- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.621
süper koyulaşmış ,ben 18 ve 21 .günde yakaladığımı bilirim.bugünü de kaçırma derim.Eki Görüntüle 731331 şimdi sıra kasık ağrısı ve akıntı takibi
selam canım senın adetlerın kacgunde bır oluyor ve yumurtlama zamanı denedım tutmadı demıssın nasıl buldun yumurtlamanı canım
benımde 1 kızm var denerız bu ay beraber :) tuttururuz inş
canım ben yum takıbı yaptırdım dr ama olmadı
Insallah Allahin izniyle bu ay ugurlu gelsin hepimiz saglikli hayirli bir erkek evlada kavusuruz
benımde 1 kızm var denerız bu ay beraber :) tuttururuz inş
canım ben yum takıbı yaptırdım dr ama olmadı
Insallah Allahin izniyle bu ay ugurlu gelsin hepimiz saglikli hayirli bir erkek evlada kavusuruz
süper koyulaşmış ,ben 18 ve 21 .günde yakaladığımı bilirim.bugünü de kaçırma derim.
kızlar selam.ben bu akıntı ıslerını hala çözemedım.sımdı benım adetlerım 26 gunde bır oluyor ve adetımın 12 13 14 gunlerı o uzayan akıntı gelıyor.o akıntı oluncamı ilişkıye gırılıyordu.erkek bebek ıcın yoksa akıntı bıtıncemı ben hıc anlamadım
sen beni bekle canım detaylarıyla yazıcam,akşama çalışma varrr...bende saat bekliyorum,akıntı falan bekliyorum...sen yine bir adım öndesin benden...şimdiye kadar dikkat edipte öyle bir akıntım olduğunu bile farketmedim
uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladıktan hemen sonra geliyormuş ama bazen olmayabiliyormuş veya bazılarında daha erken yada geç gelebiliyormuş...yani kısacası sen kendini takip edeceksin canım...
ayy elmanın kızarmasına cok sevındım en koyu cızgıden sonra 12 saat içinde çatlayacak demektir...her ıkı sasatte test yapacaksın artık demı facede oyle dıyordu kızlar
ayy elmanın kızarmasına cok sevındım en koyu cızgıden sonra 12 saat içinde çatlayacak demektir...her ıkı sasatte test yapacaksın artık demı facede oyle dıyordu kızlar
Deniz hayırlı bir evlat olsun
Sen ilk günden erkek hissediyordun zaten hayırlısı buymuş
Babynin kesinleşti mi
Eylülüngülü önümüzdeki aya olur inşallah
aynen canım en koyu çizgiyi bu sabah 8 de gördüm,10 da bidaha yaptım ama önceki daha koyuydu...2 saatte bir yapıyorum artık...akıntıyı bekliyorumnasıl hissediyorsun dersen;hani internetten yazışıp biyerde buluşursun seni nasıl tanıycam dersin,aynı bende akıntıya diyorum seni nasıl tanıycam diye
keşke daha önce dikkat etmiş olsaydım nasıl bişey diye :18:
facede paylaşıyormu test ben görmüyuorum
2 saatte bir idrar boşaltmak testi yanıltır açık varir bazen yanılırsın söylemek istedim acele etme testlerin arasında enaz 3 saat olsun idrara sık çıkma en yanıltan budur birde bol sıvı alımı buarada akıntından daha ziyadee ağrını dinle bıçak batması gibi tek tarafında yanan bir sızlama olucak yumurta çatlarken iyi dinble hissedersin
inşaallah maçı kazanırsın .erkek istiyormuşsun dikkat etmedim,silikleşince mi maç olacak.ben çift çizgiyi görünce yaptım.kız için.ama soğan küründen midir nedir akıntı çook fazlaydı.sabah yaptığım dahada koyu çıktıakşama milli maç varrrrr
bu arada kaç gündür kendi telaşımdan yazmayı unutuyorum,senin nick değiştirme zamanın geldi TUTTUYA3 olsun
ay canımm amin inşşşşbu ay ben bidahaki ay da sen inşallah peşpeşe hamiş kalırız
facede paylaşıyormu test ben görmüyuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?