Süper Anneler - 2011

eskilerdensin demek,kimsin ki sen
merak ettim şimdi...
eğer okumak istiyorsan bence kayıt yaptır,tabi çok zor hele çocuklarla..ama eğer gerçekten istiyorsan başarıyorsun..bölümüm ilahiyat..baya zor bi bölüm,özellikle arapçaama bi gayret biticek inş.
sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor spiral adetliyken çıkıyomuş,mecburen beklemedeyim,yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayım :) 10 gün var bat a...
ben spiralimi adet günümün dışında çıkartmıştım...yani çıkartılıoyr ama adetliyken daha kolay oluyormuş..
kolay gelsin bilge sana sınavda başarılar çok güsel notlar alırsın inşallahh.....
saol canım..ALLAH SANA DA KOLAYLIK VERSİN..
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu:na
zar:
hadi gözün aydın..Allah hayırlı etsin inş.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu

ben zaten hissetmiştim oglunun olacagını..çok çok .çok sevindim neler yapmıştın hadi anlat .ya ne yazacagımı şaşırdım heyecandannnnnn

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu

Allahhhhhh bi pipili daha geliyorrrrrr :)) maşallah canım
Gözün Aydın Rabbim sağlıklı evlat versin
Offf offf duygulandım :)

kızlar madem kalabalıklaştınız bişe sorucam
bilioyrsunuz 2.5 aylık bi kızım var ve ben adet oldum ve de sadece anne sütü veriyorum...en az dört ay olmamam gerekmez miydi?ilk doğumda dört ay sonra olmuştum..:26::26:
benim gibi olan var mı??

Son düzenleme:

Ben öyleydim canım 40 ım cıktıktan sonra hemen adet oldum ve duzenlıydı ıkı oğlumda da aynısı oldu üstelik sadece anne sütü verdim eskıden süt koruyor fılan dıye korunmazlarmıs demek kı korudugu fılan yokmus yapmayasın bıtane daha

Bölümün güzel ama zor evet az kalmıs inşallah bıtırısın

Ben unv okudum ama ıstedıgım bolum degıl oyuzden acıktan okumak ıstıyorum keske bu azım evlenıp cocuk yapmadan once gelseydı neyse ındallah gec kalmıs sayılmam okul hıter cocuklarda buyur bende iş hayatına atılırım gercı 30 yasıma gelmıs olacam ama olsun gec olsunda guc olmasın

Maşallah barekallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM,çok sevindim.

Babymuck merak etme seninde erkek bence,etrafımda 6 tane hamile var 5 tanesi erkek birisi kız,ALLAHIM erkek yağıyor maşallah

dmek benimki ciddi ciddi adet ha(
Allah tan korundum,yoksa bi bebş daha gelecekti..
neden geç kalmış olasın,daha otuz bile olmamışsın...hangi bölüm düşünüyorsun ??

Son düzenleme:

Çok ama çookk sevindim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizim için de dua et canım inşallah hayırlısıyla rabbim bize de gönlümüzdekini versin

dmek benimki ciddi ciddi adet ha(
Allah tan korundum,yoksa bi bebş daha gelecekti..
neden geç kalmış olasın,daha otuz bile olmamışsın...hangi bölüm düşünüyorsun ??

Evet canım adettır o ınsallah duzenlı olur

Ben sevınmıstım herkes emzırdıgn surece olmazsın demışlerdı ama hıcte oyle olmadı

Dusunmuyormusun canım 3.

Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları ama işte bakması büyütmesi yetiştirmesi koruması kollaması iyi anne baba olması maddı manevi yetmesi gibi bir sürü sorumlulukları var

canım ben 3. yü düşünmüyorum...
tabi zaman ne gösterir bilinmez..takdiri ilahi...
kazayla olursa bilememama kendim cesaret edemem galiba.

Maşallah barekallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM,çok sevindim.

Babymuck merak etme seninde erkek bence,etrafımda 6 tane hamile var 5 tanesi erkek birisi kız,ALLAHIM erkek yağıyor maşallah
o erkek yağmuru bitmeden bir tanede biz yakalasak Allahım noluuurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…