- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.761
valla canım sağdan yum. erkek diyolar.benim 2 haftadır sağ kasığım ağrıyo,kasılıyo falan.okadar şeyleride denedim.ama takvimler kız diyomuş.arkadaşlar öyle diyo.bende çok gerginim yahu((( senle aramızda fazla gün yok galiba
sat 28 mayıs benim...aahhh sorma bana erkek diyen bi tanecik takvim bile çıkmadııüstüne bi de soldan yumladım,belim ağrıyo...
faceye gelen mi var bacısı
yanı cıft cızgıyı gorunce degılmıydı yumurta yoksa bırı sılık olursa oluyordu degılmı aaaaa kafam karısık benım
19 mayıs lekelenme,20 mayıstada tam oldum bende.yalnız 24 günde bir oluyodu benimki.benim kafamı karıştıran bu saat olayı.onu nasıl hesaplayacaktık biz.?ilişki sabahı bende hiç akıntı falan kalmamıştı
test yapsaydın net saati bilirdin...yumurtanın çatlama saati var ya;eğer o saate denk getirirsen y lerin şansı daha yüksek oluyo...yum çatladığı anda onlar koşup en önü kapıyorlarbenim çatlamadan az çnce başladı akıntım,kasıkta şidettli ağrı oldu yarım saat falan sonra geçti..geçince bi test daha yaptım çizgi silikleşmiş...hemen ilişki oldu...yalnız burada test markasının da önemi büyük...her test aynı sonucu vermiyo...benimki yum çatlayınca derhal silindi...bazıları bir müddet daha koyu çıkıyormuş...benim uzayan akıntı ertesi günde vardı,ilişkiden 9-10 saat sonra falan,hatta daha da uzuyordu...beni tereddüte düşüren o oldu...zamanlama yanlışmydı diye..ama bi daha kasık ağrım olmadı hiç
bilmiyorum canım ya,kafam çok karışık.inş.istediğimiz gibi olur.ben test falan yapmadım.dediğim gibi gebelik sitesinde yum.hesapladım.ona göre yaptım.bu takvim olaylarıda karıştırdı aklımı.çin takviminde erkek göründüğü için bu ay denedim.takvimlere bağlı kalınmalımı acaba?yoksa diğer yöntemler ve yum.günümü önemli?
hiçbir takvimin uymadığı zavallı bana sorarsan;tabiikide takvimlere inamıyorummmmhepsi ağız birliği yapmış gibi kız diyo...ahh salak ben nolurdu 1 ay daha bekleseydim..ama kaderde varsa eşşek gibi bile bile yine yaparsın hatayı ...oysaki aylardır okuyorum bu topiği...yok yok karar verdim tutmazsa hiççç üzülmücem bu ay
0cak 79 ,yaşlıyım birazz
muhtemel doğum tarihi mart 2014 olcak dimi? eğer benim de tutarsa gideriz mart anneleri topiğine
ay bak bi olumsuzluk daha;ilk kızma haziranda kalmıştım o da mart doğumlu
canım benim doğum tarihi 23 şubat görünüyo.bide kızım 36 haftalık doğdu benim.kalp hastasıyım ben.zannedersem doktor bunuda 40 haftaya kadar bekletmez.şubat başında falan olur galiba.bide çin takvimine baktım benim baktığıma,senin 34-40 arası haziran ayı komple kız(( haberleşelim olurmu sonralarıda
rahatsızlığına üzüldüm canım Allah şifalar versin,kız oğlan değil öncelikle sağ salim kucağına almayı nasib etsin...
bak gördün mü hiç bi takvim bana erkek demiyo
valla bacım nazarmıdır nedir bilamedik ama iki yakam biraraya gelmedi g,itti yaakız bacım gel de azcık engin bilgilerinle donat sayfayııııpaşamızın keyfi nasıl,üzüyo mu anneciğini ?
Ben geçen ayın 28, inde adet oldum . Bu ayda 31 inci günümde adet oldum . Bu ay düşünüyorum. Son adetimi haziranın 12 sinde oldum . Bende 2 3 aydır deniyorum . Karbonat banyosunu da denedim , kahve ve ayın 14-16 sında yaptım (geçen ayın) . Henüz hamile kalamadım . Yumurtamın ne zaman çatladığını nasıl anlarım , nasıl takip etmeliyim . Bana da yardımcı olursanız sevinirim . Bu ay tekrar deneyeceğim :)
ben soldan yumurtladım,3-4 gün sol kasığım ağrıdı hep...bu sağ sol olayı doğruysa bı da KIZZZ diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?