- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.801
5. gün kızlar...sanki tutmasa daha çok sevinicem...ne bileyim kafam çok karışık,zamanlama bana göre iyiydi ama;takıldığım şeyler var...ilişkiden önce kahve içirmedim,1 ay öncesinde fitil falan kullanacaktım,altınlarımı takıcaktım,yastığımın altına erkek bebek kıyafeti koyacaktım...rusu,çini,japonu,almanı,biosu,bütün birleşmiş milletler takvimi kız diyo bu ay için
ay nerelere gideyim,hiçbir yere sığamaz oldum...bütün gün pc başındayım,zaten tutarsa da sanal bebek olucak benim ki
ya tutarsa senin ne çıkıyo bu körolasıca takvimde kızların ve oğlun :18::18::18:
kübra kaç kızın var canım hamişsin sanırım .kızlar beni dogum korkusu sardı :18::18::18: neyapacammmmm
yani neler yapmamıştım ki .iki ay eşimle süt ve süt ürünleri tüketmemiştik.günlük soda ve muz eşim 2 kavanoza yakın keçi boynuzu pekmezi yedi. soldan yumurtam çatladı .doktor kontrolünde takip yapmıştım ordan biliyorum :) bölgesel soguk duş kahve vajinal duş derin ilişki sag tarafa uyudum tek ilişki ama başkada olmadı zaten .ve sonuç kız :)
ocak yada şubat dogumluysan yaşına iki ekliyorsun öbür aylar içinde sadece bir yaş ekliycen
kızlar benimde 1.kızım 29 yaşımdayken sat 12 mayıs,2.kızım 34yaşından gün alırken sat 29 temmuz.
canım ben temmuz doğumluyum.kızımda yaşıma 1 ekliyorum erkek diyo,2 ekleyince kız diyo anlamadım şimde.bir sitede çin yaşını hesaplama proğramı var ordan gün,ay,yıl yazınca 2 yaş büyük çıkıyo ve 34 diyo yaşıma(1980 temmuz doğum günüm)bende dediğim gibi kızımada 2 yaş ekleyince doğru çıktığı için bundada 2 ekledim erkek diyodu.of iyce karıştı kafam ya bune böyle
Arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür çizginin biri koyu biri açıktı, dün biraz iki çizgide koyu gibiydi bugün dahada açık çıktı anlamadım acaba yumurtlamammı geçti benim birden akıntılarımda bitti kupkuru oldum ama genelde 27,28,29 günde adet oluyorum yarın 14.gün hiçbişey anlamadım yardımcı olabilirmisiniz.
ewet canım ben sana çin takvimini siteden hesapladım kızın doğru çıkmıştı demiştim sende doğru çıktı
ewet canım ben sana çin takvimini siteden hesapladım kızın doğru çıkmıştı demiştim sende doğru çıktı[
yanlışlık nerde açıklarmısın canım acilen?bu gidişle stresten bebek doğmaktan vazgeçecek yahu.........
testleri yapmaya devam et...sabah ilk idrarla olmayacak,4 ssat tutacaksın ve sıvı alımı minimum olacak...bunlara dikkat et...muhtemelen bugün ya da yarın koyulaşacak...ilk koyulaştığı saati not et...diyelim sabah koyulaştı,akşam bi daha test yap...2. çizgi test çizgisinden koyu olunca takibi bırakma 4 saate düşür testleri...en koyu halinden 12 saat sonra falan çatlama oluyor...ağrını dinle,akıntı takibi yap...çatlamasını hissettiğin an olsun birliktelik...bende çatlama kasıkta ağrı,batma şeklinde oldu,mutlaka hissedersin...
canım şimdi geçmişi okuyordum,sen demişsin ki en koyu çizgiyi gördükten 15 saat sonra uzayan akıntıda...benim ki aynen öyle olduöğle 12 de pik yaptı test,kopkoyuydu 2. çizgi gece 03:00 da uzayan akıntıyı gördüm ve kasık ağrısıyla resmen çatladığını hissettim ...gerisi yüce Rabbimin takdiri...ben ondan gelene razıyım...heee tuttuysa tabi
vayyyyyytestleri yapmaya devam et...sabah ilk idrarla olmayacak,4 ssat tutacaksın ve sıvı alımı minimum olacak...bunlara dikkat et...muhtemelen bugün ya da yarın koyulaşacak...ilk koyulaştığı saati not et...diyelim sabah koyulaştı,akşam bi daha test yap...2. çizgi test çizgisinden koyu olunca takibi bırakma 4 saate düşür testleri...en koyu halinden 12 saat sonra falan çatlama oluyor...ağrını dinle,akıntı takibi yap...çatlamasını hissettiğin an olsun birliktelik...bende çatlama kasıkta ağrı,batma şeklinde oldu,mutlaka hissedersin...
yatutarsa nisan 14 _mayıs 12_hazıran 12 adet tarıhlerım üç aydada denedım olmadı bana yardım olrsanız sevinirim
yanlışlık nerde açıklarmısın canım acilen?bu gidişle stresten bebek doğmaktan vazgeçecek yahu.........
canım yani ilk çocuğun kız bu da erkek görünüyor tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?