- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.781
ay ciddimisin canım yaaaaa....tutunacak bi dalım oldu çok şükür Rabbime :81:
ay ciddimisin canım yaaaaa....tutunacak bi dalım oldu çok şükür Rabbime :81:
merhaba dorticim.sorunu cevapladım.inş. benimde yum.tarihi doğrudur.bilgisayardakine istinaden hesapladım
sanırım seninde iki kızın var.benimde o ay çin takvimi kız diyordu üç çocugumdada dogru çıktı keşke 1 aydaha bekleseydim ama kadermidir şeytanmı dürtüyor nedir..
canım bana o çin takvimi 2 kızıma da erkek diyodu...şeytan konusunda haklısın,feciii dürttü beni de,1 ay daha bekleyemedim...beklesem neredeyse tüm takvimle erkek diyo((((((((
kübra kaç kızın var canım hamişsin sanırım .kızlar beni dogum korkusu sardı :18::18::18: neyapacammmmm
haftaya şeker yüklemesimidir nedir o testi yapacam ayyyy tadı çok kötü yaaa nasıl içilir aç karınla
haftaya şeker yüklemesimidir nedir o testi yapacam ayyyy tadı çok kötü yaaa nasıl içilir aç karınla
doğuma daha var takma kafana,zaten ne olduğunu anlayana kadar çabuk doğuyormuş 3.ler....
ıyyyy şeker yüklemesi iğrenç :120: bebişin hatırına artık tıka burnunu iç...senin kız olduğu kesinleşti mi?neler yapmıştın kısaca yazar mısın?
kaç haftalıksın sen canım doğumların normalmi
bak şimdiiiii,hiç faketmediğim bişeyi far ettim çin takviminde....bi el atıver bacım...0cak doğumluyum...
1. kız da hamile kaldığımda 20 yaşındaydım sat 5 haziran
2. kızda hamile kaldığımda 25 yaşşımdaydım sat 20 ekim
buna hep haziran diye bakıyorum bennnnnnnn,hazirandayız yaaa,ama sat 28 mayısss...34 yaşındayım şimdi...sata mı bakıcaz bacısı
bak şimdiiiii,hiç faketmediğim bişeyi far ettim çin takviminde....bi el atıver bacım...0cak doğumluyum...
1. kız da hamile kaldığımda 20 yaşındaydım sat 5 haziran
2. kızda hamile kaldığımda 25 yaşşımdaydım sat 20 ekim
buna hep haziran diye bakıyorum bennnnnnnn,hazirandayız yaaa,ama sat 28 mayısss...34 yaşındayım şimdi...sata mı bakıcaz bacısı
ikiside kız canım baktım sana
eeee sata gör mi baktın ,ilişkiye göremiii ,buna ne diyosun asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?