- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.661
bu benim baktığım takvim erkek gösteriyordu sizinkini ama söylemek istemedim bide ben sizin yazılarınıza ilk buraya geldiğimde bişeyler yazdım ama bana cevap yazmadınız ve gönlünüzdekinden farklı bi cinsiyet olduğu için yazmadım
valla ben de bacılara uydum , gönlümüzdeki olur inşaalllah,tedbir kuldan,takdir allahtan.yum.çatlatma da deneseydin.bu arada kaç kızın var?
tamam canım tutacak mı bakalım eşinin senin doğum tarihleri gün ay yıl son adet tarihin ilk çocuğunun son adet zamanınıda yaz deneyelim
bu benim baktığım takvim erkek gösteriyordu sizinkini ama söylemek istemedim bide ben sizin yazılarınıza ilk buraya geldiğimde bişeyler yazdım ama bana cevap yazmadınız ve gönlünüzdekinden farklı bi cinsiyet olduğu için yazmadım[/QUOTE
MErhaba ; öncelikle belirtmeliyim ki inan b ana yazdigini gormedim. Gorsem bos gecmezdim.
Ne yazmistin sorumu sormustun?
Lutfen kusura bakma..
Demek senin takviminnde de erkek cikiyor
Valla bu cocuk demekki kaderimde varmis
Allah iki ogluma mutluluklari versin
Bende boyle mutlu olayim ...
Peki hangi ay kiz gözüküyor bakarmisin
ALLAH herkesin gönlüne göre versin insan iki çiceğide koklamak istiyor tabi ki ve ayrıca benim niyetimde öyle olmadığı için yazmadım bu takvimin doğruluğunu deniyoruz inşallah yanılmıştır hayırlısı ne ise o olsun
bana nediyo o takvim bak bakalaımilişki günüm 3 mart saatim 11 1:eşimin doğum tarihi 15.02.1984 benimkide 18.02. 1986
bacım yaa ben sana daha önce yazdım ama görmedin,tarihime baktın kızın var dedin doğru...ama bi tane daha olması lazım dedin,bildin...onun sat ı ne t değil de ondan söylemediydim...
bana da baksana bu akşam deneme var tutarsa nolursat 24 mayıs ya da 28 mayıs(karışık biraz lekelenme 24 mayısta 4 gün sonra söküldü,yumurtlama geç oldu)sen ikisine de bakıver... 31.01.1979 benim 30.03.1979 eşimin doğum tarihi...tarihler doğru canım günü gününe...
ALLAH herkesin gönlüne göre versin insan iki çiceğide koklamak istiyor tabi ki ve ayrıca benim niyetimde öyle olmadığı için yazmadım bu takvimin doğruluğunu deniyoruz inşallah yanılmıştır hayırlısı ne ise o olsun
Evet ve bnm hayalimdi kiz cocuk...
Takviminle bana kiz aylarina bakabilirmisin
Oyle bi takvim mi yani?
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin.
Kafami dagitmaya calisiyorum bu aralar..
Evet ve bnm hayalimdi kiz cocuk...
Takviminle bana kiz aylarina bakabilirmisin
Oyle bi takvim mi yani?
Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin.
Kafami dagitmaya calisiyorum bu aralar..
canım bilerek sana kız zamanını söylemedim çünkü 2007 eylülde hamile kaldığın erkek bebeğin kız görünüyor yani bu ikinci erkek görünüyor o yüzden sende de tam tutmuyor ikiside tutmadığı için sana söylemem boşuna canım
rica etsem bana da bakabilir misin?hangi bilgiler gerekiyor?
eşinin senin doğum tarihleriniz gün ay yıl çocuğunun varsa onun son adet tarihin
hemencik yazıyorum,iki çocuğum var,3.yolda.sat1: 19/08/2004 , sat2: 26/04/2009 veee sat3:28/04/2013
eşim:21/07/1975
ben:17/06/1977
şimdiden teşekkürler.
eline sağlık,daha kızı bulamadım sıra şaşırır umarım.3.kız olur belki.bu takvime göre ilk kız ikincisi erkek üçüncüsü erkek çıktı canım
ben redbull birde şekersiz sütsüz nescafe vermiştim
maralcım hoşgeldinnnnnmalum ben nöberçi bugün pc de
deniz doktoruna sordunmu canım hangi yumurtadan hamiş kaldıgını . kızlar bende yumurta takibiyle hamiş kalmıştım sol yumurtadan kaldım sonuç kızım geliyor .birde uzayan akıntıdan 1 gün sonra oldu bizim 10 günde cinsel perhizimiz vardı .sagıma uyumuştum sert kahve de içirmiştim. 2 ay öncesi soda muz bolca tüketmiştik ama sonuç
ya canım siz aynı sene doğmuşsunuz ve sen ay olarakta eşinden büyüksün yani sen daha çok baskın geliyorsun bu takvimin tutmadığı arkadaşlarda var kızın tuttu ama diğerinin cinsiyetinden tam emin değillim yani ben bişey deyimem hakkınızda hayırlısı ne ise o ALLAH gönlünüze göre versin
kız yaptın mı icraat,gazan mübarek olsun,hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?