- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.821
zaman laman çok güzel,tutarsa erkek olur inşallah.
vayyyyyy
dalga geçme uleyyyynnnstresteyim zaten hiç bi takvim tutmuyo...benim oğlumun pipisi senin oğlundan büyük olsunda gööörrrrr
uyyyyyyyyyyyy canım benim inş.Rabbim nasip eder.inan çok istiyorum sağlıklı hayırlı birde oğlum olsun. Mevlam herkesin gönlündekini hayırlı etsin de versin inş.dua et olurmu.yakında umreye gidicem inş. bende sana edeyim olurmu
bacımsın,banada dua et nolur,Rabbim hem umreye gitmeyi nasib etsin hem de oğlum olmasını...daha güzeli oğlumla kızlarımla ailece gitmeyi nasib etsin...AMİNNNN
uyyyyyyyyyyyy canım benim inş.Rabbim nasip eder.inan çok istiyorum sağlıklı hayırlı birde oğlum olsun. Mevlam herkesin gönlündekini hayırlı etsin de versin inş.dua et olurmu.yakında umreye gidicem inş. bende sana edeyim olurmu
kızar ben geldimkızlar kimler hamiş ya ben anlamadım
testleri yapmaya devam et...sabah ilk idrarla olmayacak,4 ssat tutacaksın ve sıvı alımı minimum olacak...bunlara dikkat et...muhtemelen bugün ya da yarın koyulaşacak...ilk koyulaştığı saati not et...diyelim sabah koyulaştı,akşam bi daha test yap...2. çizgi test çizgisinden koyu olunca takibi bırakma 4 saate düşür testleri...en koyu halinden 12 saat sonra falan çatlama oluyor...ağrını dinle,akıntı takibi yap...çatlamasını hissettiğin an olsun birliktelik...bende çatlama kasıkta ağrı,batma şeklinde oldu,mutlaka hissedersin...
canım saol yardımların için inşallah çatlama önceden olmamamıştır testlere devam etcem bakalım ama neden akıntılarım bitti onu anmadım şu çift çizgiyi görsem ondan sonra beklemesi kolay bu ay hamile kalmayı çok istiyorum inş. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
dıyet falan yapıyomusun canım et bol yemek lazım dıyolar aksıne bende et yemıyorum ne olacak boyle
bacımsın,banada dua et nolur,Rabbim hem umreye gitmeyi nasib etsin hem de oğlum olmasını...daha güzeli oğlumla kızlarımla ailece gitmeyi nasib etsin...AMİNNNN
canım saol yardımların için inşallah çatlama önceden olmamamıştır testlere devam etcem bakalım ama neden akıntılarım bitti onu anmadım şu çift çizgiyi görsem ondan sonra beklemesi kolay bu ay hamile kalmayı çok istiyorum inş. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
İNŞALLAH canım bende bu ay deneyeceğim erkek için umreden fadime ana eli otu getir doğum sancın gelince o otu suya koyunca rahim gibi açılıyor ben kızımda kullandım doğumum çok kolay oldu ve o otu tekrar kullana biliyorsun
slm nasılsın?Bu ay denemen mı var kasımda deneyeceksın dıye hatırlıyordum.Ovu ne zamn?test mi kullanacaksın yum takıbı mı yacaksın canımm..ne cok sordum demı
sanmam,ovulasyon olmamıştır daha....akıntı bende de yok kadar azdı...Allahın hikmeti işte,çift çizgiyi gördükten sonra başlıyor artmaya,tam çatlama zamanı sünen akıntı diyorlar ya işte o geliyor...çatladığını o gösteriyor zaten...34 yaşındayım inan bu güne kadar böyle bir akıntım olduğunu bilmiyordum :26:
istersen çift çizgiyi görünce fotoğraf koy,daha iyi bilen çok arkadaşımız var,hepimiz yardımcı oluruz Allahın izniyle...yaa Allah Bismillah de başla çalışmalara
canım üzme kendini,herşeyde bi hayır vardır...ben de testsiz 2 ay takip ettim kendimi...çatlamayı yakladığıma o kadar emindim ki...ama bende yumurtlamadan 2 gün önce de oluyormuş o ağrı ve akıntı( uzayan değil ama beyaz) test yapınca gördüm ki;çatlama değilmiş onlar
bu sitede daha çok dostluklar kuracaksınama kendi adıma söyliyeyim bu topikte anlamakta zorlandığım tek şey testlerin görselliğiydi...resim paylaşan pek olmamış...ben aşama aşama hepsini koydum...ha tutmamış olabilir belki ama bu da bi deneyim olur hazırlık yapanlar için
çift yumurtlama da öyle çok rastlanır bi durum değil ama yine de emin olmak istiyorsan 1-2 ay bekle derim...ben eşim hemen istediği için böyle birşey yapamadım malesef..
sen yarın kendini dinle diyorum ben,testlerini koyarsan buraya daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?