Süper Anneler - 2011

zaman laman çok güzel,tutarsa erkek olur inşallah.

ne diyeyim maralcım,ağzından bal akıyor...Allah seninde kalbine göre versin herşeyi...

İNŞALLAH canım bende bu ay deneyeceğim erkek için umreden fadime ana eli otu getir doğum sancın gelince o otu suya koyunca rahim gibi açılıyor ben kızımda kullandım doğumum çok kolay oldu ve o otu tekrar kullana biliyorsun

bacımsın,banada dua et nolur,Rabbim hem umreye gitmeyi nasib etsin hem de oğlum olmasını...daha güzeli oğlumla kızlarımla ailece gitmeyi nasib etsin...AMİNNNN[/QUOTE]

inş.canım Rabbim herkese nasip etsin o mübarek yerleri görmeyi.ben 1 yıldır hamile kalmayı deniyodum olmuyodu.umreden gelince doktora gidecektik daha olmazsa.ama oralarda kısmeti varmış.haftaya gidicez inş. bize sürpriz yaptı bende gelcem diye:)o otu görümcem kullandı ama yinede doğumu zor oldu canım ya.yinede getireyim bakalım.aklıma gelen herkese dua edicem inş.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inş.

kızar ben geldim kızlar kimler hamiş ya ben anlamadım

hosgeldın canım bayagıdır yoktun sende.ıyı olmana sevındım.sen hangı takvıme bakıyosun banada bakarmısın ben 19 hazıran gıbı adet olurum artık daha olmadım oluncamı bakarsın benımkıne yada dogum tarıhlerımızımı vereyım sana

canım saol yardımların için inşallah çatlama önceden olmamamıştır testlere devam etcem bakalım ama neden akıntılarım bitti onu anmadım şu çift çizgiyi görsem ondan sonra beklemesi kolay bu ay hamile kalmayı çok istiyorum inş. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

dıyet falan yapıyomusun canım et bol yemek lazım dıyolar aksıne bende et yemıyorum ne olacak boyle

dıyet falan yapıyomusun canım et bol yemek lazım dıyolar aksıne bende et yemıyorum ne olacak boyle

Açıkcası tam diyet yapamıyorum et yiyorum ama yoğurtu hayatımdan çıkaramıyorum, süt hiç tüketmiyorum ama ayran, cacık bayılırım az yemeye çalışsamda kalsiyum tüketiyorum. et, muz onlarıda bol bol yemeye çalışıyorum inşallah gönlümüzdeki olur, beklemek çok zor

bacımsın,banada dua et nolur,Rabbim hem umreye gitmeyi nasib etsin hem de oğlum olmasını...daha güzeli oğlumla kızlarımla ailece gitmeyi nasib etsin...AMİNNNN

inş.canım Rabbim herkese nasip etsin o mübarek yerleri görmeyi.ben 1 yıldır hamile kalmayı deniyodum olmuyodu.umreden gelince doktora gidecektik daha olmazsa.ama oralarda kısmeti varmış.haftaya gidicez inş. bize sürpriz yaptı bende gelcem diye:)o otu görümcem kullandı ama yinede doğumu zor oldu canım ya.yinede getireyim bakalım.aklıma gelen herkese dua edicem inş.Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inş.[/QUOTE]
güle güle git gel canım rabbim kabul etsin.bizlerde orda dua etmeyi unutma.

testlere devam et canım hatta burayada atarsaıb yardımcı oluruz.

slm nasılsın?Bu ay denemen mı var kasımda deneyeceksın dıye hatırlıyordum.Ovu ne zamn?test mi kullanacaksın yum takıbı mı yacaksın canımm..ne cok sordum demı

iyi akşamlar kızlar adetime 4 gün kaldı, heyecanlı bekleyiş başladı yine , inaşallah bu ay bari tutsun artık lütfeeeenn, her gün dua ediyorum, Allah 'ım bu kez olsun lütfen diye yalvarıyorum

slm nasılsın?Bu ay denemen mı var kasımda deneyeceksın dıye hatırlıyordum.Ovu ne zamn?test mi kullanacaksın yum takıbı mı yacaksın canımm..ne cok sordum demı

vazgeçtim canım zaten 6 ay denedim olmamıştı ovu kullancm turnusol kağıdı kullandın mı bilgisi olan yardım etsin yarın başlıyorum ama bu turnusol kğdı önemli benim için kuru olmamdan kaynaklanıyor olabilir ama çok bilgim yok yardıııııım acil canım

sanmam,ovulasyon olmamıştır daha....akıntı bende de yok kadar azdı...Allahın hikmeti işte,çift çizgiyi gördükten sonra başlıyor artmaya,tam çatlama zamanı sünen akıntı diyorlar ya işte o geliyor...çatladığını o gösteriyor zaten...34 yaşındayım inan bu güne kadar böyle bir akıntım olduğunu bilmiyordum :26:

istersen çift çizgiyi görünce fotoğraf koy,daha iyi bilen çok arkadaşımız var,hepimiz yardımcı oluruz Allahın izniyle...yaa Allah Bismillah de başla çalışmalara

