- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.861
hani kız ben niye görmüyorum.ay çok sevdim ben bu siteyi ya.9 ay otururum bilg.başında artık:))
annem kanserdı atlattı cok sukur.sımdıde dızlwerı tutmuyor ınım ınım ınlıyor yuruyemıyor.ınsallah dızlerıne platın takılacak ınsallah bıran onbce ıyılesır annnemde butun hastalarada yuce rabbım şafi adıyla şifa versın
amin canım.benim annemde bel fıtığından ameliyat oldu 3 yıl önce şimdi zor kalkıyo.hangi doktora gitse 2. ameliyat diyo.annemide götürüyorum umreye.oralarda şifa bulur inş.
benimde misafir gelecek.bavullara yavaş yavaş başlim diyorum.çok iş var be.daha evrak doldurcam gitmeden falan işte.neyse,ben sizleri çok sevdim.nerelerdesiniz bilmiyorum ama.görüşürüz inş.öptüm hepinizi muck muck
allah yardımcısı olsun anneınde canım ınsallah oda şifa bulsun benım annemde ve butun hasta olanlarada rabbım sıfa versın.sen hangı sehırdesın canım
günaydın canımmmmmm:119::119::119:
ben çıkıyorum arkadaşım.ankaradaymışın galiba.bende orda kalp ameliyatı olmuştum.tobb etü de aştinin orda.her yıl kontrole geliyorum oraya.bellimi olur birgün görüşürüz belki:)) hadi Allaha emanet olun
testleri eklemeye çalıştım inş. gözükür ilk yaptığımı ayın 12 sinde yapmıştım ama onu atmışım çizgi ayın 13 de biraz belirgin diğer günler dahada belirsiz bakalım hayırlısı olsun. ayın 12 si ve 13 de akıntım vardı ondan sonra olmadı testleri yapmaya devam etcem.
senin yumoş çatlamış iş bitmiş 14.gün çatlamış canım artık test yapma bence kaçırmışsın
senin yumoş çatlamış iş bitmiş 14.gün çatlamış canım artık test yapma bence kaçırmışsın
işte benim test test diye kendimi parçalamamın sebebi bu...bi gün daha garanti olsun diye demişsin ya;o zaman da o+12 olayı var aklımam takılan...çatlama saati net olmalı ve ilk 12 saat içinde olmalı...vaj tam alkali o zaman,12 saat sonra asidikleşmeye başlıyor bu da y ler için ölüm demek...her şey Rabbimden ne gelirse razıyım....
yok yaa,yaşayınca karışıklık kalmıyo...ilk çifti tespit etmek çok önemli...çünkü üstüne 36 saat sayıyosun...ilk çift çizgiden sonra piki bekliyosun...t cden daha koyu çıkıyo...yaklaşık 15 saat sonra 2.çizgi silikleşiyo...silikleştiği an gümmmmmm
test yapsaydın net saati bilirdin...yumurtanın çatlama saati var ya;eğer o saate denk getirirsen y lerin şansı daha yüksek oluyo...yum çatladığı anda onlar koşup en önü kapıyorlarbenim çatlamadan az çnce başladı akıntım,kasıkta şidettli ağrı oldu yarım saat falan sonra geçti..geçince bi test daha yaptım çizgi silikleşmiş...hemen ilişki oldu...yalnız burada test markasının da önemi büyük...her test aynı sonucu vermiyo...benimki yum çatlayınca derhal silindi...bazıları bir müddet daha koyu çıkıyormuş...benim uzayan akıntı ertesi günde vardı,ilişkiden 9-10 saat sonra falan,hatta daha da uzuyordu...beni tereddüte düşüren o oldu...zamanlama yanlışmydı diye..ama bi daha kasık ağrım olmadı hiç
bu testide şimdi yaptım 1-2 gün daha denerim olmazsa artık bir sonraki aya kaldım yarın tatile çıkıyoruz biraz kafam dağılır hiç olmazsa bir sonraki aya da kısmet artık gelince görüşmek üzere hoşçakalınnn
kuzum nerelerdesinyumurta festivalini kaçırıyorsun ; eve gel çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?