Süper Anneler - 2011

inşaallah maçı kazanırsın .erkek istiyormuşsun dikkat etmedim,silikleşince mi maç olacak.ben çift çizgiyi görünce yaptım.kız için.ama soğan küründen midir nedir akıntı çook fazlaydı.

bende emir eriyim canım...bacılarım yap diycek yapıcam ben hayırlı sağlıklı bir erkekk dileniyorum Rabbimin hazinesinden inşallah verecek....AMİNNNN...

2.çizgiyi görünce hemen yasak bizde 2 çizgiden tahmini 24-36 saat sonra ama akıntı ve kasık ağrısı takibiyle...ayyy sanki çok güzel tutturmuşum gibi konuştum heee...

Son düzenleme:
ooooo dortimde burdaymış kızlar bu günlük idare edin beni... ev sahibi gibi hissettim kendimi

hadı hayırlısı olsun canım banada yardımcı olursun artık.ınsallah hepımız gonlumuzdekı muradımıza ererız canımmm

bakalım benım kacıncı gun cıkacak cıft cızgı leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesıııııııııııııınnnnnnnn

kısmetse agustos dıyorum bakalım bı tasınalımda daha rahat olurum sen tatıle ne zamana gıdeceksın.benı burda bırakmayın kızlar yaaa

şuanda bir tatil planı yok canım kız ne tatili yeni yeni azıma lokma koymaya başladım ben oyy pestilim çıkar valla bbeni yakınlar paklar zaten uzağa gitmeye ihtiyacım yok burası dağada denize ormana mevcut bir şehir

valla ben de bacılara uydum , gönlümüzdeki olur inşaalllah,tedbir kuldan,takdir allahtan.yum.çatlatma da deneseydin.bu arada kaç kızın var?

bizim bugun kontrolumz vardı.
bebeğim ERKEK miş.. haber vermek istedim sizlere.
bu kez değişmez bariz belliydi pipisi..

bu benim baktığım takvim erkek gösteriyordu sizinkini ama söylemek istemedim bide ben sizin yazılarınıza ilk buraya geldiğimde bişeyler yazdım ama bana cevap yazmadınız ve gönlünüzdekinden farklı bi cinsiyet olduğu için yazmadım

Son düzenleme:

deniz doktoruna sordunmu canım hangi yumurtadan hamiş kaldıgını . kızlar bende yumurta takibiyle hamiş kalmıştım sol yumurtadan kaldım sonuç kızım geliyor .birde uzayan akıntıdan 1 gün sonra oldu bizim 10 günde cinsel perhizimiz vardı .sagıma uyumuştum sert kahve de içirmiştim. 2 ay öncesi soda muz bolca tüketmiştik ama sonuç

Son düzenleme:
darısı başınıza inşallaaaaaahh amin

hayhaayyyy başımla beraber bacım nedemk

sagol canım

uzayan akıntıdan 1 gun sonra normal mı canım?yoksa gec mı kaldın acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…