş.
Kız demiş Dr U. Bu mumkunmu ya :44: cok. Şaşırdım ben. Erken değlmi ?
hem his (ki buaralar kiem ne dediysem cikti)hemde hamisligin ile ilgili sanki kiz hamisligi gibi gelio bana.evet month kayiplara karisti bu ay denicekti mesgulmu acaba:)elnanin rahat gecio walla.
mumkun cannim ben 8-9 haftada ogrenenleri biliorum ve yanilmioda doktor,kemik olcumunden soyluolarmis,bazisida kalp atim hizindan ama onda yanilma oluo,kemik olcumu daha garanti,randevun ne zamn sor istersen doktoruna kemik olcumunu?
Mmerhaba kızlar.beni merak edip soran herkese ilgileri için teşekkür ederim.şimdiye kadar kasık ağrılarım dışında herşey çok iyiydi.fakat birkaç gündür özellikle bugün hatta şu an yazarken maalesef midem çok kötü bulanıyor.yemek yediğime pişman oldum.çıkarmamak için direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?