- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.721
daha 4. gündeyimne zormuş böyle beklemek yaaa
az kaldı hadı bakalım dur sabırsızlanma bakalım.bak ya tutarsa sana neler yapmış gördunmu
senin tuzun kuru tabi deluuuu
çift çizgiyi görünce kesinlikle ilişki olmaz önemli olan çift çizginin çıktığı ilk anı yakalamak ve üzerine sayıp çatladığı anı bulmaktır çizgi 24 36 saat koyuluğunu korur t çizgisi cden daha koyu olur zirveye çıkar bu yumurtlamanın yaklaştığının haberc,s,d,r testlerini buraya yollarsan yardımcı oluruz inşallah kolay gelsin veya face adresin varsa bana özelden yolla sana ulaşabilirim daha kolay olur
hayırlı olsun canım kendını sıkma ve bu takvımlere baglanma.allah verecek ne verırse.ıcını ferah tut lutfen.herkes takvımnlemı hamıle kalıyor sankı.senın adetlerın kacgunde bır oluyor peki
5. gün kızlar...sanki tutmasa daha çok sevinicem...ne bileyim kafam çok karışık,zamanlama bana göre iyiydi ama;takıldığım şeyler var...ilişkiden önce kahve içirmedim,1 ay öncesinde fitil falan kullanacaktım,altınlarımı takıcaktım,yastığımın altına erkek bebek kıyafeti koyacaktım...rusu,çini,japonu,almanı,biosu,bütün birleşmiş milletler takvimi kız diyo bu ay için
ay nerelere gideyim,hiçbir yere sığamaz oldum...bütün gün pc başındayım,zaten tutarsa da sanal bebek olucak benim ki
24 günde bir oluyor canım.en son 20 mayıstı ve 30 mayıs ovulasyon tarihi diye hesaplamıştım int.sitelerinden.31 mayıs a girdiğimizde gece 1 de tek ilişki ile hamile kaldım.vajinal duş, saka su.sağ tarafıma yattım. yarım saat önce kahve, limonlu soda,5 gün cinsel perhiz.bikaç hafta tuzlu proteinli yiyecek falan...çin takvimide tutuyodu...yani anlican aklıma gelen ve burdan erkek çocuk için okuduğum hemenhemen herşeyi denedim... dediğim gibi belki bu son şansım diye(((((((dua edin inş. bana ve bebeğime birşey olmadan sağlıklı hayırlı bir şekilde(tabi gönlümde erkekde, Rabbim neyi nasip ederse artık)olsun.
bide arkadaşlar ben ilişki oldu olalı sağ tarafımda sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum.2 hafta oldu ve solda hiçbirşey hissetmedim.bunuda paylaşayım istedim.kızmda nasıl oldu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?