Süper Anneler - 2011

selam canım senın adetlerın kacgunde bır oluyor ve yumurtlama zamanı denedım tutmadı demıssın nasıl buldun yumurtlamanı canım

Adetlerim genelde 27 ya da 28 gunde bir oluyor 13. ve 14. gunler akintim fazlalasiyor ve kasiklarimda agri oluyor oyle tahmin edip iliskiye girdim ama olmadi acaba ovulasyon testimi denesem bu ay bilemiyorum

kızlar selam.ben bu akıntı ıslerını hala çözemedım.sımdı benım adetlerım 26 gunde bır oluyor ve adetımın 12 13 14 gunlerı o uzayan akıntı gelıyor.o akıntı oluncamı ilişkıye gırılıyordu.erkek bebek ıcın yoksa akıntı bıtıncemı ben hıc anlamadım

sen beni bekle canım detaylarıyla yazıcam,akşama çalışma varrr...bende saat bekliyorum,akıntı falan bekliyorum...sen yine bir adım öndesin benden...şimdiye kadar dikkat edipte öyle bir akıntım olduğunu bile farketmedim

uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladıktan hemen sonra geliyormuş ama bazen olmayabiliyormuş veya bazılarında daha erken yada geç gelebiliyormuş...yani kısacası sen kendini takip edeceksin canım...

ayy elmanın kızarmasına cok sevındım en koyu cızgıden sonra 12 saat içinde çatlayacak demektir...her ıkı sasatte test yapacaksın artık demı facede oyle dıyordu kızlar

Son düzenleme:
ayy elmanın kızarmasına cok sevındım en koyu cızgıden sonra 12 saat içinde çatlayacak demektir...her ıkı sasatte test yapacaksın artık demı facede oyle dıyordu kızlar

aynen canım en koyu çizgiyi bu sabah 8 de gördüm,10 da bidaha yaptım ama önceki daha koyuydu...2 saatte bir yapıyorum artık...akıntıyı bekliyorum nasıl hissediyorsun dersen;hani internetten yazışıp biyerde buluşursun seni nasıl tanıycam dersin,aynı bende akıntıya diyorum seni nasıl tanıycam diye

keşke daha önce dikkat etmiş olsaydım nasıl bişey diye :18:

2 saatte bir idrar boşaltmak testi yanıltır açık varir bazen yanılırsın söylemek istedim acele etme testlerin arasında enaz 3 saat olsun idrara sık çıkma en yanıltan budur birde bol sıvı alımı buarada akıntından daha ziyadee ağrını dinle bıçak batması gibi tek tarafında yanan bir sızlama olucak yumurta çatlarken iyi dinble hissedersin

Son düzenleme:
facede paylaşıyormu test ben görmüyuorum

nasıl görmüyorsun canım yaaa :26: ben saat saat paylaşıyorum...bizim sayfamıza baksana...az önce yaptığımda c tden daha koyuydu...sanırım pik yaptı artık...foto koyamıyorum işyerindeyim akşama koyucam...

sen bi daha bak faceye

benim yumoşlar solda ya şimdi ordamı olacak batma :26:

bu arada kaç gündür kendi telaşımdan yazmayı unutuyorum,senin nick değiştirme zamanın geldi TUTTUYA3 olsun

sabah yaptığım dahada koyu çıktı akşama milli maç varrrrr
inşaallah maçı kazanırsın .erkek istiyormuşsun dikkat etmedim,silikleşince mi maç olacak.ben çift çizgiyi görünce yaptım.kız için.ama soğan küründen midir nedir akıntı çook fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…