şimdi baktımda senin sat 3 haziran dimi? ovulasyon 16-17 haziran olarak gözüküyor...bugün en son ne zaman test yaptın,nasıl çıktı?foto koyabilir misin...

sen gel buraya gelll,napıcan kız birden fazla yumurtayı bak test yap bu gece 12 de,yarın olacak yumurtlaman...takip et kaçırma pik olduktan sonra 10-16 saat arasında takip et kendini,uzat ayaklarını dinle kendini...

ay canım ya inşallah çatlama olmamıştır o uzayan akıntılar yani sünen akıntılar 2 gün falan önce olmuştu şimdi kupkuru anlamadım testler hala silik 2 gün önce biraz koyu gibiydi acaba o zaman yumurta çatladı başka bir yumurta dahamı var bazen ayda iki kere yumurtlama oluyormuş ya. ben hala eski yazılanları okuyorum hergün daha 169. sayfadayım o da kızım uyuyunca anca okuyabiliyorum eskilerde çift yumurtlama da olabilir yazıyor iyice kafam karıştı hayırlısı ile bir hamile kalabilsek ve sağlıklı hayırlı erkek bebek olsa ne güzel olur. ben kızıma hemen hamile kalmıştım. şimdi ise 3 aydır yumurtlamamı takip edip deniyorum olmuyor geçen ay tam 14.gün o kadar çok uzayan akıntı oldu ve sol kasığım o kadar çok ağrıdı ki o gün gece ilişkiye girdim kesin oldu bu iş diye düşündüm ama malesef adet oldum. eşimede 3 aydır yumurtlama zamanına kadar içime boşaltmıyorum sadece ayda bir kere o da genelde 14.gün deniyorum olmuyor.

bu ay ilk defa ovulasyon testi ile deniyorum bakalım hayırlısı olsun iyice psikolojim bozuldu bazen kendimi hamile gibi hissediyorum kafayı yiyicem bu siteye üye olalı çok olmadı sizde olmasanız zaten beni kimse anlamaz iyiki varsınız.

canım üzme kendini,herşeyde bi hayır vardır...ben de testsiz 2 ay takip ettim kendimi...çatlamayı yakladığıma o kadar emindim ki...ama bende yumurtlamadan 2 gün önce de oluyormuş o ağrı ve akıntı( uzayan değil ama beyaz) test yapınca gördüm ki;çatlama değilmiş onlar

bu sitede daha çok dostluklar kuracaksın ama kendi adıma söyliyeyim bu topikte anlamakta zorlandığım tek şey testlerin görselliğiydi...resim paylaşan pek olmamış...ben aşama aşama hepsini koydum...ha tutmamış olabilir belki ama bu da bi deneyim olur hazırlık yapanlar için

çift yumurtlama da öyle çok rastlanır bi durum değil ama yine de emin olmak istiyorsan 1-2 ay bekle derim...ben eşim hemen istediği için böyle birşey yapamadım malesef..

sen yarın kendini dinle diyorum ben,testlerini koyarsan buraya daha iyi olur

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun yardımların için, inşallah benim o önceki akıntılarda seninki gibi yumurtlama değildir. resimleri çekip eklemeye çalışıcam inşallah bundan sonra.

kızlarben mayısın 12 adet oldum denemem ıse mayısın 24 ve 26 sında sagıma yatım ve olmadı bu ay yenıden ama test alamdım cunkü krd kartı ıstıyor hazıranın 12 yenı adet tarıhım bana yardım bır akıl verın apranaks yatutarsa

testleri eklemeye çalıştım inş. gözükür ilk yaptığımı ayın 12 sinde yapmıştım ama onu atmışım çizgi ayın 13 de biraz belirgin diğer günler dahada belirsiz bakalım hayırlısı olsun. ayın 12 si ve 13 de akıntım vardı ondan sonra olmadı testleri yapmaya devam etcem.

Eklentiler

• $IMAG0177.webp
    16 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…