Süper Anneler - 2011

bana nediyo o takvim bak bakalaım ilişki günüm 3 mart saatim 111:eşimin doğum tarihi 15.02.1984 benimkide 18.02. 1986

tamam canım tutacak mı bakalım eşinin senin doğum tarihleri gün ay yıl son adet tarihin ilk çocuğunun son adet zamanınıda yaz deneyelim

bacım yaa ben sana daha önce yazdım ama görmedin,tarihime baktın kızın var dedin doğru...ama bi tane daha olması lazım dedin,bildin...onun sat ı ne t değil de ondan söylemediydim...

bana da baksana bu akşam deneme var tutarsa nolur sat 24 mayıs ya da 28 mayıs(karışık biraz lekelenme 24 mayısta 4 gün sonra söküldü,yumurtlama geç oldu)sen ikisine de bakıver... 31.01.1979 benim 30.03.1979 eşimin doğum tarihi...tarihler doğru canım günü gününe...

bana nediyo o takvim bak bakalaım ilişki günüm 3 mart saatim 111:eşimin doğum tarihi 15.02.1984 benimkide 18.02. 1986

:)))) ya canım sana tam bişey söyleyemem ama son adet tarihin 17 şubat veya daha önce dimi öyle ise erkek bebek eşinle sen aynı ay doğumlu olmanız(şubat) o yüzden

Son düzenleme:

ya canım siz aynı sene doğmuşsunuz ve sen ay olarakta eşinden büyüksün yani sen daha çok baskın geliyorsun bu takvimin tutmadığı arkadaşlarda var kızın tuttu ama diğerinin cinsiyetinden tam emin değillim yani ben bişey deyimem hakkınızda hayırlısı ne ise o ALLAH gönlünüze göre versin

sen yapılması gereken herşeyi yapmışsın töremiz gereğince.ben de yöntem deneyecektim kaza olmasaydı içimde kaldı.ama olmayacağı varmış işte.bu sene de kime sorsan herkesinki erkek.komşular bile nasıl senin olmuyo ya diye üzülüyolar.demek ki çok dirençliyim ya da adamın spermlerinden kız olanlar hızlı koşuyo hep.

ne diyosuuuuuunnnn kız mı yoksa da söyleyemiyorsun :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…