Süper Anneler - 2011

bu da az önce yaptığım test kızlar...geçen ay 15.gün hafif kasık ağrısı be 10 dk sonra bembeyaz,kıvamlı bi akıntı geldi...bugün de 5 gibi aynı şey oldu...bu yumurtlama akıntısı değildir dimi?:26: valla yapıcam deniz gibi 2 gün kala,nasılsa erkek oluyo...bu ne yaaaaaaaaaaaa

selam canım senın adetlerın kacgunde bır oluyor ve yumurtlama zamanı denedım tutmadı demıssın nasıl buldun yumurtlamanı canım

ben geldimmmmmm nasılsınız kızlar iyimisiniz özledim sizi kızlar.Deniz hayırlısı böyleymiş canım .hayırlı evlat olur inşallah bu arada ezeynepe den haber yok çok merak ediyorum .neden gelmiyor buraya .ya kızlar herkes bahar temizligini bitirdi benim kaldı.kardeşimi bekliyorum o gelip yapacak zaten bu göbekle ben neyapabilirimki ikide çocuk offff offffff

babycim tebrik ederim,en başından beri içime hep erkek doğmuştu seninki tebrik ederim.hayırlısı olsun.

babycim tebrik ederim,en başından beri içime hep erkek doğmuştu seninki tebrik ederim.hayırlısı olsun.

Maral ; baby nin kızı olacakmış cnm erkek diyen yanılmış
3. Kız yani. Keşke yanılmış olsalar o da iki kızdan sonra oğlanı tatsa
Ben hiç inanamıodum ztn kızım olucagına.
Dediğin gibi kocaların spermleri ile alakalı kesinlikle cnm
Dun çok kötüydüm saklayamam
Ama alışıcam Yöntem fln hikaye ztn ben Neler yaptığımı gecmiş sayfalarda yazmıştım.
Bana 3. De bulursun diyorlar Dr bile oyle dedi
3. Yü düşünmüyorum doğurmak bişey değil bakmak güzel bi gelecek sağlamak eğitimini tamamlatabilmek
Bunlar cok zor. En azından bnm maddi gücüm buna yetmez
Eşim de dio üzülme ilerde belki kızımız olur die
Ama bnm için bu defter kapanmıştır.
Rabbim bunlara saglık ve mutluluk versin.

Son düzenleme:
benımde 1 kızm var denerız bu ay beraber :) tuttururuz inş

Deniz hayırlı bir evlat olsun
Sen ilk günden erkek hissediyordun zaten hayırlısı buymuş
Babynin kesinleşti mi
Eylülüngülü önümüzdeki aya olur inşallah

kac haftalık oldun canım cınsıyet kesınlestımı.nasılsın bulantın falan varmı

benim de 3. kızım olacak canım,bakmakta da çok zorlanacam eminim.küçük kızım 1 yaşında şimdi,doğumda 1,5 bile olmayacak.büyük kızım da5,5 yaşında olacak ilkokul 1. sınıfa başlayacak.doğum ,bebek ve 1. sınıf stresi.... hepsini bir arada yaşayacaz.hepsini doğru dürüst büyütüp yetiştirmek niyetindeyiz.bir de çalışıyorum bu nedenle çok yorucu olacak.4. bir bebek benim sonum olur gibi geliyor.zaten yaş ta 35.hayırlısı diyelim.benim dr um da 4.yü yaparsın diyo ama boşuna.

kızlar Allah mı söyletiyor nedir erkek bebek olacak diye benim kızım olacak bu son şansımdı oda olmadı.bundan sekiz hatta dokuz yıl öncesiydi ben ikinci bebegi düşünüyordum aslında düşünmüyordum eşimin ısrarları üzerine düşündüm neyse nenem bize geldi bana sakın çocuk falan düşünme dedi neden diye sordum oda aynen şu şekide senin 3 tane kızın olacak dedi bana nenemin rüyalarıda hep çıkar ama biryandanda kendimi o rüyaya şartlandırmak istemedim birkaç ay sonra 2 kızıma hamile kaldım .üçüncü bebegime gelecek olursak kız olacagını bile bile yaptım o rüyanın çıkacagını bildigim halde kader diyelim ne diyelim kızlar .

hayırlısı olsun canım.senın dogunmların sezeryanmı oluyor normalmı canım

Cnm hatırlıyorsan rüyasında neler gormuş söyleyebilir misin cok mrk ettim.

Maral sözlerine tamamen katılıyorum cnm
İlk okul zmnı cok zorrrrr yeğenim ilk okula başlamıştı ırmak doğmuştu.
Ablam baya zorlandı offf
Valla ben Aralı tam gün okula yazdırdım ana sınıfı.
Amcak belki bebekle ilgilenirim sağlıklı bi şekilde
Bu arada olan bizede oluo. Saç baş dağınık berduş berduş dolanırız artık :)))
Alkah gücünü kuvvetini verecektir.
Onların bi gülüşü yeter yorgunluğu atmaya

yavuzcum döngüm 27 gün aslında ama bu ay gecikme yaşadım...ateşimi ölçmüyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…