Süper Anneler - 2011

bitti canım bitti de işkence bekleme günleri başladı....:18: eşimde gelip gelip oğlumun anası diyo

hadi allah gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin.gerçekten beklemek zor.oldumu,sağlıklımı ve cinsiyet.

canım delirdiğimi düşünme ama daha gebelik var mı diye beklemedeyim malum cinsel perhizle ymurtlama günü tek ilişki denedik...tuttumu onu bekliyorum...

kızlarımda ne güzeldi,ne zaman eserse o zaman oluyordu ilişki;aaaa bi bakıyodum regl geömiş hamileyim kız yapmak kolaymış gibi geliyor bana,en azından stresi yok yap yap bekle....

Allah razi olsun canim, facesim yok testleri yapiyorum ama daha silik cikiyor daha zamani gelmedi sanirim. resimleri eklemeye calisirim ins.

hayırlı olsun canım kendını sıkma ve bu takvımlere baglanma.allah verecek ne verırse.ıcını ferah tut lutfen.herkes takvımnlemı hamıle kalıyor sankı.senın adetlerın kacgunde bır oluyor peki

24 günde bir oluyor canım.en son 20 mayıstı ve 30 mayıs ovulasyon tarihi diye hesaplamıştım int.sitelerinden.31 mayıs a girdiğimizde gece 1 de tek ilişki ile hamile kaldım.vajinal duş, saka su.sağ tarafıma yattım. yarım saat önce kahve, limonlu soda,5 gün cinsel perhiz.bikaç hafta tuzlu proteinli yiyecek falan...çin takvimide tutuyodu...yani anlican aklıma gelen ve burdan erkek çocuk için okuduğum hemenhemen herşeyi denedim... dediğim gibi belki bu son şansım diye(((((((dua edin inş. bana ve bebeğime birşey olmadan sağlıklı hayırlı bir şekilde(tabi gönlümde erkekde, Rabbim neyi nasip ederse artık)olsun.

5. gün kızlar...sanki tutmasa daha çok sevinicem...ne bileyim kafam çok karışık,zamanlama bana göre iyiydi ama;takıldığım şeyler var...ilişkiden önce kahve içirmedim,1 ay öncesinde fitil falan kullanacaktım,altınlarımı takıcaktım,yastığımın altına erkek bebek kıyafeti koyacaktım...rusu,çini,japonu,almanı,biosu,bütün birleşmiş milletler takvimi kız diyo bu ay için

ay nerelere gideyim,hiçbir yere sığamaz oldum...bütün gün pc başındayım,zaten tutarsa da sanal bebek olucak benim ki

bide arkadaşlar ben ilişki oldu olalı sağ tarafımda sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum.2 hafta oldu ve solda hiçbirşey hissetmedim.bunuda paylaşayım istedim.kızmda nasıl oldu hatırlamıyorum

laleeeeeeeeeee nasılsın kız bende dıscıden geldım sımdı adamın bır aylık maasını buay bız dıscıye verdık nerdeyse bu ne yaaaa her gıdısımız 170 lıra 150 lıra daha cooook işim varmıs offff

sen herseyı yapmıssın canım ınsallah duaların kabul olsun.dılek namazı kıl ayetler var onları oku.ınsallah yuce rabbım hepımızın dılegını gerceklestırsın ınsallah canım aklına cok takma allah buyuktur.sen ovulasyon testı yapmadın sanırım.

bide arkadaşlar ben ilişki oldu olalı sağ tarafımda sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum.2 hafta oldu ve solda hiçbirşey hissetmedim.bunuda paylaşayım istedim.kızmda nasıl oldu hatırlamıyorum

ılıskı oldugu gun uzayan akıntın falan varmıydı pekı onları takıp ettınmı.benım tanıdıgım arkadaslar var ınternettekı hesaba gore tek ılıskı ıle oglu olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…