- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.201
eskilerdensin demek,kimsin ki senBilgecim masallah dıyorum sanabende bu sene kayıt olacam ınsallah acıkögretıme cocuklar buyuk oldugu halde nasıl calısacam dıye dusunuyorum sende hem hamıleydın sınava gırdıgınde hemde sımdı uykusuz ders calsıyosun Rabbım yardımcın olur umarım
Ben yapabılırmıyım acaba hep erteledım artık ıstemıyorum hatta. Cocukta yaparım karıyerde deyııp bıtane daha mı yapsam
Kızın da okuduguma gore cok usluymus bu arada ben eskılerden ama nıckımı degıstırdım
Gıymatlım nur fıalnda gelmıyor hıc doguran unutuyor buraları
Kızınıda opuyorum mıss gıbıde kokuyordur o
Kokla benım yerıme
Bıde hangı bolum okuyosun zor mu
ben spiralimi adet günümün dışında çıkartmıştım...yani çıkartılıoyr ama adetliyken daha kolay oluyormuş..sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyorspiral adetliyken çıkıyomuş,mecburen beklemedeyim,yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayım :) 10 gün var bat a...
saol canım..ALLAH SANA DA KOLAYLIK VERSİN..kolay gelsin bilge sana sınavda başarılar çok güsel notlar alırsın inşallahh.....
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu:na
zar:
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu
kızlar ya benimde oglum olacakmı
kızlar madem kalabalıklaştınız bişe sorucam
bilioyrsunuz 2.5 aylık bi kızım var ve ben adet oldum ve de sadece anne sütü veriyorum...en az dört ay olmamam gerekmez miydi?ilk doğumda dört ay sonra olmuştum..:26::26:
benim gibi olan var mı??
dmek benimki ciddi ciddi adet haBen öyleydim canım 40 ım cıktıktan sonra hemen adet oldum ve duzenlıydı ıkı oğlumda da aynısı oldu üstelik sadece anne sütü verdim eskıden süt koruyor fılan dıye korunmazlarmıs demek kı korudugu fılan yokmus yapmayasın bıtane daha
Bölümün güzel ama zor evet az kalmıs inşallah bıtırısın
Ben unv okudum ama ıstedıgım bolum degıl oyuzden acıktan okumak ıstıyorum keske bu azım evlenıp cocuk yapmadan once gelseydı neyse ındallah gec kalmıs sayılmam okul hıter cocuklarda buyur bende iş hayatına atılırım gercı 30 yasıma gelmıs olacam ama olsun gec olsunda guc olmasın
dmek benimki ciddi ciddi adet ha(
Allah tan korundum,yoksa bi bebş daha gelecekti..
neden geç kalmış olasın,daha otuz bile olmamışsın...hangi bölüm düşünüyorsun ??
Seninki daha belli olmadımı ezeynepe
Evet canım adettır o ınsallah duzenlı olur
Ben sevınmıstım herkes emzırdıgn surece olmazsın demışlerdı ama hıcte oyle olmadı
Dusunmuyormusun canım 3.
Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları ama işte bakması büyütmesi yetiştirmesi koruması kollaması iyi anne baba olması maddı manevi yetmesi gibi bir sürü sorumlulukları var
o erkek yağmuru bitmeden bir tanede biz yakalasak Allahım noluuurrrrMaşallah barekallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM,çok sevindim.
Babymuck merak etme seninde erkek bence,etrafımda 6 tane hamile var 5 tanesi erkek birisi kız,ALLAHIM erkek yağıyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?