- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.221
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu
Maşallah barekallah,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM,çok sevindim.
Babymuck merak etme seninde erkek bence,etrafımda 6 tane hamile var 5 tanesi erkek birisi kız,ALLAHIM erkek yağıyor maşallah
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu
geçmez canım bilirim allh yardımcımız olsun günler su gibi akıp geçsin inşsona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyorspiral adetliyken çıkıyomuş,mecburen beklemedeyim,yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayım :) 10 gün var bat a...
canımmm cok üzüldüm ya inş kısa zamaanda atlatırısın ..kızında da bulantın olmuş muydu?Mmerhaba kızlar.beni merak edip soran herkese ilgileri için teşekkür ederim.şimdiye kadar kasık ağrılarım dışında herşey çok iyiydi.fakat birkaç gündür özellikle bugün hatta şu an yazarken maalesef midem çok kötü bulanıyor.yemek yediğime pişman oldum.çıkarmamak için direniyorum
cemre kızınız olur ınsalah
slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...benim iş bu ayda kaldı eşim kolunu kırdı 45 gün alçıda kalıcak hayırlısı böyleymiş bu ay çok istiyodum denemeyi ama kısmet değilmişevde eşimin kendi canı sıkılacağı için kayınvalidemlerde kalıyoruz burdaki arkadaslarınla görüşüyo çok sık giremeyebilirm görüşürüz
allah herkesden razı olsun bacılar rabbim cümlemize yaşatsın benim yaşadığım mutluluğu inşallah rabbim sağsalim kucağımada almayı nasip etsin inşaşlh sizde bana dua edin yaptıklarımı soran arkadaşlar gönülden dua namaz namaz namaz yumurtlama günü ilişki takviye 3 ay diyet bunlar
slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...benim iş bu ayda kaldı eşim kolunu kırdı 45 gün alçıda kalıcak hayırlısı böyleymiş bu ay çok istiyodum denemeyi ama kısmet değilmişevde eşimin kendi canı sıkılacağı için kayınvalidemlerde kalıyoruz burdaki arkadaslarınla görüşüyo çok sık giremeyebilirm görüşürüz
Hamile kaldıgımdan beri herkes kızın olucak senin Yada inşallah kızın olur bu kez diyordu
İster istemez etkilenmişimki bugün komşumun ablası ile konuşuyorduk bnm içime erkek doğdu dedi kendinden emin
Bi şekilde..! Ben bi kötu oldum( tabi çaktırmıyorum bide Off
Ne kdr etkileniyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?