Süper Anneler - 2011

sen nasılsın deniz .durumun iyimi. buarada sen kırmızı et seviyormusun.seviyorsan bebegin erkek ama tiksiniyorsan kızdır .

Ay canım TV'de görmeye bile tahammülüm yok!!! Senyazınca bile midem kalktı
Ben cok daha kötuyum kocamda yok. Dun kustuktan sonra oturup ağladım
Sonra oğlumu koynuma alıp uyudum

Ay canım TV'de görmeye bile tahammülüm yok!!! Senyazınca bile midem kalktı
Ben cok daha kötuyum kocamda yok. Dun kustuktan sonra oturup ağladım
Sonra oğlumu koynuma alıp uyudum

Biran önce atlatırsın canım umarım ben ıkı hamılelıgımde çok kotu gecırmedım ama yasayan arkadaslarımdan bılıyorum serumsuz atlatamıyorlardı

İlaç fılan vermedı mı doktorun belkı işe yaradı gercı kımı doktor vermıyor zararlı dıyor kımıde verıyor

İnsallah gönlündeki olur

yatutarsa dün gitti dr a ama bakmamış,aynı hastanede olunca başka dr un hastasına bakmam demiş bakalım bugün yeni bir randevu alacaktı,başka hastaneden,inşallah hayırlı haberlerle gelicek buraya

kolay gelsin bilge sana sınavda başarılar çok güsel notlar alırsın inşallahh.....

iki oğlumda da etten tiksindim hele ilkinde yanına yaklaşamıyordum bu kişiden kişiye değişiyor bence cinsiyetle alakası yokk..

Gunaydin kizlar,azcik hareketlensek hic fena olmaz:)
Ben etten, tavuktan ,baliktan, sebzeden herseyden tiksinmistim sadece yogurt ve elma yiyodum bencede cinsiyetle alakasi yok her bunyede farkli oluo.Deniz cim senin ki kiz bence ,Month senden ne habr?denemelere basladimi?

Sağol cnm inşallahhhh..... İlac verdi ama 3 gün kullanabildim sonra daha beter oldugumu farkettim istifalarım çoğaldı bıraktım
Bu donemde bişey kar etmiyor belki açık hava. Serum taktırmadım geçmezse taktırıcam 2 günde olsa rahat etmek istiyorum.

deniz

günaydın canım,nasılsın

Günaydın valla pek iyi sayılmam. (
Dua ediyorum geçsin diye bekliyorum.
Büyük konuşmayayım ama bu doğsun Rabbimin izniyle cocuk defteri kapanır bnm için
Yapamam 3. Yü.. Allahım olmayana versin

Ağzın bal yesin canım:) neye dayanarak söyledin bacım hismi ?
Month ı bende Mrk ediyorum elnada yok aşeriyomu acep

Kızlar Aralık annesi bi arkadas 10. Haftasında bebeğinin cinsiyeti belli olmuş.
Kız demiş Dr U. Bu mumkunmu ya :44: cok. Şaşırdım ben. Erken değlmi ?

Ağzın bal yesin canım:) neye dayanarak söyledin bacım hismi ?
Month ı bende Mrk ediyorum elnada yok aşeriyomu acep

hem his (ki buaralar kiem ne dediysem cikti)hemde hamisligin ile ilgili sanki kiz hamisligi gibi gelio bana.evet month kayiplara karisti bu ay denicekti mesgulmu acaba:)elnanin rahat gecio walla.

Kızlar Aralık annesi bi arkadas 10. Haftasında bebeğinin cinsiyeti belli olmuş.
Kız demiş Dr U. Bu mumkunmu ya :44: cok. Şaşırdım ben. Erken değlmi ?

mumkun cannim ben 8-9 haftada ogrenenleri biliorum ve yanilmioda doktor,kemik olcumunden soyluolarmis,bazisida kalp atim hizindan ama onda yanilma oluo,kemik olcumu daha garanti,randevun ne zamn sor istersen doktoruna kemik olcumunu?

Ptesi sabah 11.30 da randevum var. Sorarım cnm da cvp vermez ki garantici bnm Dr.
Kemik ölçümü mü yapıo nası sorucam ayol kemiklerine bakılırsa ne gibi duruo derim :)))
Elnanın iyi geçirmesine sevindim. Rabbim tüm hamilelere kolaylık versin cok zor

Mmerhaba kızlar.beni merak edip soran herkese ilgileri için teşekkür ederim.şimdiye kadar kasık ağrılarım dışında herşey çok iyiydi.fakat birkaç gündür özellikle bugün hatta şu an yazarken maalesef midem çok kötü bulanıyor.yemek yediğime pişman oldum.çıkarmamak için direniyorum

Ayyy kıyamam ya... İnş bunla kalır cnm.
Bu arada bi tane takvim koysana ne kdrlık olduğunu takip edelim

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…