Süper Anneler - 2011

Ben geçen ayın 28, inde adet oldum . Bu ayda 31 inci günümde adet oldum . Bu ay düşünüyorum. Son adetimi haziranın 12 sinde oldum . Bende 2 3 aydır deniyorum . Karbonat banyosunu da denedim , kahve ve ayın 14-16 sında yaptım (geçen ayın) . Henüz hamile kalamadım . Yumurtamın ne zaman çatladığını nasıl anlarım , nasıl takip etmeliyim . Bana da yardımcı olursanız sevinirim . Bu ay tekrar deneyeceğim :)

hiç iyi değilim canım yaaaa bu ne böyle,saatler geçmiyo,sapıklar gibi 24 saat pc başındayım,üstelik baktığım her takvim KIZZZZZ çıkıyo....3-5 gün ortalıktan kaybolucam galiba...

hoşgeldin bi kurban buldum heehehe (kendimi unutmak için seninle ilgilenicem de)

bugün reglinin 4.günü dimi ?

siklusun 31 ise 28 haziran yumurtlama günün gözüküyo otomatik hesaplayıcıda...bende bu günü gününe tuttu...ama tutmayan onlarca insan var...kesin çözüm ovulasyon testleri...ben gg den aldım...laboquik 50 li...geçmişi mutlaka oku,ya da dur( benim boooolll zamanım var ya)ben sana bulayım... 25 inde falan yapmaya başlarsın testleri...sen testleri al,o gün gelince yine yazışırız

............ sitesinden ovulasyon tarihi 30 mayıs yazıyodu.ona istinaden biraz daha beklim dedim 31 mayıs gece 1 gibi oldu tek ilişki ile.bide 31 mayıs sabahı akıntı falan hiç birşey kalmamıştı zaten.kupkuruydu.

senın ovulasyon testının yumurtayı catladıgını gösterdıgı gun burdakı ovulasyon hesaplama tarıhıne uyuyormu canım yanı burdakı hesaplar dogrumudur sencede

senın ovulasyon testının yumurtayı catladıgını gösterdıgı gun burdakı ovulasyon hesaplama tarıhıne uyuyormu canım yanı burdakı hesaplar dogrumudur sencede

aynen dorticim,bende çok şaşırdım...cuk diye söyledi ovulasyon günümü

doktor takıbı veya yumurtlama testı yapılacak ozaman canım.burda anlayan arkadaslar var sana yardımcı olurlar canım.sen nasıl anladın yumurtlama gununu ve vajınal dusu nasıl yaptın

Kızlar cemredenızden haber varmı yok ne zamandır.ezeynepe nerdesınnnnnnnn egem nerdesın kızlar nerdesınız yaaa

bide arkadaşlar ben ilişki oldu olalı sağ tarafımda sürekli kasılma ve ağrı hissediyorum.2 hafta oldu ve solda hiçbirşey hissetmedim.bunuda paylaşayım istedim.kızmda nasıl oldu hatırlamıyorum

ben soldan yumurtladım,3-4 gün sol kasığım ağrıdı hep...bu sağ sol olayı doğruysa bı da KIZZZ diyo

merhaba dorticim.sorunu cevapladım.inş. benimde yum.tarihi doğrudur.bilgisayardakine istinaden hesapladım

inşallah canım Rabbim seninde,benim de isteyen bütün arkadaşlarımın gönlüne göre versin....günün tutmuş gözüküyo ama saate dikkat ettin mi hiç,kasık ağrısı akıntı falan...biliyosun ki gününden çok saati önemli...

ben soldan yumurtladım,3-4 gün sol kasığım ağrıdı hep...bu sağ sol olayı doğruysa bı da KIZZZ diyo

valla canım sağdan yum. erkek diyolar.benim 2 haftadır sağ kasığım ağrıyo,kasılıyo falan.okadar şeyleride denedim.ama takvimler kız diyomuş.arkadaşlar öyle diyo.bende çok gerginim yahu((( senle aramızda fazla gün yok galiba

kk dan baktım bacısı ama testle onaylamak kesinlikle şart...bi de günü tutturuyo tamamda eee saat nolcak...saat çok önemliiii

bendede yumurtlama tarıhı 1 temmuz yazıyor hesaplarda.daha adet olmadım sanırım 19 hazıranda adet olurum bende test alayım eczaneden tam 1 temmuzda bakayım ne olacak

kız bacım gel de azcık engin bilgilerinle donat sayfayıııı paşamızın keyfi nasıl,üzüyo mu anneciğini ?

kız ne saati:)))) saatte hesaplanıyo? ben 30 mayıs diyodu, 31 mayısta yaptım diye seviniyordum. saat nerden hesaplanıyo yahu((

bendede yumurtlama tarıhı 1 temmuz yazıyor hesaplarda.daha adet olmadım sanırım 19 hazıranda adet olurum bende test alayım eczaneden tam 1 temmuzda bakayım ne olacak

yanı cıft cızgıyı gorunce degılmıydı yumurta yoksa bırı sılık olursa oluyordu degılmı aaaaa kafam karısık benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…