Süper Anneler - 2011

hani kız ben niye görmüyorum.ay çok sevdim ben bu siteyi ya.9 ay otururum bilg.başında artık:))

ahahahahaa ilk zamanlar böyle oluyor...bi de dönem dönem takıldığın konular değişince ben bu kış spor sayfalarında sabahlıyordum,geçen yaz saç boyamada,şimdi de burda,seneye Allah nasib ederse annelik bölümünde

kızlar;kızım başımın etini yiyor bilgisayarı ver diye... 5dk demiştim,süren doldu diyor işe geçicem öğleden sonra,bol bol yazışırız...

amin canım.benim annemde bel fıtığından ameliyat oldu 3 yıl önce şimdi zor kalkıyo.hangi doktora gitse 2. ameliyat diyo.annemide götürüyorum umreye.oralarda şifa bulur inş.

amin canım.benim annemde bel fıtığından ameliyat oldu 3 yıl önce şimdi zor kalkıyo.hangi doktora gitse 2. ameliyat diyo.annemide götürüyorum umreye.oralarda şifa bulur inş.

allah yardımcısı olsun anneınde canım ınsallah oda şifa bulsun benım annemde ve butun hasta olanlarada rabbım sıfa versın.sen hangı sehırdesın canım

benimde misafir gelecek.bavullara yavaş yavaş başlim diyorum.çok iş var be.daha evrak doldurcam gitmeden falan işte.neyse,ben sizleri çok sevdim.nerelerdesiniz bilmiyorum ama.görüşürüz inş.öptüm hepinizi muck muck

ben ankaradayım canım dularınızı beklıyorum annemede banada.ınsallah rabbım hepımızın dıleklerımızı kabul etsın

ben çıkıyorum arkadaşım.ankaradaymışın galiba.bende orda kalp ameliyatı olmuştum.tobb etü de aştinin orda.her yıl kontrole geliyorum oraya.bellimi olur birgün görüşürüz belki:)) hadi Allaha emanet olun

saol canım allah razı olsun ınsallah dılegın olur senınde

senin yumoş çatlamış iş bitmiş 14.gün çatlamış canım artık test yapma bence kaçırmışsın

canım ya kafama takıldı tam çatlama anı nasıl belli oluyoda 12 saat içinde ilişki olması gerekiyo?bu testlerle belirlenebiliyomu?biraz anlatırmısın bu konuyu bana?

bu testide şimdi yaptım 1-2 gün daha denerim olmazsa artık bir sonraki aya kaldım yarın tatile çıkıyoruz biraz kafam dağılır hiç olmazsa bir sonraki aya da kısmet artık gelince görüşmek üzere hoşçakalınnn

Eklentiler

• $IMAG0181.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 40

bu testin markası ne canım ??bişey anlamadım şimdide koyulaşmış gibi duruyo bugünde test yap bakalım ne durumda merak ettim :26:
ya buarada sizin ağrınız akıntınız olmuyormu hiç hissetmiytormusunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…