Süper Anneler - 2011

dur sakin ol,ikizler burcu musun nesin.benimde hangi takvime baksam erkek diyor,bana görede kız bebek yapmak zor.inanırmısın yıllardır tek tek kızı olanların yazılarını sık kullananlara ekledim,okudum ,ezberledim ama benim de senin gibi acaba şunu da yapsamıydım ,bu ay olmasamıydı dediğim oluyor.iki çocuğum da ilk denemede oldu.bunun için beş ay uğraştım valla.şimdilikli önceliğim sağlıklımı? malum yaş 36.

Arkadaşlar ovulasyon testi yapıyorum 4 gündür çizginin biri koyu biri açıktı, dün biraz iki çizgide koyu gibiydi bugün dahada açık çıktı anlamadım acaba yumurtlamammı geçti benim birden akıntılarımda bitti kupkuru oldum ama genelde 27,28,29 günde adet oluyorum yarın 14.gün hiçbişey anlamadım yardımcı olabilirmisiniz.

kübra kaç kızın var canım hamişsin sanırım .kızlar beni dogum korkusu sardı :18::18::18: neyapacammmmm

canım benim 6 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var.2.ye hamileyim, inş. bu erkektir.yöntemlerin çoğunu denedim ama artık hayırlısı.senin kız galiba, daha önce sana soru sormuştum cevap gelmedi.sen 3. ye kazara mı hamile kaldın yoksa sende burda yazılanları (yum.hesabı,sağ tarafına yatma,diyet....)uyguladındamı kız oldu?of biraz karışık soru oldu ama anlatabildim galiba,sabah mahmurluğu işte:))

canım ya yeni okudum,sen bendende çok şey yapmışsın ama veryen allah vermiyor işte.napcan hayırlısı buymuş kardeşim.desene herşey boş(((((((((((

ocak yada şubat dogumluysan yaşına iki ekliyorsun öbür aylar içinde sadece bir yaş ekliycen

canım ben temmuz doğumluyum.kızımda yaşıma 1 ekliyorum erkek diyo,2 ekleyince kız diyo anlamadım şimde.bir sitede çin yaşını hesaplama proğramı var ordan gün,ay,yıl yazınca 2 yaş büyük çıkıyo ve 34 diyo yaşıma(1980 temmuz doğum günüm)bende dediğim gibi kızımada 2 yaş ekleyince doğru çıktığı için bundada 2 ekledim erkek diyodu.of iyce karıştı kafam ya bune böyle

ewet canım ben sana çin takvimini siteden hesapladım kızın doğru çıkmıştı demiştim sende doğru çıktı

testleri yapmaya devam et...sabah ilk idrarla olmayacak,4 ssat tutacaksın ve sıvı alımı minimum olacak...bunlara dikkat et...muhtemelen bugün ya da yarın koyulaşacak...ilk koyulaştığı saati not et...diyelim sabah koyulaştı,akşam bi daha test yap...2. çizgi test çizgisinden koyu olunca takibi bırakma 4 saate düşür testleri...en koyu halinden 12 saat sonra falan çatlama oluyor...ağrını dinle,akıntı takibi yap...çatlamasını hissettiğin an olsun birliktelik...bende çatlama kasıkta ağrı,batma şeklinde oldu,mutlaka hissedersin...

ewet canım ben sana çin takvimini siteden hesapladım kızın doğru çıkmıştı demiştim sende doğru çıktı

canım benim ben 1980 temmuz doğumluyum.kızıma 2007 nisanda hamile kaldım.ve çin takviminde 28 olusa nisan kız diyo.ama ben nisanda henüz 27yi doldurmamış oluyorum.yani 2 eklersem doğru çıkıyo.bundada şuan 33ü doldurmamış oluyorum ve 34 yaş mayıs erkek.yani kızımdakine göre hesaplarsam erkek olmuyomu?offfffffffffffffffffffffff

ilk koyulaşmadan 24-36 saat arası oluyo çatlama...onun için ilk yükselişi tespit etmek önemli...

bu arada yanlışım olabilir,bilen arkadaşlar lütfen düzeltsin

zaman laman çok güzel,tutarsa erkek olur inşallah.

vayyyyyy
yatutarsa nisan 14 _mayıs 12_hazıran 12 adet tarıhlerım üç aydada denedım olmadı bana yardım olrsanız sevinirim

şimdi canıum buay deneme olucaksa en az 50 tane içinde test olan labaguick alıyorsun veya başka bir test farketmez biz labaguicle yaptık yeterli ve maliyetide uygun gitti gidiyordan bakabilirsin daha ucuz oluyor sonra 24 haziranda testleri yapmaya başlıyorsun ağrı ve akıntı kontrolüde yaparak yumurtlaman 16.17.günlerde oluyor gibi dediğğim tarihte başlayıp bulucaz inşallah ama testin fazla olması herzamn avantajdır unutma

canım yani ilk çocuğun kız bu da erkek görünüyor tamam mı

uyyyyyyyyyyyy canım benim inş.Rabbim nasip eder.inan çok istiyorum sağlıklı hayırlı birde oğlum olsun. Mevlam herkesin gönlündekini hayırlı etsin de versin inş.dua et olurmu.yakında umreye gidicem inş. bende sana edeyim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…