Süper Anneler - 2011

sat 28 mayıs benim...aahhh sorma bana erkek diyen bi tanecik takvim bile çıkmadıı üstüne bi de soldan yumladım,belim ağrıyo...

sat 28 mayıs benim...aahhh sorma bana erkek diyen bi tanecik takvim bile çıkmadıı üstüne bi de soldan yumladım,belim ağrıyo...

19 mayıs lekelenme,20 mayıstada tam oldum bende.yalnız 24 günde bir oluyodu benimki.benim kafamı karıştıran bu saat olayı.onu nasıl hesaplayacaktık biz.?ilişki sabahı bende hiç akıntı falan kalmamıştı

faceye gelen mi var bacısı

kanal tedavısı yaptırdım agzım nasıl uyusuk basım agrıyor bıraz azcık yatayım bende cokda acıktım ama ıkı saat yemek yok.zaten ıstesemde yıyemem aman nedır bu dişlerden cektıgım.ıyıkı gecen ay deneme yapmamsıım kız vallahı mahvolmustum allahıma sukurler olsun

yanı cıft cızgıyı gorunce degılmıydı yumurta yoksa bırı sılık olursa oluyordu degılmı aaaaa kafam karısık benım

yok yaa,yaşayınca karışıklık kalmıyo...ilk çifti tespit etmek çok önemli...çünkü üstüne 36 saat sayıyosun...ilk çift çizgiden sonra piki bekliyosun...t cden daha koyu çıkıyo...yaklaşık 15 saat sonra 2.çizgi silikleşiyo...silikleştiği an gümmmmmm

uyu dinlen canım,Allah şifalar versin,diş ağrısı doğum sancısı gibi beter...

test yapsaydın net saati bilirdin...yumurtanın çatlama saati var ya;eğer o saate denk getirirsen y lerin şansı daha yüksek oluyo...yum çatladığı anda onlar koşup en önü kapıyorlar benim çatlamadan az çnce başladı akıntım,kasıkta şidettli ağrı oldu yarım saat falan sonra geçti..geçince bi test daha yaptım çizgi silikleşmiş...hemen ilişki oldu...yalnız burada test markasının da önemi büyük...her test aynı sonucu vermiyo...benimki yum çatlayınca derhal silindi...bazıları bir müddet daha koyu çıkıyormuş...benim uzayan akıntı ertesi günde vardı,ilişkiden 9-10 saat sonra falan,hatta daha da uzuyordu...beni tereddüte düşüren o oldu...zamanlama yanlışmydı diye..ama bi daha kasık ağrım olmadı hiç

bilmiyorum canım ya,kafam çok karışık.inş.istediğimiz gibi olur.ben test falan yapmadım.dediğim gibi gebelik sitesinde yum.hesapladım.ona göre yaptım.bu takvim olaylarıda karıştırdı aklımı.çin takviminde erkek göründüğü için bu ay denedim.takvimlere bağlı kalınmalımı acaba?yoksa diğer yöntemler ve yum.günümü önemli?

hiçbir takvimin uymadığı zavallı bana sorarsan;tabiikide takvimlere inamıyorummmm hepsi ağız birliği yapmış gibi kız diyo...ahh salak ben nolurdu 1 ay daha bekleseydim..ama kaderde varsa eşşek gibi bile bile yine yaparsın hatayı ...oysaki aylardır okuyorum bu topiği...yok yok karar verdim tutmazsa hiççç üzülmücem bu ay

doğum tarihin neydi canım senin?

muhtemel doğum tarihi mart 2014 olcak dimi? eğer benim de tutarsa gideriz mart anneleri topiğine

ay bak bi olumsuzluk daha;ilk kızma haziranda kalmıştım o da mart doğumlu

muhtemel doğum tarihi mart 2014 olcak dimi? eğer benim de tutarsa gideriz mart anneleri topiğine

ay bak bi olumsuzluk daha;ilk kızma haziranda kalmıştım o da mart doğumlu

canım benim doğum tarihi 23 şubat görünüyo.bide kızım 36 haftalık doğdu benim.kalp hastasıyım ben.zannedersem doktor bunuda 40 haftaya kadar bekletmez.şubat başında falan olur galiba.bide çin takvimine baktım benim baktığıma,senin 34-40 arası haziran ayı komple kız(( haberleşelim olurmu sonralarıda

rahatsızlığına üzüldüm canım Allah şifalar versin,kız oğlan değil öncelikle sağ salim kucağına almayı nasib etsin...

bak gördün mü hiç bi takvim bana erkek demiyo

rahatsızlığına üzüldüm canım Allah şifalar versin,kız oğlan değil öncelikle sağ salim kucağına almayı nasib etsin...

bak gördün mü hiç bi takvim bana erkek demiyo

bana da bu takvimden başkası kız diyo,month ve diğer arkadaşlarınki...ama takvimmi yoksa diğer yöntemlermi önemli onu bilmek lazım dimi

kız bacım gel de azcık engin bilgilerinle donat sayfayıııı paşamızın keyfi nasıl,üzüyo mu anneciğini ?
valla bacım nazarmıdır nedir bilamedik ama iki yakam biraraya gelmedi g,itti yaabulantılar geçmeye başladı derken diş çıktı başıma

canım son 3 ayın adet tarihlerini yaz bana

nazar bacım nazarrrr gözü olanın gözü çıksın bu diş ağrısı musallat oldu topiğimize (

bu arada bol calsiyum al,süt yoğurt peynir...bebek calsiyum ihtiyacını anneden alırmış,annede yeterli miktarda yoksa ilk önce dişlerine saldırırmış...ilk kızımda dr um demişti...2. de akıllandım önce eni konu diş tedavisi oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…