Süper Anneler - 2011

kızlar ben size bir şey söyleyeceğim, bizim bebiş çalışması olalı 4-5 gün oldu, adetime de daha 9 gün var, fakat karnım 2 gündür acayip ağrıyor, rahmimde bir ağırlık var, böyle ağrıdıkça da akıntım geliyor, adet belirtisi desem hiç böyle olmazdı :111: gebelik hazırlığı mı desem bu kez de 4-5 günükken bu belirtiler olur mu, çok erken değil mi? bilemedim bir akıl verin yaaaaaaa

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu

Gozun aydin Allah anali babali buyutsun.kac cocugun var benim gibi iki kizinmi vardi yoksa ins bizede Allah nasip eder erkek cocuk.neler yapmistin anlatirmisin???

sona yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor spiral adetliyken çıkıyomuş,mecburen beklemedeyim,yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooppp ordayım :) 10 gün var bat a...
geçmez canım bilirim allh yardımcımız olsun günler su gibi akıp geçsin inş

canımmm cok üzüldüm ya inş kısa zamaanda atlatırısın ..kızında da bulantın olmuş muydu?

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi rabbim benim gibi isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğumuzu

canımmmmmmmmm cok cok tebrik ederim.sağ salim kucağına alırsın inşşş..

hamişler dualarınızı eksik etmeyin bizlerden

Bursadanda süper Birgün le hepinize merhaba diyorum.
Kızlar bu mübarek gününüzü kutluyorum kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim isteyen herkese o minik elleri tutmayı nasip eylesin.

slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...benim iş bu ayda kaldı eşim kolunu kırdı 45 gün alçıda kalıcak hayırlısı böyleymiş bu ay çok istiyodum denemeyi ama kısmet değilmiş evde eşimin kendi canı sıkılacağı için kayınvalidemlerde kalıyoruz burdaki arkadaslarınla görüşüyo çok sık giremeyebilirm görüşürüz

gözünaydın cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah banaa rabbim sağlıklı hayırlı bi kız evlat verir..sen yöntem denemişmiyin cnm

Hamile kaldıgımdan beri herkes kızın olucak senin Yada inşallah kızın olur bu kez diyordu
İster istemez etkilenmişimki bugün komşumun ablası ile konuşuyorduk bnm içime erkek doğdu dedi kendinden emin
Bi şekilde..! Ben bi kötu oldum ( tabi çaktırmıyorum bide Off
Ne kdr etkileniyorum yaaa

cok geçmiş olsun nasıl olmuş yaa..
inşallah tez vakitte iyileşir eşin.. opuyorum cnm seni

allah herkesden razı olsun bacılar rabbim cümlemize yaşatsın benim yaşadığım mutluluğu inşallah rabbim sağsalim kucağımada almayı nasip etsin inşaşlh sizde bana dua edin yaptıklarımı soran arkadaşlar gönülden dua namaz namaz namaz yumurtlama günü ilişki takviye 3 ay diyet bunlar

canim cok ama cok sevindim,allah senin sesini duydu simdide saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

gecmis olsun canimallah acil sifalar versin.

iste bu cevrenin bize dedikleri yuzunden burda degilmiyiz!!!bosver takma az kaldi en guzel cvb vereceksin ona.

Geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin.hayırlısıyla doğru zamanda deneme yaparsın ve hamiş haberini alırız inşallah.herşeyde bir hayır var derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…