- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.701
Kızlar aranızda 17. gün yada 18. gün tek ilişki ile hamile kalan var mı
Ama hamileliğin bu günlerde olduğu kesin olmalı
başka korunmasız ilişki olmayacak yani
benimde denemediğim kalmadı
adetten hemen sonra, ortası
birde bunları deneyeyim dedim
mümkün değil hamile kalamazsın dedi arkadaşlar
bende en iyisini süper anneler bili dedim
ya demek oda adet oldu hayırlısı böyleymiş kızlar bu takvim bakın bakalım sizde ve çevrenizdekilerde tutuyomu yasınızı doğru hesaplayın mesela benim doğum tarihim 19 ocak 1989 24 yasında oluyorum 24e bakıyorum bu şekilde takvim bu
Eki Görüntüle 733375
bu takvimle ilgili konu açtım oradan takip edelim kızlar hep beraber bakalım herkezde tutuyomu yorumlarınızı buraya yazın
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...tu-sizdede-tutuyomu-kizlar-bakin-bakalim.html
Elif Elcin sana zahmet banada bakabilirmisin ben 3 ekim 1981, esim 19 haziran 1980
bir cocugum var 1 temmuz 2009 son adet tarihim
simdiki adet tarihim 3 haziran bu ay denicem tutarsa ins ne olacak bakalim
Allah hepimize hayirlisini versin ins.
canım sende de tutmadı erkek çıktı bu takvime göre senin kızın var galiba benimde 1 kızım var erkek için bende araştırıyorum canım
Hadı bakalım hayırlısı inşallah seninde benimde bir oğlumuz olur. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aminnnnn
benim bu ay tutmadı kızlar adet oldum 3 gün varken hemde,ben tekrar ağustosta denemeye baslıycam,eylulungulu hamile kalabildimi acaba beraber baslamıştık onun baktığı takvimi nette buldum teyzemin gelinindede tuttu oğlu vardı kızı olucak ondada tuttu kime baksam tutuyo yaa inanılır gibi değil tesadüfte olabilir ama bir kişide bile tutmamazlık olmadı insallah bendede olmaz ağustostan ocağa kadar kız görünüyo benim nasip kızmet işi allah yazmış zaten ama insan belki diyo yada keşke demememk için her yolu denemey çalışıyoruz tedbir bizden taktir allahtan,cemredenizinde erkek çıkıyodu erkek olucak hepsi tabiki tesadüf allah bilir ama bizde bi deniyelim işte napalımallahım herkeze gönlüne göre versin insallah
16.gün tek ilişkiyle kaldım canım kesin :)
sonuncusu dimi tatlım cinsiyet erkek yani
bu arada senin adetlerin kaç günde bir oluyor??
evt canımadetlerimbazen 29 bazen 30 benim yalnız yumurtlamam genelde 14.gün olurdu canım deneme yaptığım ay 16.gün olmuştu değişebiliyor yanii gün meselesi kalıcı değil takip lazım
siteye fazla giremiyorum,işlerim çok yoğun.dün sabredemedim kan tahlili yaptırdım. 2. çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.son adet tarihim 20 mayıs ve 2 adet arası 24 gün, erkek çocuk için ovulasyon tarihi hesaplayan sitelerden hesapladım 30 mayıs diyodu.30-31e bağlayan gece tek ilişkiyle hamile kaldım. bazı takvimlerde erkek bazılarında kız diyor.dünyalar güzeli bir kızım var ve bununda erkek olmasını isterim (Rabbim nasip ederse). 7106400817 arkadaşım sendeki takvim nasıl bişey onda nedir acaba?benim doğum tarihim 03,07,1980. kafam iyice karıştı.bu takvimlere güvenmek doğrumu sizce arkadaşlar?bilgisayardaki çin takvimlerinde erkek çıkıyo ama month arkadaşın takviminde kız(((((((((((((
20,12,1981 eşimin doğum tarihi,kızıma son adet tarhim 8 nisan 2007 idi.ve kızımda eşimle aynı gün doğdu erken doğumla 20,12,2007 de.36,3 günlük doğdu
anlamadım canım ya, oldu derken nasıl yani kızmı çıkıyo erkekmi o takvimlere göre?senin takvim neden olmadı?çin takviminde erkek çıkıyo, eylülüngülünede daha önce yazmıştım oda temmuzda erkek diğerlerinde kız demişti..............of çok gerildim ya(((( benim 3. bir şansım olmayabilir, çünkü kalp hastasıyım bu son (((((((((((((((((((
anlamadım canım ya, oldu derken nasıl yani kızmı çıkıyo erkekmi o takvimlere göre?senin takvim neden olmadı?çin takviminde erkek çıkıyo, eylülüngülünede daha önce yazmıştım oda temmuzda erkek diğerlerinde kız demişti..............of çok gerildim ya(((( benim 3. bir şansım olmayabilir, çünkü kalp hastasıyım bu son (((((((((((((((((((
merhaba canım ovulasyon testi ile mi takip yaptın acaba, ben bugün ovulasyon testi denemeye başladım çift çizgiyi görünce inşallah benimde senin gibi bir oğlum olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?