- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.641
inşaallah maçı kazanırsın .erkek istiyormuşsun dikkat etmedim,silikleşince mi maç olacak.ben çift çizgiyi görünce yaptım.kız için.ama soğan küründen midir nedir akıntı çook fazlaydı.
hayırlısı olsun canım.senın dogunmların sezeryanmı oluyor normalmı canım
değiştiricemde tanımazlar beni herkes böyle tanıdı
darısı başınıza inşallaaaaaahh aminiyi ki de tuttu
ay canımm amin inşşşş
paylaşıyor canım hemde 3 gun oldu nerdeyse..bu arada bu ay yardımına cok ihtiyacım olacak canım testler konusunda
sen beni bekle canım detaylarıyla yazıcam,akşama çalışma varrr...bende saat bekliyorum,akıntı falan bekliyorum...sen yine bir adım öndesin benden...şimdiye kadar dikkat edipte öyle bir akıntım olduğunu bile farketmedim
uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladıktan hemen sonra geliyormuş ama bazen olmayabiliyormuş veya bazılarında daha erken yada geç gelebiliyormuş...yani kısacası sen kendini takip edeceksin canım...
darısı başınıza inşallaaaaaahh amin
hayhaayyyy başımla beraber bacım nedemk
ooooo dortimde burdaymışkızlar bu günlük idare edin beni... ev sahibi gibi hissettim kendimi
kız bak aksama kocana kahve yapmayı unutma hadı bakalım sabah yazarsın bızede
selam canım nerdesın nasılsın ıyımısın bulantıların nasıl.bende yardım beklıyorum benıde unutma sakın.
kızzz sen nezamn deneme yapıyon hani sesin soluğun çıkmıyo yaa aldınmı test
kısmetse agustos dıyorum bakalım bı tasınalımda daha rahat olurum sen tatıle ne zamana gıdeceksın.benı burda bırakmayın kızlar yaaa
bende emir eriyim canım...bacılarım yap diycek yapıcamben hayırlı sağlıklı bir erkekk dileniyorum Rabbimin hazinesinden inşallah verecek....AMİNNNN...
2.çizgiyi görünce hemen yasak bizde2 çizgiden tahmini 24-36 saat sonra ama akıntı ve kasık ağrısı takibiyle...ayyy sanki çok güzel tutturmuşum gibi konuştum heee...
slm 7103400817 bende ikinciye hamileyim benimkinin cinsiyetini de tahmin edebilr misin?
bizim bugun kontrolumz vardı.
bebeğim ERKEK miş.. haber vermek istedim sizlere.
bu kez değişmez bariz belliydi pipisi..
bu benim baktığım takvim erkek gösteriyordu sizinkini ama söylemek istemedim bide ben sizin yazılarınıza ilk buraya geldiğimde bişeyler yazdım ama bana cevap yazmadınız ve gönlünüzdekinden farklı bi cinsiyet olduğu için yazmadım[/QUOTE
MErhaba ; öncelikle belirtmeliyim ki inan b ana yazdigini gormedim. Gorsem bos gecmezdim.
Ne yazmistin sorumu sormustun?
Lutfen kusura bakma..
Demek senin takviminnde de erkek cikiyor
Valla bu cocuk demekki kaderimde varmis
Allah iki ogluma mutluluklari versin
Bende boyle mutlu olayim ...
Peki hangi ay kiz gözüküyor bakarmisin
darısı başınıza inşallaaaaaahh amin
hayhaayyyy başımla beraber bacım nedemk
deniz doktoruna sordunmu canım hangi yumurtadan hamiş kaldıgını . kızlar bende yumurta takibiyle hamiş kalmıştım sol yumurtadan kaldım sonuç kızım geliyor .birde uzayan akıntıdan 1 gün sonra oldu bizim 10 günde cinsel perhizimiz vardı .sagıma uyumuştum sert kahve de içirmiştim. 2 ay öncesi soda muz bolca tüketmiştik ama sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?