Süper Anneler - 2011

güle güle git gel canım rabbim kabul etsin.bizlerde orda dua etmeyi unutma.

testlere devam et canım hatta burayada atarsaıb yardımcı oluruz.[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaa kız sen hamılemısın ben nıye duymadım yaaaaaaaaaaaaaaa

güle güle git gel canım rabbim kabul etsin.bizlerde orda dua etmeyi unutma.

testlere devam et canım hatta burayada atarsaıb yardımcı oluruz.

aaaaaaaaaaaaa kız sen hamılemısın ben nıye duymadım yaaaaaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

dorticim karıştı galiba hamile olan ve umreye gidecek olan benim eylülüngülü değil.inş. Rabbim onada herkesede nasip eder. Bu arada arkadaşlar benim kız kardeşte hamile oda 27 nisan son adet tarihi,benimkide 20 mayıstı. o doktorada gitti geç gebelikmiş yani ikinci adet tarihine yakın hamile kalmış o.yani aramızda 2 veya 3 hafta var:)))))) yalnız kız kardeşimin sol tarafı kasılıyomuş, sol kasığı sancıyomuş, sağda birşey hissetmiyorum abla diyo.ben ise tam tersi sağ tarafım ağrıyo.yani eğer kız sol erkek sağda ise 3 ay sonra belli olur.ama sadece yumurtlamayla alakalıysa sağ sol diye bişey yoksa oda belli olacak:))))karışık oldu ama anldınız işte hahahahha

hoşgeldin apranxx.bende kimse yok öyle okuyodum.nasılsın

canım ya senin son adet tarihin neydi?daha hamile olup olmadığın belli değil dimi? bak sağ sol tezini 3 ay sonra çürütüyorum.yazarım ozaman buraya.bide çin takviminde kardeşimin kız benim erkek çıkıyo.o tezde çürüyecek:))))))))

dorti sen gitme bari bişeyler yaz benim tezlerle alakalı.canım çok sıkılıyor bugün.daha umre için bavulları hazırlicem.hiç birşey yapmak istemiyorum.tembel tembel oturmak istiyorum

canım allah kabul etsın sımdıden umrenı.rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah.sen neler yapmıstın yöntem olarak muz yıyomusun et falan vajınal dus yaptınmı

dorti sen gitme bari bişeyler yaz benim tezlerle alakalı.canım çok sıkılıyor bugün.daha umre için bavulları hazırlicem.hiç birşey yapmak istemiyorum.tembel tembel oturmak istiyorum

canım senden bısey rıca edebılırmıyım umreye gıdıyorsun ya.kabeyı gordugun an ettıgın dualar kabul olurmus dıye duymustum benım annem bu persembe amelıyat olacak.adı gülbeyaz karataş.annemın o amelıyata sag salım gırıp cıkması ve şifa bulması ıcın dua edermısın ordada.bırde benımde dılegımın olması ıcın dua beklıyorum senden adım yeşim dumanlı.allah razı olsun canım

neden boylesın canım neden sıkılıyosun.kac haftalık hamılesın sen canım

hımmm,eşinin kartı da yok mu?eğer güvenlik için şüphe duyuyorsan,gg gayet güvenli bi site,ben devamlı alışveriş yapıyorum...testsiz çok zor canım yaa,o anı tespit etmen gerekiyor...bazı arkadaşlar vücutlarını çok iyi tanıyorlar,bilemedim ki şimdi :26:adetlerin düzenliyse yum tarihin 28 haziran gibi gözüküyor,yani siklusun da 30 gün dersek...eczaneden test alanlarda var,alamazmısın?

canım yaa kafam karıştı,testin üstüne yazdıkların reglin 13. 14. günü diye mi yoksa haziranın 13 ü 14 ü mü? bak sat 3 haziran diyosun,buna göre yum günü
16-17 hzairan olarak çıkıyor...ayın 13 ünde yaptığın reglinin 10.günü oluyor...erken yumurtlama yani...bence teste devam et,yumurtlama geçmişse bile bi dahaki aya tedbirini erken alırsın...
bana sorarsan hala geçmedi diyorum...benim de böyle oldu...haaaa bi de yaptığım en büyük hata; testin ilk 5 dk da fotosu çekilmeli,yoksa yanıltıyo...5 dk dan sonra çıkan çizgiler yalancı...sen bugün 12 gibi bi test daha yap,bence daha çatlamadı...

canım allah kabul etsın sımdıden umrenı.rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah.sen neler yapmıstın yöntem olarak muz yıyomusun et falan vajınal dus yaptınmı

burdan okuduklarımı yapmaya çalıştım.vajinal duş, kahve,2-3 hafta saka su diyet yapmaya çalıştım et tuzlu falan,limonlu soda çok içmeye çalıştım.sağ tarafıma yattım.adetim 19 mayısta başlar gibi oldu 20 mayısta tam oldu,24 günde bir oluyo. yum.hesaplayan sitelerde 30 mayıs diyodu.ben az daha beklim diye 31 mayıs gecesi tek ilişki oldu falan işte.çin takvimide erkek diyodu:)) artık gerisi Allaha kalmış bacım.işte az öncede kız kardeşimide anlattım ya .sağ sol olyında çözcek artık:))

inş. canım dua edicem adınızı yazıp cüzdanıma koyarım.bende açık kalp ameliyatı geçirdim daha önce.2. çocuk son sanş gibi benim için.o yüzden erkek olsun istiyodum. 1 yıldır istiyoduk ama çocuk olmuyodu.acaba ameliyatlardanmı dedik.umreden gelince doktora gidecektik.nasibi varmış.yüce Rabbim gider ayak süpriz yaptı bize.onunda oralarda nasibi varmış.daha 4-5 haftalık hamileyim.çarşamba günü öğrendik.cumayada gidiyoruz inş.

ay bütün yazdıklarım çorba olmuş uykudan yeni kalktım daaa...benim sat 28 mayıs canım...cuma gidip kan testi yaptırıcam...sağ sol a inanmıyorum bende aslında ama,hiç bişey tutmayın ca da insanın canı sıkılıyor...çin takvimi de tutmuyor bende...

işte benim test test diye kendimi parçalamamın sebebi bu...bi gün daha garanti olsun diye demişsin ya;o zaman da o+12 olayı var aklımam takılan...çatlama saati net olmalı ve ilk 12 saat içinde olmalı...vaj tam alkali o zaman,12 saat sonra asidikleşmeye başlıyor bu da y ler için ölüm demek...her şey Rabbimden ne gelirse razıyım....

Rabbim annenede acil şifalar versin inş.neden ameliyat olacak?

annem kanserdı atlattı cok sukur.sımdıde dızlwerı tutmuyor ınım ınım ınlıyor yuruyemıyor.ınsallah dızlerıne platın takılacak ınsallah bıran onbce ıyılesır annnemde butun hastalarada yuce rabbım şafi adıyla şifa versın

hadi ya ben beklim derken kötümü ettim ozaman.ofya neyse artık dualara kaldı işim.bende umrede bol bol dua ederim ozaman.Rabbim gönlüne göre verir bu hasta kadıncazın:)) dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…