Süper Anneler - 2011

erkek bebek isteyenlerin hepsi tek ilşki ile hamile kalmaya çalışıyorlar...gördüğüm kadarıyla başaran da çok...mümkün değil diyen arkadaşlarının cinsiyet isteği yoktur,o yüzden imkansız diyorlar...5-6 ay önce süper anneleri okumadan bana sorsaydın ben de imkansız derdim...ama şimdi görüyorum ki gayette mümkün

benım kızım tuttu vallahı

Elif Elcin sana zahmet banada bakabilirmisin ben 3 ekim 1981, esim 19 haziran 1980
bir cocugum var 1 temmuz 2009 son adet tarihim
simdiki adet tarihim 3 haziran bu ay denicem tutarsa ins ne olacak bakalim
Allah hepimize hayirlisini versin ins.

canım sende de tutmadı erkek çıktı bu takvime göre senin kızın var galiba benimde 1 kızım var erkek için bende araştırıyorum canım

olmadı canım benimde ne yazıık kı
olsun hayırlısı ile bu ay kalırız inşşşş

siteye fazla giremiyorum,işlerim çok yoğun.dün sabredemedim kan tahlili yaptırdım. 2. çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.son adet tarihim 20 mayıs ve 2 adet arası 24 gün, erkek çocuk için ovulasyon tarihi hesaplayan sitelerden hesapladım 30 mayıs diyodu.30-31e bağlayan gece tek ilişkiyle hamile kaldım. bazı takvimlerde erkek bazılarında kız diyor.dünyalar güzeli bir kızım var ve bununda erkek olmasını isterim (Rabbim nasip ederse). 7106400817 arkadaşım sendeki takvim nasıl bişey onda nedir acaba?benim doğum tarihim 03,07,1980. kafam iyice karıştı.bu takvimlere güvenmek doğrumu sizce arkadaşlar?bilgisayardaki çin takvimlerinde erkek çıkıyo ama month arkadaşın takviminde kız(((((((((((((

evt canımadetlerimbazen 29 bazen 30 benim yalnız yumurtlamam genelde 14.gün olurdu canım deneme yaptığım ay 16.gün olmuştu değişebiliyor yanii gün meselesi kalıcı değil takip lazım

merhaba canım ovulasyon testi ile mi takip yaptın acaba, ben bugün ovulasyon testi denemeye başladım çift çizgiyi görünce inşallah benimde senin gibi bir oğlum olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

eşinin doğum tarihini bi de kızına ne zaman hamile kaldın son adeti yaz bakalım bi

20,12,1981 eşimin doğum tarihi,kızıma son adet tarhim 8 nisan 2007 idi.ve kızımda eşimle aynı gün doğdu erken doğumla 20,12,2007 de.36,3 günlük doğdu

20,12,1981 eşimin doğum tarihi,kızıma son adet tarhim 8 nisan 2007 idi.ve kızımda eşimle aynı gün doğdu erken doğumla 20,12,2007 de.36,3 günlük doğdu

canım benim takvim olmuyor ama çin takvimine doğduğun ay temmuz 1 ekle oluyor diğer month arkadaşımızınki de oluyor sana bide eylulungulu arkadaşımızın takvimide oldu canım

anlamadım canım ya, oldu derken nasıl yani kızmı çıkıyo erkekmi o takvimlere göre?senin takvim neden olmadı?çin takviminde erkek çıkıyo, eylülüngülünede daha önce yazmıştım oda temmuzda erkek diğerlerinde kız demişti..............of çok gerildim ya(((( benim 3. bir şansım olmayabilir, çünkü kalp hastasıyım bu son(((((((((((((((((((

canım hayırlı olsun sen takvimlere takılma hamişliğininn tadını çıkarmaya bakk.rabbım gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inş

hayırlı olsun canım kendını sıkma ve bu takvımlere baglanma.allah verecek ne verırse.ıcını ferah tut lutfen.herkes takvımnlemı hamıle kalıyor sankı.senın adetlerın kacgunde bır oluyor peki

merhaba canım ovulasyon testi ile mi takip yaptın acaba, ben bugün ovulasyon testi denemeye başladım çift çizgiyi görünce inşallah benimde senin gibi bir oğlum olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

çift çizgiyi görünce kesinlikle ilişki olmaz önemli olan çift çizginin çıktığı ilk anı yakalamak ve üzerine sayıp çatladığı anı bulmaktır çizgi 24 36 saat koyuluğunu korur t çizgisi cden daha koyu olur zirveye çıkar bu yumurtlamanın yaklaştığının haberc,s,d,r testlerini buraya yollarsan yardımcı oluruz inşallah kolay gelsin veya face adresin varsa bana özelden yolla sana ulaşabilirim daha kolay olur

erkek bebek için benden yardım isyteyen arkadaşlar önce dualarınızı edin rabbinize güvenin inşallah dileğinizi verir hee ben vesile olabilirsemde ne mutlu bana özelden face adresi yollarsanıztestlerinizi akıntı ve ağrılarınızı adet günlerinşzş kullanarak yardımcı olmaya çalışırım inşallah

ewet kız çıkıyor yanlış hesaplamışsın canım bende bu ay deneyeceğim hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…