Süper Anneler - 2011

ay ciddimisin canım yaaaaa....tutunacak bi dalım oldu çok şükür Rabbime :81:

sanırım seninde iki kızın var.benimde o ay çin takvimi kız diyordu üç çocugumdada dogru çıktı keşke 1 aydaha bekleseydim ama kadermidir şeytanmı dürtüyor nedir..

canım bana o çin takvimi 2 kızıma da erkek diyodu...şeytan konusunda haklısın,feciii dürttü beni de,1 ay daha bekleyemedim...beklesem neredeyse tüm takvimle erkek diyo((((((((

Son düzenleme:
canım bana o çin takvimi 2 kızıma da erkek diyodu...şeytan konusunda haklısın,feciii dürttü beni de,1 ay daha bekleyemedim...beklesem neredeyse tüm takvimle erkek diyo((((((((

ocak yada şubat dogumluysan yaşına iki ekliyorsun öbür aylar içinde sadece bir yaş ekliycen

kübra kaç kızın var canım hamişsin sanırım .kızlar beni dogum korkusu sardı :18::18::18: neyapacammmmm

doğuma daha var takma kafana,zaten ne olduğunu anlayana kadar çabuk doğuyormuş 3.ler....

haftaya şeker yüklemesimidir nedir o testi yapacam ayyyy tadı çok kötü yaaa nasıl içilir aç karınla

ıyyyy şeker yüklemesi iğrenç :120: bebişin hatırına artık tıka burnunu iç...senin kız olduğu kesinleşti mi?neler yapmıştın kısaca yazar mısın?

bak şimdiiiii,hiç faketmediğim bişeyi far ettim çin takviminde....bi el atıver bacım...0cak doğumluyum...

1. kız da hamile kaldığımda 20 yaşındaydım sat 5 haziran

2. kızda hamile kaldığımda 25 yaşşımdaydım sat 20 ekim

buna hep haziran diye bakıyorum bennnnnnnn,hazirandayız yaaa,ama sat 28 mayısss...34 yaşındayım şimdi...sata mı bakıcaz bacısı

yani neler yapmamıştım ki .iki ay eşimle süt ve süt ürünleri tüketmemiştik.günlük soda ve muz eşim 2 kavanoza yakın keçi boynuzu pekmezi yedi. soldan yumurtam çatladı .doktor kontrolünde takip yapmıştım ordan biliyorum :) bölgesel soguk duş kahve vajinal duş derin ilişki sag tarafa uyudum tek ilişki ama başkada olmadı zaten .ve sonuç kız :)

ikiside kız canım baktım sana

haziran ayında kalırsan bebegin kız ama temmuz agustos erkek

ya tutarsa senin ne çıkıyo bu körolasıca takvimde kızların ve oğlun :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…