Süper Anneler - 2011

canım şimdi geçmişi okuyordum,sen demişsin ki en koyu çizgiyi gördükten 15 saat sonra uzayan akıntıda...benim ki aynen öyle oldu öğle 12 de pik yaptı test,kopkoyuydu 2. çizgi gece 03:00 da uzayan akıntıyı gördüm ve kasık ağrısıyla resmen çatladığını hissettim ...gerisi yüce Rabbimin takdiri...ben ondan gelene razıyım...heee tuttuysa tabi

ne diyosuuuuuunnnn kız mı yoksa da söyleyemiyorsun :18:

hayır canım kız mı erkek mi bilemedim kelin ilacı olsa başına sürer bu takvime bağlanma sadece 7 gece yusuf süresini dinle abdestli uyu yastığının altına da erkek bebek kıyafeti koy ve ''RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZİRRİYYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİ-UD''(Rabbim! bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla,şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.) sürekli okumaya çalış hergün 707 kere ''YA VARİS'' de ne bileyim daha çok şey var okursan ben bunları daha çok araştırıyorum taktir ALLAHtan hakkında hayırlı olanı versin

ay ne bileyim insan etkileniyo...önce bi tutsun da hayırlısıyla...teşekkür ederim canım dualar için...yusuf suresini 2 kez okudum...diğerlerini de okuycam inşallah

Arkadaslar merhaba benimde su an akintilarim basladi ama erken basladi daha adetim biteli 3 gun oldu kac gun devam edecek bilemiyorum akintim cok oluncami iliskiye gireyim yoksa bitincemi yarin sabahta ates olcmeye baslicam bakalim ins hepimizin tutar bu ay.

bazen erken yumurtlama olabiliyo canım ama normal de 3. gün erken...reglin kaç gün sürüyo?

Elif Elcin sana zahmet banada bakabilirmisin ben 3 ekim 1981, esim 19 haziran 1980
bir cocugum var 1 temmuz 2009 son adet tarihim
simdiki adet tarihim 3 haziran bu ay denicem tutarsa ins ne olacak bakalim
Allah hepimize hayirlisini versin ins.

Bende anlamadim genelde 27-28 gunde bir adet oluyorum 5-6 gunde reglim devam ediyor acaba erkenmi yumurtlucam hemen ovulasyon testimi alsam acaba bilmedim

hımm bencede test mutlaka al...11.gün başalamlısın testlere...eğer ki tam anlamıyla bişeyler uygulamak istiyorsan test şart

hımm bencede test mutlaka al...11.gün başalamlısın testlere...eğer ki tam anlamıyla bişeyler uygulamak istiyorsan test şart

sen test kullandinmi? benim bir kizim var cok sukur birde oglum olsun istiyorum yumurta catladiktan sonra iliski ile insallah olur gonlumde yatan bir kiz bir erkek. insallah hepimizin dualari kabul olur. Hemen test alip baslicam karar verdim.

benim bu ay tutmadı kızlar adet oldum 3 gün varken hemde,ben tekrar ağustosta denemeye baslıycam,eylulungulu hamile kalabildimi acaba beraber baslamıştık onun baktığı takvimi nette buldum teyzemin gelinindede tuttu oğlu vardı kızı olucak ondada tuttu kime baksam tutuyo yaa inanılır gibi değil tesadüfte olabilir ama bir kişide bile tutmamazlık olmadı insallah bendede olmaz ağustostan ocağa kadar kız görünüyo benim nasip kızmet işi allah yazmış zaten ama insan belki diyo yada keşke demememk için her yolu denemey çalışıyoruz tedbir bizden taktir allahtan,cemredenizinde erkek çıkıyodu erkek olucak hepsi tabiki tesadüf allah bilir ama bizde bi deniyelim işte napalım allahım herkeze gönlüne göre versin insallah

hayırlısı olsun canım ınsallah dıger ay tutar bebegın.eylulunde olmamıs oda adet olmus.hayırlısı olsun oda cok uzuldu.hangı takvımdı o canım bende bakayım kendıme

benım adetım 26 gunde bır oluyor ozaman teste 11 gunmu baslayacagım aldıgım zaman

Selam arkadaslar ben bu siteye uye olali yaklasik 1 hafta olacak benim bir kizim var Allaha cok sukur birde oglum olmasini cok istiyorum kizimdan firsat buldukca eski yazilanlari okumaya calisiyorum ama 3970 sayfa hepsini okumam imkansiz okuyabildigim kadariyla erkek bebege hamile olanlar var zahmet olmazsa neler yaptilar yazabilirlermi?

Benim anladigim kadariyla diyet yapmak gerekiyormus ama artik diyet icin gec kaldim. yumurtlama gunu tek iliski ve esime iliskiden once kahve. iliskiden sonra yarim saat yatip sonra saga donup yatilacak. Baska ne yapmam gerekiyor yazarsaniz cok sevinirim. Tabiki en basta bol bol dua, verecek olan Allah insallah hayirlisiyla.
Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.

canım,öncelikle okuyamam deme sayfalarıben o 3970 sayfayı tek tek bazı bölümleri 3-4 defa okudum...başka sayfalarda var eskilerde,araştır oku eğer ki kararlıylasan bilgilenmen şart...burda kim ne yazarsa yazsın herkesin vücudu farklı...diyet ben de yapmadım çünkü eşim beklemek istemiyo...test aldım ve yaptım...bi de buraya yazanlardan başka eski üyelerin paylaşımları var; inanır mısın ben hepsinin sürecini tek tek deftere kaydettim (inandıklarımı ve oğlu olanları tabi ki ) kk yı pc de en az 3 yeni sayfa açarak takip ettim kim kimdir diye...hepsinin kısa donlu çocukluk hallerini bilirim

month hangi takvim hayatım bu...biz de deneyelim çevremizde ve kendimizde...bakalım doğruluk payı nedir

Kızlar aranızda 17. gün yada 18. gün tek ilişki ile hamile kalan var mı
Ama hamileliğin bu günlerde olduğu kesin olmalı
başka korunmasız ilişki olmayacak yani
benimde denemediğim kalmadı
adetten hemen sonra, ortası
birde bunları deneyeyim dedim
mümkün değil hamile kalamazsın dedi arkadaşlar
bende en iyisini süper anneler bili dedim

hayırlısı olsun canım ınsallah dıger ay tutar bebegın.eylulunde olmamıs oda adet olmus.hayırlısı olsun oda cok uzuldu.hangı takvımdı o canım bende bakayım kendıme

month hangi takvim hayatım bu...biz de deneyelim çevremizde ve kendimizde...bakalım doğruluk payı nedir

ya demek oda adet oldu hayırlısı böyleymiş kızlar bu takvim bakın bakalım sizde ve çevrenizdekilerde tutuyomu yasınızı doğru hesaplayın mesela benim doğum tarihim 19 ocak 1989 24 yasında oluyorum 24e bakıyorum bu şekilde takvim bu

bu takvimle ilgili konu açtım oradan takip edelim kızlar hep beraber bakalım herkezde tutuyomu yorumlarınızı buraya yazın
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...tu-sizdede-tutuyomu-kizlar-bakin-bakalim.html

Son düzenleme:

16.gün tek ilişkiyle kaldım canım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…